E2a

Miten voittaa Madden

Videopeli jalkapallo-opas

Ympäri maan, olemassa tuhansia Madden turnauksia pelataan kuukausittain paikallistasolla. Tämä voi vaihdella pelaat EA paras myyjä ystäviesi kanssa paljon suurempia tapahtumia. EA on itse turnauksen kruunu oman Madden mestari. Mitä minä näytän sinulle täällä ei tee sinusta mestari kuitenkin. Et voi opettaa jokainen tilanne jalkapallossa, ja Madden jalkapallo tekee hienoa työtä simuloida tätä. Annan sinulle puutavaraa. Annan sinulle työkalut. Laittaa kypärän aiomme rakentaa perintö, askel-askeleelta:

Miten voittaa Madden. Etsi joukkue, ja pysy siinä.
Miten voittaa Madden. Etsi joukkue, ja pysy siinä.

 1. Etsi joukkue, ja pysy siinä. Ohita kaikki tilastot, huono kirjaa, ja tällaisia. Jokainen joukkue Madden jalkapallo voi olla hyvä. Jokaisella joukkueella on oma persoonallisuus. Älä vain käytä 97 nimellinen New England Patriots. Kokeilla muita joukkueita. Kokeile "huonoja" joukkueita samoin. Muista, että vaikka sinulla voi olla paras joukkue, vastustajat tulevat käyttämään parasta joukkuetta liikaa. Niillä on todennäköisesti kokemusta tietää, missä reiät Patriots ovat, kuten puute nopeuden linebacker (mikä tarkoittaa tiukka päät voidaan suorittaa kulmat ja syvä viestiä). Vaikka voit olla paras kaikki joukkueet, on joitakin, jotka ovat kovempia kuin toiset käsitellä.
  • Helppo joukkueet: nämä joukkueet ovat muutamia heikkouksia peitellä. Nämä joukkueet ovat helppokäyttöisiä, vaikka olet kokematon: Patriots, Steelers, laturit, Jaguaria, Colts, Eagles, Cowboys, Seahawks.
  • Vaikea joukkueet: nämä joukkueet ovat harvoihin paikkoihin taitoa, ja ovat vain asiantuntijoille. Ihmiset käyttävät näitä joukkueet ovat enimmäkseen fanit näihin ryhmiin. Jos on rakastettu fani joukkue on mitä haluat, sitten kiinni tiimisi pitää itse motivoitunut. Jos et ole fani näitä joukkueita, pysy kaukana niistä: Bills, Jets, Raiders (minun joukkue!), Buccaneers, lionit, viikingit.
  • Kohtalainen joukkueet: Useimmat joukkueet on vähintään useita persoonallisuuksia voit käyttää oman pelin suunnitelmia. Joukkueet Madden jalkapallo vaativat sinua tietää jotain pelaajille, samoin kuin yleinen muottiin, mitä sinulla on (ovat useimmat pitkä, heillä on nopeat laaja-vastaanottimet?). Parasta joukkuetta tässä kategoriassa ovat Bears ja Pässi mielestäni. Joukkueet kuten Browns ja Delfiinit ovat lähempänä vaikeita.
 2. Lue, mitä olet hyvä. Pelaa vastaan ​​AI hieman ja selvittää, mitä olet hyvä. Mene takaisin ääreen, kokeile soittaa et yritä ennen. Useimmat ihmiset, jotka eivät tee hyvin, kun pelaa ihmisen pelaajat Madden tehdä niin, koska he yrittävät joko soittaa sama toistaa useita kertoja, tai koska he yrittävät liikaa asioita ilman suunnitelmaa. Keskity koko näytelmiä ja miten niitä ajetaan enemmän kuin vain reitin yksinpelin.

  Randy Moss voi olla nopea, ja hän voi olla hyvissä käsissä, mutta hän ei ehkä ole palanut koko puolustuksen touchdown ellei tämä tiukka loppuun hänen puolellaan oli käynnissä post joka miehitti huomiota safetyt. Eri joukkueet ovat hyviä eri asioita, ja eri ihmisillä on erilaisia ​​filosofioita. Älä anna joku kertoa näytelmä on hyvä ilman todella yrittää itse.

