E2a

Miten korvata jäähdyttimen: korjata jäähdytin ongelmia

Vihjeitä korvaa auton jäähdyttimet oman

Nestejäähdytteinen moottoreita, kuten yksi asennettu autoon, vaativat jäähdytin jäähtyä vettä, joka puolestaan ​​poistaa lämpöä moottorin. On olennaisen tärkeää, että moottorin jäähdytysjärjestelmän toimiakseen oikein riippumatta sää-tai lämpötila. Annetaan riittävästi aikaa, mitään vikaa jäähdytysjärjestelmässä voi ja anna moottorin ylikuumenemisen ja kriittisten komponenttien moottori taivuttaa tai sulattaa. Tämä artikkeli kattaa perusasiat niin voit vaihtaa jäähdyttimen itse.

Miten korvata jäähdyttimen: korjata jäähdytin ongelmia. Älä anna pakkasnestettä istua.
Miten korvata jäähdyttimen: korjata jäähdytin ongelmia. Älä anna pakkasnestettä istua.

Moottorin jäähdytysjärjestelmä auton koostuu jäähdytin, letkut, jäähdytysnesteen, ja fanit. Jäähdyttimen vastaa myös jäähdytykseen Automatic Transmission Fluid varustettujen ajoneuvojen automaattivaihteistolla. Joten kuten näette, jos olet kokemassa jäähdytin ongelmia, ne on vahvistettava nopeasti.

Korvaaminen patteri voi olla työläs tehtävä, mutta se ei ole liian vaikeaa lahjakas "takapihalla" mekaanikko. Jos se on ensimmäinen kerta vaihtaa patteri, odottaa viettää koko 6 tuntia työtä. Ennen kuin aloitat, varmista, että auto on pysäköity useita tunteja. Jäähdytin neste voi kerääntyä huomattavia painetta jäähdyttimen kuumana. Älä missään tapauksessa käynnistä työtä jos jäähdyttimen korkki tuntuu lämpimältä. Näin voit vaihtaa patterin.

Älä anna pakkasnestettä istua. Se maistuu makea ja lapset tai koirat voivat kuluttaa sitä. Pakkasneste on erittäin myrkyllistä! varovainen! Hävitä käytetyt pakkasnestettä on kierrätyskeskukseen.

Vihjeitä korvaa auton jäähdyttimet oman. Se maistuu makea ja lapset tai koirat voivat kuluttaa sitä.
Vihjeitä korvaa auton jäähdyttimet oman. Se maistuu makea ja lapset tai koirat voivat kuluttaa sitä.

 1. Irrota akku. Haluat estää sähkökäyttöiset tuulettimet käynnistymästä, kun olet työskennellyt tällä alalla. Varmista, että virta on pois päältä.
 2. Valuta jäähdytin nestettä sopivaan astiaan. Jäähdyttimen pistoke on lähellä yhtä alakulman. Yksinkertaisesti irrota se, ja neste virtaa.
 3. Poista vanha jäähdytin:
  1. Ota pois muovisuojat jäähdyttimen ympäristön.
  2. Useimmat nykyaikaiset autot on varustettu sähkökäyttöiset tuulettimet. Irrota sähköliitin puhaltimeen, ja Avaa pultit ja poista tuuletin. Huomioi, miten tämä tuuletin ja suojus pannaan yhteen.
  3. Irrota jäähdyttimen letkut jäähdyttimen. Ne ovat yleensä liittyy letkunkiristimet. Käytä litteä pää ruuvimeisseli löysää letkunkiristimet ensin. Tämä on hyvä aika tarkastaa kunnon jäähdyttimen letkut. Jos ne näyttävät säröillä, kuluneet tai on pullistumat, ne on vaihdettava. Tai vielä parempi, koska se on kätevä aika, mennä eteenpäin korvata kaikki jäähdyttimen letkut. Parempi tehdä se nyt kuin puolella tietä myöhemmin.
  4. Irrota lähetyksen jäähdytys linjat pohjasta säteilijän. Käytä avoin kilpailu ja löysennä varusteet. Ole erittäin varovainen, ettet taivuta tai taita lähetys jäähdytys linjat.
  5. Lopuksi, poista puristimet, suluissa tai ruuvit jäähdyttimen sisällä sen runko.
  6. Nosta jäähdytin ylös ja ulos autosta.
 4. Asenna uusi jäähdytin:
  1. Työnnä uusi jäähdytin paikalleen.
  2. Yhdistä mitään kiinnikkeitä tai suluissa että pitää lämmittimen paikallaan.
  3. Kytke voimansiirto jäähdytyslinjat (ole varovainen!).
  4. Kytke moottorin jäähdytys letkut jäähdyttimen.
  5. Asenna tuuletin ja tuulettimen suojus.
  6. Kytke puhaltimen sähköliitäntä.
  7. Vaihda muovisuojukset.
 5. Täytä jäähdytin nestettä. Jäähdytysnesteen pitäisi koostua 50:50 vettä ja pakkasnestettä. Jotkut erittäin kylmässä ilmastossa voi vaatia suurempaa suhdetta. Käytä pakkasnestettä testaaja käytettävissä milloin tahansa auto osien tallentamiseen analysoida jäähdytysnesteen koostumus.

  Se on hyvä idea käyttää tislattua vettä sijaan säännöllisesti vesijohtovettä. Vesijohtovesi tulee tehdä, jos olet hyppysellinen, mutta tislattua vettä puuttuu mineraaleja, jotka aiheuttavat buildups liukenemattomia suoloja sisäpuolella jäähdyttimen.

 6. Nyt tarkista työsi varmista ettei ole vuotoja. Tarkasta jäähdyttimen nesteen koostumus jälleen pakkasnestettä testaaja. Jos kaikki näyttää hyvin, kestää ajaa korttelin ympäri ja tiiviisti jäähdytin, neste, ja veden lämpötila. Jos kaikki on kunnossa, onnittelut teille. Olet onnistuneesti muuttanut jäähdytin.

Nyt osaat vaihtaa auton jäähdyttimet. Se on hyvä idea katsella nestetaso tarkasti lähipäivinä. Jos siellä on vuoto, haluat sen kiinni aikaisin.