E2a

Miten valita täydellinen lahja " Twilight " fan

Joten, tyttöystävä tai paras ystävä on Twilight fani ja haluat yllättää heidät täydellinen lahja tulevissa syntymäpäivä. No, haun pitäisi olla kovin vaikeaa, koska on olemassa kirjaimellisesti tuhansia kauppatavaraa saatavilla sekä suhteessa kirja ja elokuva. Ja, äskettäin vapautettiin kolmannen erän sarja, Twilight: Eclipse, enemmän ja enemmän kauppatavaraa on tulvinut markkinoille. Kuitenkin, koska erityistä joku on suuri Twilight fani, haluat saada hänelle jotain todella erikoista. Tässä muutamia upeita Twilight fani lahjaideoita valita.

Miten valita täydellinen lahja " Twilight " fan. Twilight, Twilight: New Moon, ja hämärä: Eclipse.
Miten valita täydellinen lahja " Twilight " fan. Twilight, Twilight: New Moon, ja hämärä: Eclipse.

  • DVD setti. Okei, tämä olisi täydellinen lahja tahansa Twilight fani kuitenkin, ainoa ongelma on, että kolmas erä ei ole DVD vielä. Hyvä asia tässä Ajatuksena on, että sivustot, kuten Amazon ovat jo valmiiksi myymällä DVD asettaa kaikille kolmelle. Tämä tarkoittaa, että voit tilata ennakkoon sen verkossa ja kun DVD kolmas elokuva tekee se seisoo, he lähettävät sinulle kaikki kolme elokuvaa, Twilight, Twilight: New Moon, ja hämärä: Eclipse.
  • Kirjanmerkkejä. Kaikkein vakavimpiin Twilight fanit ovat molemmat katseli elokuvia ja lukea kirjoja. Tästä huolimatta yksi yksinkertainen mutta todella harkittuja lahja idea on saada heidät Twilight kirjanmerkkejä. Nämä tulevat eri malleja. Jos erityistä joku tykkää erityisesti hahmo elokuvassa, sanovat Edward Cullen, niin kannattaa ostaa kirjanmerkki Edwardin kasvot kipsissä sitä. Koska kirjanmerkit ovat suhteellisen edullisia lahjoja, pitää saada koko joukon lahjaksi.
  • Lautapeli. Twilight Lautapeli on toinen loistava lahjaidea, sillä se antaa sinulle ja erityistä joku käyttää sitä ja nauttia aikaa yhdessä. Osta tämä kautta Amazon tai eBay ja se toimitetaan kotiisi. Kääri sen kauniisti ja yllättää hänet hänen erityinen päivä tämän mukava lahja. Ovat hänen avaa se ja nauttia mukava peli. On selvää, sinun täytyy lukea kirjoja tai ainakin katsella elokuvia, koska pelissä on kyse Twilight trivia.
  • Kirjan set. Useimmat fanit jo Twilight kirjoja, mutta jos tiedät, että erityistä joku vielä mitään siitä tai kamppailee lukemalla ladattu versio on saatavilla PC, sitten pitää saada hänet paperiversion kirjoja. Amazon ja eBay myy kirjan asetettu kova kansi ja pokkari vaihtoehtoja. Sen pitäisi vain maksaa noin 30€ taalaa asettaa ja pitäisi olla yksi äärimmäisen harkittuja lahja. Jos haluat törsätä, niin pitää saada hänelle mukava Kindle E-kirjan lukija, jotta voit ladata kaikki ladatut digitaalisen Twilight kirjoja, että hän on jo sitä.
  • Soundtrack. Todellinen soundtrackit kunkin elokuvan pitäisi olla suuri lahja idea samoin. Ostaa CD verkossa tai musiikkikaupasta. Kääri se kauniisti ja esittää sen hänelle. Sen pitäisi maksaa noin 10€ juuri nyt Amazon.

On monia muita ideoita, jotka ovat joko yksilöllisiä tai hieman häiritsevää. Riippumatta-jos erityistä joku ansaitsee parasta ja on die hard Twilight fani, niin voit suihku hänelle kaikenlaisia ​​Twilight kauppatavaraa.