E2a

Vianmääritys Toyota Camry jarrut

Yksi keskeinen turvakomponentteja Toyota Camry on sen jarrujärjestelmä. Huolimatta siitä, että auton jarrujärjestelmä on usein valmistettu kestävästä osia, se on edelleen altis kuluneet pois ajan mittaan, koska jatkuvassa käytössä. Jarrut voivat olla luotettavia, mutta joitakin osia lopulta ei toimi, erityisesti kitkan. Turvallisuuden varmistamiseksi, sinun täytyy tietää, miten vianetsinnässä Toyota Camry jarrut.

  • Tarkasta jarrunesteen taso. Jos sinusta tuntuu jarrupolkimen ollessa sohjoinen ja välinpitämättömiä, tämä saattaa johtua alhaisen jarrupainetta. Sinun täytyy tarkistaa nesteen määrä jarrujärjestelmässä. Avaa Camry on huppu ja etsiä pääsylinterin säiliöstä. Ulkopuolelta, voit yleensä nähdä jos nestetaso on MIN-ja MAX-merkkien. Lisää nestettä asettaa jarrunestemäärä. Muista käyttää hyväksytyn tyypin. Toyota suosittelee DOT-3 spesifikaatio jarrunestettä.
  • Tarkasta ohjauspyörä palautetta. Vaikka auto on käynnissä, astu kevyesti jarrupoljinta ja tuntea mitään ohjausta palautetta. Jos tuntuu ohjauspyörä värähtelemään, niin pinta jarrukiekon tai laikka ei ole edes. Voit joko jarrukiekon pinnoittaa tai vaihdetaan hyvämaineinen autotallissa tai ostoksia.
  • Kuuntele tahansa kaapien ääntä. Aja ikkunat auki, ja yrittää jarru kohtalainen nopeuksilla. Jos kuulet raapivaa äänen pyörät voi käydä ilmi jarrupalojen kulumista. Useimmissa tapauksissa tämä ääni on metallinen ja ärsyttävää luonteeltaan. Tämä ei tarkoita jarrupala on täysin kulunut, vaikka. Jarrupala on yleensä kulumisen ilmaisin, joka on pieni kieleke, joka työntää pintaa vasten jarrun roottorin. Tämän tarkoituksena on ilmoittaa, että tyynyt on vaihdettava. Epäonnistuminen muuttaa jarrupalat voi johtaa suurempi männän vaurioituminen tai paksuuden.
  • Tarkasta jarru booster vuotoja. Jos jarruneste on usein vähenee jopa säännöllisesti täytön, ongelma voi olla jotain tekemistä sen kanssa jarrutehostin alipaine linjat. Tämä näkyy hieman vajoamassa jarrupoljinta.
  • Tarkista jäykkyys jarrupolkimen. Painakaa jarrupoljinta ja tarkista Camry ole hidastumassa normaalilla nopeudella. Siellä voi olla tukkeuma jarruputken tai linja voidaan taivuttaa. Vie auto mekaanikko on tämä jarru ongelma diagnosoitu ja korjattu.
  • Tarkastaa lattiamatot. Lattiamatot voi olla lähde este, ja olet ehkä vähentää jarrutus jos jokin tukkii jarrupoljinta tulemasta painettu kunnolla. Käytä matot, jotka eivät estä liikkumista jarrupoljinta alaspäin tai ylöspäin. Vakavia onnettomuuksia on tiedossa johtuvan huonosta sijoittamisesta matot.


Tarkista jarrujen säännöllisesti

Vianmääritys Toyota Camry jarrut. Tarkasta jarrunesteen taso.
Vianmääritys Toyota Camry jarrut. Tarkasta jarrunesteen taso.

Tarkista jarrujen säännöllisesti, ja ovat ne korjataan tarvittaessa vähentää vakavien onnettomuuksien. Voit helposti vianmääritys yksinkertaisia ​​ongelmia teidän jarrujärjestelmä, varsinkin jos siihen liittyy täytön Pääsylinterin säiliön ja tarkistamalla esteitä. Kuitenkin vakavia ongelmia olisi käsiteltävä ammattilainen, varmistaa turvallisuutesi.