E2a

Miten tunnistaa paras käytettyjen autojen

Harvat ihmiset todella nauttia kokemusta ostaa käytetty auto

Harvat ihmiset todella nauttia kokemusta ostaa käytetty auto. Monta kertaa, ostajat murehtia mekaanisen kunnon auton, kun taas toiset tuskailla, kuinka kauan kestää ennen kuin auto alkaa näyttää päivätty. Näyttää ammattilainen kun olet ostamassa käytetyn auton, ja tee seuraava hankinta luottavaisesti. Sinun ei tarvitse vain kävellä ja potkia renkaita. Seuraavassa on muutamia asioita, etsiä, kun teet seuraavan käytetty auto ostaa:

 1. Arviointi. Ennen ikinä alkaa puhua hinnasta käytetyn auton, sinun pitäisi olla melko hyvä käsitys siitä, mitä se kannattaa. Tarkista kolmen suuren sivustot tarjoavat arviointeja: kbb.com , edmunds.com ja nadaguides.com . Jos auto on tarjolla huomattavasti alle sen arvon, sinun pitäisi olla enemmän kuin hieman epäilyttävää, miksi myyjä tarjoaa tällaista jyrkkää alennuksen. Vaikka saattaa olla, että hän on kiire myydä auto, se on yhtä mahdollista, että myyjä on piilossa virhe.
 2. Interior. Sisätilojen pitäisi näkyä kulumisen merkkejä, jotka sopivat iän auton. Useimmat autot on eniten kulumista kuljettajan istuin. Se on todella sinun siitä millaisia ​​vaatimuksia asetat sisätiloissa. Jos etsit kunnossa nahkaverhoilu, suunnitelma maksaa enemmän.
 3. Tupakansavu. Useimmat tupakoimattomien vahvasti mieluummin autolla, joka ei ole aiemmin savustettu tuumaa Ne allergioita tai astmaa myös välitä paljon tästä. Muista, että autoa ei saa haisee savu heti, vaikka se on savustettu in etsiä asioita, kuten pienten savuke palaa istuinten tai käsinojat. Tarkista tuhkakuppi. Näetkö mitään harmaita jääneen tuhkaa? Joskus myyjät yrittävät käyttää vahvoja hajunpoistoaineita tai hajustettuja ilmanraikastimet peittää haju savukkeiden.
 4. Exterior. Dents, nuksissa ja naarmuja. Merkitys näistä on todella sinun. Estetiikka on täysin jopa yksittäisten ostajalle. Tulet huomaamaan, että jotkut ostajat ovat hyvin kiinnostuneita ulkonäköä auton, mahdollisesti siihen pisteeseen, että he ovat valmiita uhraamaan muita tekijöitä, kuten mekaanisessa kunnossa.

  Toisaalta, haluatko tarkastella lähemmin maalaus. Onko se maalata? Ovatko jotkin osat auton tylsää tai eri värillä kuin muut osat? Jos näin on, voit lyödä vetoa, että auto on todennäköisesti tuhoutunut.

  Toinen tapa kertoa

  Toinen tapa kertoa, jos auto on vaurioitunut on tarkastella lähemmin missä metalliseinillä riviin. Ehjät autot eivät ole suuria aukkoja tai liian tiukalla sovitteella välillä paneelit. Tilalle ovat tuskin koskaan yhtä hyvä kuin alkuperäinen, ja he harvoin riviin sekä alkuperäiset työtä.

 5. Engine. On vaikea määritellä kunnon moottoria ottamatta sen lisäksi, mutta on olemassa muutamia asioita, joita voit etsiä. Katsokaa ympärillenne kannentiiviste merkkejä vuodot. Tarkista alla auton vuotoja. Voit kertoa millaista vuodon etsit jonka väri nestettä. Kesäisin älä huoli vain siksi näet joitakin nestettä alla auton. Se voisi vain olla kondenssivettä ilmastointi lauhdutuskytkyet.

  Miten tunnistaa paras käytettyjen autojen. Suorita carfax raportti.
  Miten tunnistaa paras käytettyjen autojen. Suorita carfax raportti.

  Jos sinulla on aikaa, tarkista sytytystulpat. Voit oppia paljon siitä, miten moottori käy tarkastelemalla sytytystulpat. Vedä ne ulos ja tutkia niitä tarkasti merkkejä ylikuumenemisesta, polttamalla öljyä tai sytytyskatkot.

 6. Suorita Carfax raportti. Carfax raportoi yksityiskohtaisesti historian auton. On tärkeää suorittaa raportin auton varmista, että matkamittarin lukema on kohtuullinen, ja että auto ei ole pahasti tuhoutunut tai oli.
 7. Sertifioitu käytettyjä autoja. Viimeisten 10 vuoden aikana jotkut jälleenmyyjät ovat alkaneet todistaa joidenkin käytettyjen autojen. Jotkut näistä sertifioinnit todella merkitsee paljon, kun taas toiset ovat vain yksi markkinointi temppu. Jos jälleenmyyjä on halukas varmuuskopioida hänen sertifiointi takuun, se on luultavasti legit. Muuten, älä laita liikaa jälleenmyyjän "sertifiointia."
 8. Kun koeajaa käytetty auto, katsella tulee savua pakoputken kun käynnistät auton. Kuuntele mitään ärsyttävää helistimet tai ääniä. Drive radion pois! Kuuntele moottori ja varmista, että vaihteisto vaihtaa pehmeästi ja ajoissa. Tarkista, että kaikki ikkunat ja lukot toimivat oikein.
 9. Hyvä käytetyt autot myydä itseään. Jälleenmyyjään tai henkilölle laatua käytetyn auton kohtuulliseen hintaan ei yritä "työntää" tai ylimainostaa auton. Pikemminkin laatu käytettyjä autoja pitäisi olla useita ostajia hinku saada tällainen hyvä auto ensin.