E2a

Miten valita ja ostaa paras suorituskyky renkaan

Luonnollisesti

Luonnollisesti, ajo kaikki-kitkarenkaat on vaihtoehto, että voit kokeilla. Mutta vaikka kaikki-kitkarenkaat voivat tuntua taloudellisin vaihtoehto, nämä renkaat ovat myös yksi rajoituksia, jotka olet tekemästä eniten ja saada paras irti huolella valitun auton. Jos haluat tietää, miten nopeasti ja miten sileä ratsastaa on, tarvitset renkaita joka pystyy kestämään - ja mikä vielä tärkeämpää - pystyä seisomaan painetta. Tässä ovat tapoja valita ja ostaa parhaan suorituskyvyn renkaat autoosi.

Miten valita ja ostaa paras suorituskyky renkaan. Performance renkaat ovat suorastaan ​​investoinnit ihmisiä.
Miten valita ja ostaa paras suorituskyky renkaan. Performance renkaat ovat suorastaan ​​investoinnit ihmisiä.

  • Nopeusluokka. Autot eivät ole luotu yhtä, ja jotkut ovat yksinkertaisesti nopeampia kuin toiset. Vaikka urheiluautot ovat yleensä nopeampia kuin perheen van, lopulta urheiluauto ei tehokkaasti ohittaa mitään van jos se ei tule varustettu suorituskykyinen rengas. Ennen kuin valitset suorituskyvyn rengas, mutta varmista, että saat nopeusluokitus oikein. Nopeusluokka on kirjain, joka on määritetty nopeus, jolla renkaat ovat parhaita. Pidä mielessä, että sitä nopeammin auto ajetaan, sitä enemmän rengas on kestettävä painetta ja kuumuus, että asfaltti voi tuottaa aikana nopea ajo. Siksi, ennen kuin valitset rengas, sinun pitäisi ensin arvioida, kuinka nopeasti olet säännöllisesti ajaa autoa ja kuinka nopeasti aiot ajaa autoa, kun sinulla on jo suorituskyvyn renkaat asennettuna.
  • Kulumisen. Toinen tärkeä näkökohta, että sinun täytyy ottaa huomioon on kulutuspinnan kulumista. Kulumisen on pohjimmiltaan kahvat autonrengas. Jos aiot mennä hyvin nopeasti laitteen kanssa, sinun pitäisi yrittää saada kone, joka on suurempi ote luokitus ja kulumisen. Parhaan suorituskyvyn renkaat ovat korkeat arvosanat, jonka avulla voit ohjata jopa jyrkkiä käännöksiä ilman kallista tieltä, ja voit suorittaa fancy Jarrutustekniikan ilman sivuluisuun tieltä tarpeettomasti. Nämä korkeammat kahvat ovat kuitenkin myös helpoin kuluvat.
  • Valmistaja. Lopuksi, tarkista valmistajalta. Jotkut valmistajat erikoistuvat suorituskyvyn renkaat toiset luovat täydellisesti erinomaisen kauden pyörät. Jotkut jopa luoda talvirengas käytettävissä ja myy renkaiden tukku. Ei kaikki valmistajat kuitenkin pystyy tarjoamaan sinulle sekä laadukkaita kaikkina vuodenaikoina pyörät ja korkea laatu vanteet. Hyvä tapa arvioida yli-kaikki keskittyä oman valmistajan on tarkistaa autolehtien joka aina usein ominaisuus joitakin renkaan vertailun katsauksia viime Bridgestone rengas, cooper rengas tai jokin muu renkaiden joka on vuonna markkinoille . Joidenkin hyvin erikoistuneita auton arvion, voit olla varma, että olet testausmenetelmät tehdään tieteellisesti ja todellisen auto asiantuntijat. Tietenkin paikallinen autokauppias ja paikallisen työpajasta voi myös antaa sinulle oivalluksia, joiden brändi luottaa, kun se tulee suorituskykyä renkaat.

Performance renkaat ovat suorastaan ​​investoinnit ihmisiä

Performance renkaat ovat suorastaan ​​investoinnit ihmisiä, jotka osaavat arvostaa niiden autoja. Näiden erikoistuneiden pyörät, voit saada nopeutta tarvitaan tyytyväinen ole aikaa. Muista noudattaa kaikkia ajoturvallisuuteen sääntöjen ja varotoimet kuitenkin. Vaikka korkean suorituskyvyn rengas, onnettomuudet ovat mahdollisia, kun et noudata perusteita ajo.