E2a

Miten tehdä tiedettä lautapeli

Jos olet kyllästynyt samoihin vanhoihin akkukäyttöiset käsivaralta pelejä tai tietokonepelejä, yrittää tehdä omia tieteen lautapeli. Saat hauskoja iltapäivällä lasten kanssa tai vieraille ja helppo tapa integroida oppimiseen viihde, tiede lautapeli on paras valinta. Nämä ovat myös erittäin helppo tehdä, ja se voidaan räätälöidä riippuen taitotason pelaajien. Tässä ovat vaiheet tehdä oma tieteen lautapeli.

Luo säännöt pelin

Luo säännöt

Luo säännöt. Voit luoda erilaisia ​​sääntöjä teidän lautapeli. Se voi olla pois kuin Monopoly, jossa on laskuja, jotka annetaan pelaajille jotka oikein vastata kysymyksiin. Ostamisen sijaan ravintoloissa ja hotelleissa, mutta voit määrittää eri arvoja kuten laboratoriot, kemia sarjat, ja muita arvoesineitä varten tiedemies. Tai voit luoda lautapeli samanlainen Snakes ja Tikkaat lautapeli, jossa on vaaravyöhykkeellä, jotka voivat aiheuttaa pelaaja menettää muutamia kohtia, sekä bonus alueita, jotka nostavat pelaajan lähemmäksi tavoitetta.

Suunnittele taitotaso

Suunnittele taitotaso. Kun säännöt on laadittu, sinun täytyy määrittää taitotaso todennäköinen pelaajia. Jos aiot käyttää tiedettä lautapeli leikkii lukiolaisia, kysymykset on muotoiltava käyttäen käsitteitä, jotka ovat oppineet aikana lukion. Muuten opiskelija voi löytää kysymyksiä liian helppo tai nuorempi pelaaja voi löytää kysymyksiä liian haastava.

Luo yleismerkkejä ja pisteytysjärjestelmät

Miten tehdä tiedettä lautapeli. Suunnittele taitotaso.
Miten tehdä tiedettä lautapeli. Suunnittele taitotaso.

Luo yleismerkkejä ja pisteytysjärjestelmät. Seuraavaksi sinun tulee luoda pisteytystä täydentää pelisääntöjä. Pisteytysjärjestelmä voi perustua ansaitut pisteet, kuten Monopoly peleissä. Tai, voittaja voidaan määrittää kuka saa suorittaa koko pelin kulkuun ensin. Sinun tulisi myös lisätä villejä kortteja tehdä pelistä enemmän jännittävä. Jos tiede lautapeli loit keskittyy fysiikan ja kemian, esimerkiksi, voit lisätä villejä kortteja, jotka liittyvät kysymykset tietojenkäsittelytieteen tai muiden tieteenalojen.

Suunnittele lautapeli

Sketching pahvipakkauksen

Sketching on pahvi. Kun peli itse on valmistettu, seuraava vaihe on luoda todellinen lautapeli. Tämä voidaan tehdä käyttämällä pala pahvia tai kuvitus aluksella. Käytä lyijykynällä piirtää neliön piirtyy pahvi. Paneelit olisi luotava malli, kuten neliö, joka kulkee kehä hallituksen tai matriisi samanlainen klassinen Käärmeet ja tikkaat peli.

Maalaus yksityiskohdista

Maalaus yksityiskohdista. Käytä juliste maali, väriliidut ja markkereita lisätä yksityiskohtia ja koristele lautapeli. Aloita maalaamalla pohjavärin koko hallituksen. Kun tämä on kuivunut, voit lisätä väriä päälle neliöt. Sitten, käytä markkereita hahmotella neliöt. Voit myös lisätä tarroja ja muut koriste-elementtejä lautapeli.

Mukauttaminen pelinappulaa

Suunnittele taitotaso. Luo yleismerkkejä ja pisteytysjärjestelmät.
Suunnittele taitotaso. Luo yleismerkkejä ja pisteytysjärjestelmät.

Mukauttaminen pelinappulaa. Sillä pelinappulaa, voit valita kohteita, jotka liittyvät lautapeli. Esimerkiksi voit liimata vanhan koeputkia osaksi pahvi pohja. Lisää kaistale värillistä paperia sisällä koeputkessa nimetä eri pelaajille.

Nautitaan ystävällinen mutta kilpailukykyinen peli ja oppia jotain uutta tai tarkistaa oppitunteja, että sinä ja ystäväsi ovat jo oppineet ei tarvitse olla mahdotonta, jos sinulla on tiedettä lautapeli auttaa sinua. Näitä helppoja vaiheita, sinun pitäisi pystyä tekemään omia.