E2a

Kuinka tehdä tilkkutäkki

Jos sinulla on nippu ylijääneet päivänä ympäri taloa tai sinulla on vanha vauvan vaatteita, että haluat päästä eroon, sitten harkita ajatuksesta tehdä oman lapsi tai aikuinen tilkkutäkki. Jos et tiedä, miten sellainen tehdään niin tässä on ohjeet siitä, miten voit oppia ja kun aloitat, voit käyttää kaikki ylimääräinen kangas ympäri taloa.

Vaihe 1:

Sinun kannattaa valita melko yksinkertainen aluksi

Kuinka tehdä tilkkutäkki. Sinun kannattaa valita melko yksinkertainen aluksi.
Kuinka tehdä tilkkutäkki. Sinun kannattaa valita melko yksinkertainen aluksi.

Sinun kannattaa valita melko yksinkertainen aluksi. Et halua asettaa itse jopa jättämisestä teidän ensin kokeilla, koska tämä saa sinut löysä kiinnostusta hyvin nopeasti. Kerää kaikki käytetty vauvan vaatteita ja leikata neliöt pois niistä ja varmista, että ne ovat samanpainoisia, koska se voi korvata peitto.

Vaihe 2:

Pese kaikki kangas kylmässä vedessä miedolla pesuaineella, joka tuoksuu hyvältä. Seuraavaksi haluat antaa heille kuivua ja kun ne ovat kuiva, rautaa kangas ja silitä kaikki palaset.

Vaihe 3:

Varmista, että kaikki palaset kankaan ovat samankokoisia kun ne on tasoitettu ja kuiva. Voit tehdä tämän, sinun on täytynyt ostaa malli ja sinun täytyy laittaa tämä suoraan kankaan reunasta ja varmista, että olet menossa mukana jyvän kangasta. Sinun täytyy varmistaa, että voit jäljittää ääriviivat mallin päälle kangas kangas kynä.

Vaihe 4:

Leikkaa neliöt pois kankaan pari terävä kankaan leikkurit

Leikkaa neliöt pois kankaan pari terävä kangas sakset. Sinun tulisi olla varma, että nämä sakset ovat tarpeeksi teräviä ja voivat tehdä tämän teroitus niitä itse. Paikallinen kangas säilyttää tai harrastus myymälä tekee työkalu, jota käytät teroittaa sakset.

Leikkaa neliöt pois kankaan pari terävä kankaan leikkurit. Haluat liittyä kaikki saumat yhdessä 1/4 tuuman sauma.
Leikkaa neliöt pois kankaan pari terävä kankaan leikkurit. Haluat liittyä kaikki saumat yhdessä 1/4 tuuman sauma.

Vaihe 5:

Haluat liittyä kaikki saumat yhdessä 1/4 tuuman sauma

Haluat liittyä kaikki saumat yhdessä 1/4 tuuman sauma. Paras idea voit tehdä, on liittyä kankaat kaikki yhdessä riveittäin. Kun olet rivit sitten haluat varmistaa, että olet liittynyt riveittäin muodostaa peitto.

Vaihe 6:

Aseta rauta saumat kaikki viittasivat yhteen suuntaan ja silittää sen näin.

Vaihe 7:

Ostaa pala kangasta, joka kattaa koko takana tilkkutäkki ja aseta pala peitto pehmusteena sisällä ja ompele se kaikki yhdessä. Kun olet tehnyt tämän, varmista, että olet silittää peitto molemmin puolin peitto alhainen. Haluat vain pieni määrä lämpöä niin, että peitto padding ei tuhoutunut lämpöä rautaa.

Kun olet silittää molemmin puolin peitto seuraava askel voit tehdä on, antaa se pois sängyssä, jossa haluat sen näkyviin. Tai voit taittaa sen ylös laatikko antaa häälahjaksi tai lahja baby shower. Ei ole väliä jolle annat sen tai miksi he ovat tyytyväisiä ja aikaa, että otit kasata.