E2a

Miten ymmärrettäväksi teknisiä kirjallisesti keskimääräinen käyttäjä

Kun luova kirjoittajat kohtaavat työtä

Kun luova kirjoittajat kohtaavat työtä, joka vaatii teknistä kirjoitusta jotkut heti reagoida absoluuttisesti terroria. Tekninen kirjoittaminen on todella kaukana luovan kirjoittamisen ja edellyttää poikkeamista comfort zone ja Wonderland tarjoamia tässä lajissa. Mutta mitä he voisivat puuttua yksi yksinkertainen totuus: teknisten tai luova, periaate pysyy samana - KIRJOITTAMINEN ymmärrettävä. Joten vaikka aihe pureutuu Science, Engineering, matematiikan, lääketieteen tai lakia, voit kirjoittaa helposti kunhan osaat kirjoittaa sitä käyttäen selvää ja yksinkertaista kieltä ilman yhdenvertaisuuspyrkimykset sisältöä alaspäin. Melkoinen saavutus, kyllä, mutta mahdotonta ei.

Näin ymmärrettäväksi tekninen kirjoittaminen varten keskimääräinen käyttäjä:

  1. Kirjoita haluamasi kohderyhmän. Myönnettäköön, että kirjoittaminen on ilmaus ja usein narsistinen kokemusta, sillä ammatillinen kirjailija on varattava oma ego miellyttää mikä tärkeintä, teidän # 1 asiakas: yleisö. Tutkimus on kriittinen niin selvittää, mitä he haluavat ja tarvitsevat sekä niiden väestötiedot joten voit säätää äänensävyä ja kielen mukaan. Näin voit saavuttaa mitä tahansa kirjailija haluaa ja se on ... hyväksymistä.
  2. Olla lyhyt ja suora. Se on niin helppoa innostua liikaa, kun kirjoitat niin intohimoisesti aiheesta tiedät. Se on hyvä, jos olet kirjallisesti artikkeli, peitetarina, romaani tai essee, mutta kun se tulee tekninen kirjoittaminen, lyhyt ja suora on ehdottomasti suositeltavaa.
  3. Ole animoitu. Käytä aktiivista ääni ja pitää tekstin viihdyttävä käyttämällä vahvoja verbejä, kun mahdollista. Esimerkiksi aktiivinen ääni lukee "Jennifer käytetään virtajohto desensitize magneetti", toisin kuin passiivi ", magneetti oli flegmatoituja virtajohto käytetään Jennifer."
  4. Antaa selkeät ohjeet sinun lukija. Voit tehdä tämän käyttämällä 2 nd henkilö "Sinä", niin sen jälkeen sen kanssa preesens suuntiin kuten: "Otat punainen ja sininen johdot ja mesh nämä yhdessä sähkön virrata."
  5. Hyväksymään järjestäytynyttä virtaus. Voit valita numeroituja tai luetteloita varten esittelet menettelyt, prosessit, tosiasiat, teoriat ja argumentit. Ihannetapauksessa numeroituja tai listoja pitäisi koskaan ylittää seitsemän kohdetta.
  6. Oikolukea työn. Haluatko tietää yksi tehokkaimmista oikoluku tekniikoita syrjään tietokoneohjelma tekee sen sinulle? Lue teksti taaksepäin. Kokeile sitä.
  7. Anna muut ihmiset lukevat työsi. Keskity saamaan lausunnon aiheen asiantuntija (pk), joka voi kertoa, mitä puuttuu, mitä sinun tarvitsee parantaa, ja miten sisältöä erittäin lukijaystävällisempiä.
  8. Keep it simple. Adapt konservatiivinen asenne, kun se tulee käyttämään erittäin falluting sanoja kirjoittaessasi. Ellei olet kirjallisesti royalty, chill ulos hienosteleva sisältöä niin, että yleisö voi koskea mitä olet kirjoittamassa.

Jos olet kirjailija

Miten ymmärrettäväksi teknisiä kirjallisesti keskimääräinen käyttäjä. Kirjoita haluamasi kohderyhmän.
Miten ymmärrettäväksi teknisiä kirjallisesti keskimääräinen käyttäjä. Kirjoita haluamasi kohderyhmän.

Jos olet kirjailija, joka on peloissaan jäykkä mitään teknisiä, haluat ehkä saada jalat märkä ennen kerroit pelottelu ajaa sinua kokonaan pois. Lopulta, saatat tekninen kirjoittaminen. Et tiedä ennenkuin kokeilet, eikö?