E2a

Miten ymmärtää faktoja kevytmetallivanteet

Kevytmetallivanteet ovat pyörät autojen

Kevytmetallivanteet ovat pyörät autojen, autojen, kuorma-ja moottoripyörät, jotka on valmistettu magnesium ja alumiini metalleja. Ne ovat kevyempiä kuin teräs pyörät, jotka antavat nopeuden ja paremman ohjauksen korin. Kevytmetallivanteet vähentää mahdollisuuksia jarru epäonnistumisista, koska se haihduttaa lämpöä jarrut. Se on parempi lämmönjohdin kuin normaali Teräsvanteelle.

Miten ymmärtää faktoja kevytmetallivanteet. Haitat kevytmetallivanteet.
Miten ymmärtää faktoja kevytmetallivanteet. Haitat kevytmetallivanteet.

Haitat kevytmetallivanteet

Ilman kunnollista ehkäiseviä toimenpiteitä, kevytmetallivanteet ovat alttiita ruostumaan. Kun se tapahtuu, se aiheuttaa renkaat vuotaa ilmaa. Myös ne ovat vaikeampi palauttaa ja saada toimimaan jälleen, kun ne ovat taipuneet, vaikka niiden korkeampi hinta tekee korjauksia halvempaa kuin ostaa uusi.

Tuottaminen kevytmetallivanteet on kalliimpaa kuin tuottaa standardi teräsvanteet. Koska niiden korkeat tuotantokustannukset, kevytmetallivanteet ei pidetä vakiovarusteena ei-luksusauto. Niitä markkinoidaan valinnaisia ​​lisätty extrat tai osana entistä ylellinen leikata. Onneksi pyörän lukot jotka ovat saatavilla autonvalmistajien ja autokauppiaat, jotta varkaat varastaa kevytmetallivanteet. Kun sitä käytetään, yksi pyöränmutterit ei kykene voida poistaa ilman erityistä näppäintä.

Edut kevytmetallivanteet

Kevytmetallivanteet henkilöliikenteen ajoneuvojen palvelevat kosmeettisia tarkoitukseen. Kevytmetallivanteet ovat kiiltäviä siis ole maalaus tai pölykapseli tarvitaan. Ne ovat monimutkaisia ​​kuvioita, jotka tekevät kuljettaja ylpeä ajoneuvon ehkä antaa hänelle parantuneet ajo suorituskykyä. Teräsvanteet toisaalta on maalannut teräsvanteet tai peittää muovilla pyörän kannet.

Vuodesta 2000

Kevytmetallivanteet ovat pyörät autojen. Edut kevytmetallivanteet.
Kevytmetallivanteet ovat pyörät autojen. Edut kevytmetallivanteet.

Vuodesta 2000, kevytmetallivanteet on tarjolla subcompact ja talouteen autoja. Tämä on muuttunut joitakin vuosia sitten, kun kevytmetallivanteet eivät tehtaan etuisuuksia on kohtuuhintaisia ​​ajoneuvoja. Ne sisältyvät vakiona vaihde kalliimpien ylellisyyttä tai urheiluautot.

Laatu kevytmetallivanteet

Valmistajat kevytmetallivanteet viettää aikaa tutkien kaiken kevytmetallivanteet. On kevytmetallivanteet henkilöautojen, kuorma-autojen ja moottoripyörien, joiden läpi jäykkä standardit ja perustekijät teknologian kromaus. On olemassa kahdenlaisia ​​kevytmetallivanteet, sähkösinkitty ja maalattu. Galvanoidun on useita tyyppejä:

  • Erittäin kirkas musta kevytmetallivanteet
  • Erittäin kirkas hopea kevytmetallivanteet
  • Fysiikka sähkösinkitty kevytmetallivanteet
  • Sähkösinkitty kevytmetallivanteet-kemialliset, tyhjiö ja kromaattinen tyhjiö

Kromattu kevytmetallivanteet ovat kalleimpia. Ne ovat laatu käsityötaitoa ja muita pinnoitus aikaa. Se on enemmän kuin kosmetiikkaa kallis auto ja kiilto kestää vuosia palvelun. Jatkoaikaa ja pidemmän pinnoitus sykli ovat tavaramerkkejä ylivoimainen valmistajien.

Kevytmetallivanteet antavat kasvojenkohotus autoon

Kevytmetallivanteet antavat kasvojenkohotus autoon. Jopa talouden autot voivat nyt kevytmetallivanteet, koska niiden hinta on huomattavasti alhaisempi kuin hinnat joitakin vuosia sitten. Auton omistaja voi valita maalattu tai sähkösinkitty kevytmetallivanteet. Jos se on sähkösinkitty, kromi valmiin on paras vaihtoehto. Alloy kromaus liittyy moni-kerros metallia. Neljässä levyn prosessi, se sisältää kuparin käytöstä, joka on ollut laatumerkki ja pitkän käyttöiän pyörät.