E2a

Miten uudelleen rikki väriliidut

Älä heitä niitä pois ihan vielä

Kun värikynät saada pieni pitämään tai rikkoa palasiksi, useimmat ihmiset vain laittaa ne roskakoriin. Mutta he voivat silti käyttää.

 1. Kerää kaikki pikku palaset: Pura paperi kaikki palaset ja harjaa lika tai kynä lastut, jotka näyttävät aina tartu värikyniä. Ei pala on liian pieni tähän hankkeeseen.
 2. Lajittele kappaletta: Ei ole tarpeen lajitella ne kaikki värisävyt, mutta jos voit laittaa palaset yhteen samanväristen kanssa se ​​auttaa luomaan muutakin kuin ruskeat ja harmaat.
 3. Etsi muotti käyttää: Kaikki toimii, että on heatproof - mini muffinsivuokia, suklaa muotit, jääpalamuotti. Ole luova kanssa muotoja.
 4. Valmistaudu tekemään uusia värikyniä: Laita kaikki pikku palaset sisään pienen lautasen tai multaa olet päättänyt käyttää. Breaking heidät ylös vieläkin pienemmiksi paloiksi voi auttaa (riippuen hometta) jotta palaset kompaktimpi ja luoda suuremman värikynä, koska se sulaa ilman välejä palaset lähtee ja koko juttu on "kutistuu".
 5. Sulata värikynät: Tämä voidaan tehdä joko uunissa tai mikroaaltouunissa. Vuonna mikroaaltouuni, aseta virtakytkin matalan keskitason ja laita muotti mikroaaltouuni vähintään 5 minuuttia. Kun he ovat täysin sulanut, anna niiden jäähtyä ja pop heidät pois muoteista.

  Miten uudelleen rikki väriliidut. Kerää kaikki pikku palaset.
  Miten uudelleen rikki väriliidut. Kerää kaikki pikku palaset.

  Jos käytät uuni, kääntämällä lämpötila korkeintaan noin 250 astetta ja anna vahan hitaasti sulaa uunissa 20 minuuttia. Tärkeintä on antaa vaha sulaa hitaasti joko sulaa käytetty menetelmä.

 6. Muunnelma: Hauskaa vaihtelua, yritä luoda uusia värejä laittamalla sininen ja vihreä yhteen tai punainen ja keltainen. Valkoinen tekee mitään muuta väriä vaaleampi, mutta musta se vain tehdä mutainen harmaa, ei tummempi versio väriä se on sekoitettu.

  Älä heitä niitä pois ihan vielä. Lajittele kappaletta.
  Älä heitä niitä pois ihan vielä. Lajittele kappaletta.