E2a

Miten korkki pannunalunen

Trivet tarjoaa suojaa kuumuudelta ja asetetaan hot pot tai lautaselle siten, että taulukko ei ole poltettu tai tuhottu. Yleisin pannunaluset on kolmijalkainen ja on asennettu säiliöön lämpimiä ruokia. Jalat ovat tärkeitä, jotta raikas ilma pääsee alle kuuma ruokalaji, mikä suojaa pöydän polttamalla. Paksu tabletti voi toimia pannunaluset, koska se voi myös suojata pintaa suoraan tuleva lämpö säiliön kuuma lautasen. Kotitekoinen placemats voidaan käyttää paikka kallis metalli pannunaluset.

Miten korkki pannunalunen. Käytä vanha lokero tai vaneri palvelemaan pohjaan pannunalunen.
Miten korkki pannunalunen. Käytä vanha lokero tai vaneri palvelemaan pohjaan pannunalunen.

Korkki voidaan tehdä pannunalunen. Se ei ole kallista eikä vaikeaa. Seuraavat vaiheet voidaan hyväksyä tekemään korkki pannunalunen:

  1. Kerää niin monta corks viinien tai oluiden mallista riippuen, että sinulla on mielessä. Pese ja puhdista ne.
  2. Käytä vanha lokero tai vaneri palvelemaan pohjaan pannunalunen. Maalata haluttu väri puhdistuksen jälkeen. Anna sen kuivua.
  3. Layout suunnittelu haluamasi. Leikkaa viini tai olut korkit tarvittaessa sopiakseen haluamasi muotoilu.
  4. Liimaa tai liitä korkit ohuelle puu tai vaneri vinoon tai vaakasuoraan, kunnes pinta on suunniteltu emäksen on peitetty. Onko menettely toistuvasti koskemaan koko rungon pohjan.
  5. Anna Trivet kuiva painaessasi korkit paikalleen vakuuttaa vakuutena kantoja. Salli kolme-neljäpäivä varten liimattu korkit kuivua.
  6. Tarkista Trivet löysien korkit. Jos on löysällä niitä uudelleen liimaa ne ja anna niiden kuivua uudelleen.
  7. Maalaa Trivet ja haluamasi väri. Kun kuivattu, pannunalunen voidaan käyttää teidän ruokapöytä.

Edellä yksinkertaisia ​​ohjeita voit tuottaa yksilöllisesti suunniteltuja telineisiin. Malli voi olla verrattavissa kalliita trivets myydään markkinoilla, mutta niiden hyödyllisyys ja kestävyys voivat kilpailla kalleimpia. Niitä voidaan käyttää niitä omien ruokapöytä, mutta joitakin luovia ja taitavia yksilöitä tekemään käsityötä elävä.

Ainutlaatuisuus on yksi tekijä kotitekoinen pannunalunen suunnittelu

Ainutlaatuisuus on yksi tekijä kotitekoinen pannunalunen suunnittelu. Layout suunnittelu haluamasi.
Ainutlaatuisuus on yksi tekijä kotitekoinen pannunalunen suunnittelu. Layout suunnittelu haluamasi.

Ainutlaatuisuus on yksi tekijä kotitekoinen pannunalunen suunnittelu. Eri malleja voidaan tarkastella lehdistä, tai mielikuvituksella henkilö, joka rakastaa tehdä veneen. Luovempia pannunalunen taiteilija on enemmän myytävissä ovat hänen tuotteita. Ja enemmän myyntiä hän on enemmän inspiroi taiteilija tulee.

Kärsivällisyyttä ja kovaa työtä on myös tärkeää tehdä korkki pannunalunen. Kiinnittäminen korkki yksitellen pannunalunen pohjan hyvän eräänlainen liima on paljon kovaa työtä. Useimmiten korkit eivät tartu turvallisesti pohjaan niin, että ne täytyy uudelleen liimata. Jotkut paino voidaan asettaa päälle niin, että ne todella pitävät kotitekoinen pannunalunen pohja. Kun Trivet on valmis, taiteilija kumoaa kaikki hänen väsymystä ja kääntyy hänen tuote mestariteos. Making korkki pannunalunen tarvitsee paljon taitoja, luovuutta ja kärsivällisyyttä.