E2a

Miten vähentää hydraulista painetta

Hydraulinen pumppu

Hydraulinen pumppu, joka toimii korkeassa paineessa on vaarallinen asia on. Jos niistä ei huolehdita, se johtaa järjestelmän vahinkoja, tai pahimmassa tapauksessa kuoleman. Niin estää näitä, on tärkeää heti vähentää painetta. Tässä muutamia vinkkejä.

Miten vähentää hydraulista painetta. Pyydä apua toimivaltaisen mekaanikko.
Miten vähentää hydraulista painetta. Pyydä apua toimivaltaisen mekaanikko.

  • Pyydä apua toimivaltaisen mekaanikko. Ellet ole ammattimainen mekaanikko, sinun täytyy olla joku, joka voi pätevästi ja ammattitaitoisesti opastaa arvioidessaan tai tehdä korjauksia järjestelmään. Hydraulinen järjestelmä on melko herkkä yksikkö, jossa ammattitaidoton yksilö olisi koskaan uskalla työskennellä yksin. Jos kuitenkin olet hyvin perehtynyt oman hydraulijärjestelmän ja ovat melko luottavainen taitosi, ammattimainen mekaanikko saattaa olla tarpeetonta, mutta varmista edetä varoen.
  • Tarkasta nesteen. Muista, että korkea paine on todennäköisesti johtuu ylimääräinen neste hydraulisen järjestelmän, koska jos on olemassa ylimääräinen neste, pumppu toimii intensiivisemmin ja luo lisää painetta. Joten tässä tapauksessa, sinun täytyy poistaa ylimääräinen neste koneeltasi. Katso ohjekirjasta miten tehdä tämä.
  • Poista buildups. Kuten ylimääräinen vesi, buildups saattaa aiheuttaa nousupainetta, joten varmista tarkastaa hydraulinen pumppu järjestelmään ja heti poistaa buildups jos löydät. Jälleen lukea omistajan käsikirjan saat tarkat ohjeet siitä, miten tehdä tämä.
  • Tarkasta järjestelmän osia. Tutustu letkut, venttiilit, männät ja muut osat oman hydraulijärjestelmän ja huolehtia siitä, että ne täyttävät vaatimukset oman käsikirjan. Ne aiheuttavat korkean paineen, jos ne ovat liian pieniä. Harkitse korvaa niitä, jos ne ovat.
  • Käytä sääntelyn laitteita. Osta sääntely laitteet pumpun ja koko järjestelmän. Nämä laitteet tarkkailee järjestelmää ja automaattisesti vapauttaa ylipainetta. Varmista kuitenkin, valita laitteita, joita suositellaan erityisesti järjestelmän brändin ja tehdä. Voit olla varma, tarkista omistajan oppaat ja laitteiden etiketit. Muista koskaan ostaa yhteensopimattomia laitteita järjestelmän, sillä se voi aiheuttaa sinulle vakavampi ongelma.
  • Säännöllisesti seurata hydraulijärjestelmä. Jotta mitään ongelmia hydraulinen paine, tarkista aina hydrauliikka ja varmista, että se toimii oikein. Tämä lopulta auttaa havaitsemaan ongelmat jo ennen kuin ne pahenevat. Jos epäilet ongelmia teidän hydrauliikan, heti soittaa mekaanikko tai vianmäärityksen ongelma, jos osaat.
  • Varmista oikein ylläpitää hydrauliikka. Jälleen katso lisätietoja käyttöoppaasta tarkat ohjeet huoltotoimenpiteet. Huolto rutiini on yleensä valmiiksi niin kauan kuin yksi tunti, mutta aika omistettu säilyttää hydraulinen järjestelmä on ehdottomasti sen arvoista. Muista: säilyttäminen hydraulinen järjestelmä on viime kädessä oman turvallisuuden.


Sen lisäksi viitataan ohjekirja

Sen lisäksi viitataan ohjekirja, voit myös harkita löytää materiaaleja oikeasta hydrauliikka ylläpitoon Internetissä. Voit esimerkiksi tarkistaa video mielenosoituksia, asiantuntijoiden vinkkejä ja neuvoja, ja online-foorumeilla. Muista kuitenkin valita materiaali, joka viittaa erityisesti oman hydraulijärjestelmän brändi ja tehdä.