E2a

Miten saada intiaani panta

Mitä tiedämme Native eurooppalaisista

Mitä tiedämme Native eurooppalaisista? Mielestäni ilmeisin on, että he olivat mukana ensimmäisen kiitospäivän. Mitä erottuu eniten Native eurooppalaiset (vanhaan), vaikka on mitä he käyttävät. Niiden nahka hameet, tatuointien ja kaikkea niiden hikinauhat täydellinen höyheniä. Ne ovat erilaisia ​​hikinauhat eri malleja, eri kokoisia ja suurempia höyhenet! Seuraavat toimenpiteet voivat auttaa kopioida Native Euroopan ulkoasua näyttämällä miten Native Euroopan pääpanta:

  • Ajattele materiaalien tarvitset. Jotta otsapanta ensin, sinun täytyy valita materiaali sen. Voisit käyttää nahkaa (jotta se olisi aito) tai voit käyttää kankaalle, juliste aluksella tai tukeva paperia. Periaatteessa vain löytää materiaalia, että voit taittaa mutta silti tarpeeksi tukeva sisustaa eikä rikkoa tai rutistaa. Sitten tarvitset höyhen. Jokainen sulka tekee. Isompi tai enemmän höyheniä enemmän, hauskaa se on. Tarvitset myös liimaa, sakset, jotkut merkkijono ja joitakin koriste materiaaleja.
  • Alkaa tehdä otsapanta. Ensinnäkin, leikata päälakisanka materiaalia (tukeva materiaali). Varmista, että se on noin kaksi tuumaa leveä tai enemmän (isompi se on, sitä enemmän tilaa koristeet), mutta ei liian iso sen pitäisi pysyä pään eikä painua alas kasvojasi. Varmista että otsapanta on tarpeeksi pitkä mennä ympäri pään ja jopa päällekkäisiä hieman.
  • Korjaa se ylös. Tehtyäsi otsapanta, voit tehdä sen säädettävissä. Kaappari rei'itin ja punch kaksi reikää molemmissa päissä bändi, mikä luo neljä reikää. Seuraavaksi löytää merkkijono tai lanka ja pujota se reikien läpi, jolloin "X" muoto. Jälkeenpäin vain sitoa se varmistaa otsapanta päähäsi. Voisit myös tehdä custom fit ompelemalla päät yhteen. Näin sinun otsapanta voidaan käyttää sinua.
  • Lisää höyhen. Asia, joka tekee Native Euroopan hikinauhat standout ovat höyhenet. Kun olet luonut otsapanta itse, on aika lisätä höyhen tai höyheniä. Tee kaksi halkiot takana headband mahtuisi sulka. Laita sulka paikoilleen ja kaada kuumaa liimaa sen päälle niin se pysyy paikallaan.
  • Koristele se. Kun asetat oman sulka, viimeinen vaihe on sisustaa sitä. Lisää noin eläinten piirustuksia, tribal symboleja, Native Euroopan suunnittelee ja haluan edelleen tehdä otsapanta näyttää Native Euroopan.


Kun laitat viimeistelemässä

Miten saada intiaani panta. Ajattele materiaalien tarvitset.
Miten saada intiaani panta. Ajattele materiaalien tarvitset.

Kun laitat viimeistely, olisit onnistuneesti tehnyt oman Native Euroopan pääpanta. Voisit tehdä monia asioita heidän kanssaan: voit käyttää sitä esityksen voisit järjestää Native Euroopan päälakisanka tavoittelematonta toimintaa lapsille, ja voit jopa käyttää sitä näytelmiä tai reenactments. Muista, kun tarvitset tehdä Native Euroopan Hikinauhat jälleen, juuri uudelleen lukea tämä artikkeli ja voit tehdä niin monta hikinauhat kuin haluat mitä malleja haluat.