E2a

Mistä tietää, jos halkeama voidaan korjata tuulilasi

Halkeamat ja pelimerkit tuulilasi voi tapahtua milloin tahansa

Halkeamat ja pelimerkit tuulilasi voi tapahtua milloin tahansa. Kivi potki kasvoi ajoneuvon edessä tai nopea auto ohikulkumatkalla voi laskeutua tuulilasi ja aiheuttaa sen siru tai enemmän valitettavasti crack se. Tämäntyyppinen onnettomuustilanteessa etkä voi tehdä asialle mitään. Äärimmäiset sääolot voivat myös aiheuttaa tuulilasi halki. Jos vaurio on tuulilasi on huomattava ehkä korvata tuulilasiin. Kuitenkin on olemassa sirut ja halkeamat, jotka voidaan korjata itse tai pätevän henkilön. Mitä sinun tarvitsee tehdä, on tietää, jos ja kun tuulilasi halkeama voidaan korjata. Alla on muutamia vinkkejä siitä, miten tietää, jos halkeama, joka on kehittynyt tuulilasi voidaan korjata.

Lopeta ja helpottaa auton tien sivuun turvallisuussyistä. Kun kivi osui auton ja huomaat siru tai halki näkyvät tuulilasi, heti signaalin ja tuo autosi tien asianmukaisesti tarkastaa vahingot. Katso jos siru on tunkeutunut vain yläpinnan tuulilasiin tai se oli kantoi reiän lasin läpi. Jos jälkimmäinen tapahtuu, se on parasta olla tuulilasiin vaihdettava. Jos reikä tai masennus on alle puoli tuumaa, on mahdollista korjata sitä tuulilasin korjaussarja.

Tarkasta siru tai halki tuulilasiin. Jos halkeama on lyhyt ja suora, voit todennäköisesti korjata tai olla ammattilainen korjaus crack sinulle. Mikäli halkeama joka kehittyi muistuttaa hämähäkki Web, sinun ehdottomasti täytyy tuoda auton mekaanikko ja on tuulilasi korjattu. Tuulilasin vaihto voidaan veloittaa auton vakuutukset. Ole turvallisuus-varovainen halkeama lomakkeita tuulilasiin. Kosketa hämähäkinseitti halki. Kaiken todennäköisyyden sen keskellä on reikä, joka on tunkeutunut lasin läpi. Jos tuulilasi antaa kun painat sitä, aseta selvää teippiä halkeaman sekä reikä estää lasin rikkoutumisen pieniksi paloiksi, kun ajaa auton mekaanikko. Jos sinulla ei ole teippirulla autossa korjaussarja, sinun pitäisi soittaa automekaanikko tai Hinauspalvelu saada auton pois tieltä ja kaupaksi.

Jos edellytykset täyttyvät

Jos edellytykset täyttyvät, ottaa tuulilasiin korjaussarja. Siirrä auton valonarka paikalla pitkin puolella tietä. Pyyhi tuulilasi puhtaalla liinalla. Voit käyttää lasinpesunestettä lika ja noki. Poimia kaikki sirpaleet ja pienimmätkin hiukkaset siru tai halkeama, käyttämällä terää, joka on sisällytetty korjaussarja. Seuraa loput ohjeita korjaussarja kytkeä sirun ja paikata crack.


Mistä tietää, jos halkeama voidaan korjata tuulilasi. Lopeta ja helpottaa auton tien sivuun turvallisuussyistä.
Mistä tietää, jos halkeama voidaan korjata tuulilasi. Lopeta ja helpottaa auton tien sivuun turvallisuussyistä.

Älä laita pois ottaa auton tuulilasi tarkastetaan ja korjataan tai vaihdetaan kun sirut ja halkeamia, erityisesti hämähäkinverkko halkeamia ovat kehittyneet. Olet vaarantaa itsesi, matkustajien ja muiden tien matkailijoiden todennäköistä tapauksessa, että tuulilasi lopulta rikkoo takia auton tärinän ja tuulen paine. Noudata aina turvallisuusmääräyksiä menettelyistä, koska tämä voi pelastaa henkesi ja toisten.