 3. Tietää jotain joukkueen pelaat vastaan. Sinä ja ystäväsi puhuvat maiskuttaa toisiinsa. Hän sanoo, että hän aikoo potkia jäljessä San Diego Chargers. Kun puhut maiskuttaa takaisin, ovat takaraivossa miten aiot hyökätä tämän joukkueen. Luultavasti pitää mielessä, että sinun täytyy rajoittaa Antonio Gates ja pysäytys LaDanian Tomlinson kääntymästä koko puolustus hänen henkilökohtainen kohokohta kela. Aina tiedä tähdet ja playmakers.
 4. Ole riistapäällikkö. Tämä ei tarkoita, sinun täytyy pelata hitaasti, konservatiivinen peli, mutta osaa hallita koko peli ja kaikki tilanteet, jotka tapahtuvat. Vaikka teoria Madden ollaan kentän Yleensä ensimmäinen askel kohti hallinnassa peli ei itse peliin. On suunnitelma useita tilanteita. Yritä kuvitella pelin. On kuva oman pään miten haastaja on menossa pelaamaan sinua ja tietää, miten aiot käsitellä sitä. Seuraavassa on muutamia vinkkejä siitä, miten olla hyvä peli johtaja:
  • Henkisesti script ensimmäinen asemaan. Sinun ei tarvitse kirjoittaa sitä, mutta ajattele miten aiot hyökätä teidän ensimmäinen loukkaavaa asemaan pelin. Ajattele mitä suhde run-to-pass haluat käyttää. Oman alkuperäisen asema sanelee pelin vauhdin. Vaikka haluat vain kaikki ajot, varmista kiinni. Epäonnistuneet soittaa vielä pakottaa vastustaja katsoa mitä teet, niin ei koskaan eksy nopeasti mitä haluat saavuttaa.
  • Toista ääni tilannekuva jalkapalloa. Seuraa pelikello, pelata kellon, alas, etäisyys, piha-linja, ja on yleinen käsitys siitä, mitä toinen joukkue yrittää tehdä rikoksen tai puolustukseen. Harvoissa tilanteissa on selitetty alla.
  • Tarkkailkaa taipumuksia. Tämä on sidottu tilannekohtaista jalkapalloa. Katso mitä vastustaja tekee tietyissä tilanteissa. Onko hän heittää ensimmäisen alas yli ajaa? Onko hän ajaa kolmannen ja pitkä? Entä toinen ja lyhyt? Pidä suuntauksia mielessä, mutta älä vaaranna puolustava eheys! Joko valita tietyn pelaajan, joka auttaa saavuttamaan mitä haluat (jos olet hyvä valvoa puolustus tai rikos), tai valita pelata missä joku tulee olemaan paremmat kannasta puolustava filosofiaa.
  • Pidä sisällä perus puolustava malleja. Se ei ole sanoa sinun pitäisi soittaa samaa näytelmät yli-ja-yli, mutta pitää tavoitteesi yksinkertainen ja laaja-kattava. Älä vain sano "Haluan pelata lopettaa aivan suorittaa tämän pelin." Sen sijaan yksinkertaisesti sanoa "haluan lopettaa run" etsiessään tilanteisiin, joissa vastustaja voi käyttää aivan kulkee, ja vaatii asianmukaista soittaa lopettaa kulkevat joka puolella kenttää.
 5. Tiedä erityistä valvontaa. Lähes kaikki ihmiset ovat nopeus burst, JUKE, ja spin napit puhtaat lihasmuistia jos olet pelannut Madden tarpeeksi kauan, mutta kysymällä oikeassa yläkulmassa Varjosta sisällä lyhyellä vinossa ei ole jotain luulet noin (kattavuus kuultavissa + painiketta puolustava takaisin + L / R Varjosta vasemmalle tai oikealle). Varmasti tietää, miten manipuloida linebackers, ja osaa manipuloida puolustava linja. Naamioimaan kattavuus (kattavuus kuultavissa R). Blitz tai pudota takaisin linebackers (R Linebacker kuultavissa, ylös / alas oikealle tappiohjainta), Pass / Run sitoutua (ylös / alas oikea peukalo heti ottelun alkua). On aivan liian paljon pieniä asioita luetella täällä samoin.
 6. Ymmärtäminen vauhtia. EA oli loistava simuloivat todellisia ihmiskaupan jalkapallokentällä lähtien ensimmäisen Madden. Tämä oli jotain tehdä mikään muu peli, eikä mikään muu peli koska on syvyys tekoälyn että Madden ei. Pelaajat pelata pass kolmannen ja pitkä, ja he yrittävät pysäyttää ajon 4. neljänneksellä, kun ne ovat takana. Yksi asia menetti tässä on kuitenkin joukkueen ja pelaajan vauhtia.

  Videopeli jalkapallo-opas. Kohtalainen joukkueet.
  Videopeli jalkapallo-opas. Kohtalainen joukkueet.

  Kun joukkueelle iso näytelmä, saa iso stop, muuntaa, 4. alas, saa liikevaihto, jne. .. vauhti on saanut kyseisen joukkueen. Momentum on näkymätön vaikutus pelin pelaajat että EA ei otettu tilastollinen tai puhu paljon, mutta on siellä. Pelaajat ovat paljon alttiimpia toimimaan väärennöksiä ja laskurit puolustukseen tai pudonnut kulkee, huono heittoja, ja fumbles hyökkäyksessä. Momentum on jotain, en voi näyttää, mutta on jotain sinun täytyy oppia ja tietää, että on olemassa.

 7. Kukaan ei tykkää cheeser. "Cheesing" on teko luopua käsitteen Madden voidakseen hyödyntää glitches peli, tai käyttämällä samaa tai samankaltaista pelaa tarkoitus löytää jotain, joka on mahdoton pysäyttää kyseisen pelin. Valitettavasti arviolta 10% pelaajista kuuluvat tähän luokkaan. Älä ole yksi heistä. Tulet kuitenkin opittava, mitä tehdä tietyissä ilmeinen juusto tilanteita, ja tässä on muutamia esimerkkejä:
  • ENGAGE EIGHT CHEESER: Engage kahdeksan on näytelmä, joka lähettää kaikkien pelaajien yläkentän blitzes lukuun ottamatta kahta ulkopuolelle kulmat ja vapaa turvallisuutta. Se on helpointa lopettaa jos ymmärrät mitä vapauttanut. Tiukka lopussa asuntoja, outs, koukut kaikki toimivat hyvin, mutta paras tapa torjua osallistumaan kahdeksaan olen löytänyt, on näkökulma oikealla puolella vastaanottimen. Jos saat jonkin aikaa, etsiä teidän tiukka loppuun nurkassa, sillä yhden rikki puuttua hän todennäköisesti pisteet.
  • Michael Vick RUNNING CHEESER: Ai joo, Falcons joskus haluat vetää hiukset pois, eikö? Ratkaisu on yksinkertainen. Käyttö sisältää ja pelinrakentaja vakoojat (pieni oranssi ympyrä teidän pelata calling). Olen melkein aina ajaa nikkeli vakuutusturva Falcons perustuu niiden nopeutta käynnissä takaisin, varsinkin jos nikkeli takaisin on kunnollinen tackler. Yllättäen paine ylös keskellä voi myös satuttaa Vick juoksija, kuin mikä hänet juoksemaan takaisin maksaa hänelle juoksevuus.
  • DEEP BOMB cheeser: Nämä ovat ihmisiä, jotka lähes aina heittää pallon syvälle heidän nopeaa vastaanottimiin. Raskas blitzing on yleensä vastaus tällaiseen cheeser, koska tiukka loppuun ja käynnissä selkänsä yleensä eivät näytä asettavan jos joku ei katso niitä. Kiinnitä huomiota siinä määrin, että tämä tehdään liikaa, sillä se olisi kuinka usein tai raskasta sinulle blitz enemmän kuin kaksi ihmistä.
  • TAVOITE linjasta / FB DIVE CHEESER: Tämä on harvinainen laji cheesing että olen vain havainnut pari kertaa. Pelaaja viivat ylös maalilinjan (hän ​​yleensä kääntää niin vahva puoli on vasemmalla) ja käyttää ajo puolustaja. Ihmiset, jotka tekevät tämän voi jakaa heidän alkaa näkyä takaisin ja laita hänet puolustaja, kun asetat nopeaa juoksija kuin uusi alkaa tukimies. Vastaan ​​maaliviivan, olet ajatellut maalilinjaa puolustus, eikö? En ehdottaa käynnissä standardi 4-3 tai 4-6 Normaali ja kaatuu puolustava linja. Blitzing toinen tai molemmat safetyt toimii erittäin hyvin, koska safetyt on nopeuden jatkaa kulkee ulkopuolelle, jos tukimies on yksi vastaanottava pallo.
  • QUARTER DEFENSE cheeser: Ihmiset, jotka pyörittävät neljänneksellä puolustus koko ajan käytössä blitzing by puolustava selkä pysäyttää ajon. Pelaa toimi ei toimi niin hyvin, koska nopeuden blitzing puolustuksen ja koska nopea paineen niitä sovelletaan. On olemassa pari tapaa ristiriidassa neljäsosaa puolustus näin: Voit heittää hänet ulos hänen rytmiä käynnissä maalilinjan muodostumista pari kertaa. Tämä todennäköisesti saa hänet menettämään hänen filosofiansa oikeus pois bat. Tiukka päät toimivat paremmin kuin fullbacks leviämistä vastaan ​​puolustus kokoonpanoissa.

   Harhaanjohtamista toimii toimivat hyvin samoin. Saatat myös pystyä murtamaan valtava ajojen vertaamalla hänen levitä leviämiseen omaa, ja käynnissä pallo irti. Ehkä matkoja nippu muodostumista toimisi yhtä hyvin, mutta en voi kertoa tuloksia siitä. Älä anna periksi käynnissä vastaan ​​cheeser ja pelaa hänen pelisuunnitelma ei kannusta tällaista.

  • Punt / FG BLOCK cheeser: Kyse snap pallon punt, ja monet pelaajat ovat Näppäilemiäsi kun potkia mittari käynnistyy. Pelaajat aika kuluu kun aloitat mittarin, ja kun he ajattelevat se on ylhäällä, sitten hypätä snap pallon. Avain pysäyttää tämä ei ole ajaa mahdollisen suojan teidän punts, vaan muuttaa valta teidän potkuja. Odota, kunnes mittari saavuttaa alkuun, sitten puoliväliin takaisin alas pakottaa offsides rangaistus.

Nämä vinkit pitäisi auttaa sinua, mutta he eivät tee sinusta hyvä pelaaja. Sinun täytyy yhdistää oman tietämyksen kanssa kokemusta, ja lisää se persoonallisuuttasi luoda ainutlaatuinen pelaaja. Kaikki kenraalit historiaa on oma persoonallisuutensa, eikä yksikään paras on koskaan syytetty kopiointi pois toisiaan, joten miksi et voi olla kentän yleisellä aikojen? Ei ole mitään syytä miksi et voi olla, niin tehdään se!