E2a

Miten tehdä kuvasta lehden

Jos olet taiteilija, yksi parhaista tavoista saada lisätuloja sekä lisättyä tunnustaminen (aina loistava vauhtia uudelleen) on toimitettava työsi lehtiä. Seuraavassa muutamia ohjeita muistaa, jos haluat kokeilla tätä:

  • On luettelo lehtiä että olet kiinnostunut lähettämään työsi. Se on hienoa, jos olet kiinni hyvämaineisille lehdet olisit ylpeä olla mukana. Kun sinulla on luettelo lehdistä, on aika aloittaa.
  • Tutkimus tyyppisiä piirroksia ne laittaa niiden lehtiä. Tähän lasketaan oman alkuperäisen tutkimuksen, ja tämä auttaa sinua suunnittelemaan oman piirroksia, jotta he voisivat olla samassa luokassa kuin lehdessä julkaistiin. Muista, nykyinen lehden piirroksia heijastavat maistuu lehden toimitukselle ja lay-out taiteilijoiden sekä yhteensä "ilmapiiri", että lehden pursuaa. Mitä lähempänä piirroksia päästä tähän, sitä suurempi mahdollisuutesi teidän piirroksia on valittu julkaistavaksi.
  • Käy verkkosivuilla lehtiä teille jatkoon. Selaa sivuston nähdä, jos he ovat kirjoittaneet jättämistä ja-politiikat. Jos ne on näitä ohjeita lähetetty, tutkia ne hyvin ja noudata niitä kirjaimellisesti.
  • Ota yhteyttä lehden. Jos ei ole mitään lähetysdohjeet lähetetty verkkosivuilla, seuraava siirto on kutsua lehden toimistoon, heidän yhteystietonsa on listattu verkkosivuilla tai kirjoitettu lehden itse. Tee kaikki tarvittavat tiedustelut: ne hyväksyvät näkökannoista piirroksia, onko sinun täytyy lähettää painetun kopion kuva vai voisit lähettää sen sähköpostitse jne.
  • Tiedä mitä kysyä, jos haluat pitää lähettää kuva sähköpostitse. Sähköpostiosoite väitteet nyt tyypilliseen tapaan lehdet saavat huomautuksia. Tässä tapauksessa, sinun pitäisi selvittää vaadittuun muotoon, että kuva olisi: onko sen pitäisi olla. Jpeg,. Bmp,. Gif, jne. maksimi tiedostokoko että esittämisen pitäisi olla jne.
  • Selvitä voit luoda kuva fyysisellä työkaluja tai sähköisesti. Tämä riippuu tietysti teidän erikoisuutta. Jos olet enemmän mukava luomisessa piirroksia perinteinen tapa (via maali, kynä, jne.) niin, että sinulla on laitteita, kuten digitaalinen kamera tai skanneri, jotta voisit lähettää työsi sähköpostitse (jos tämä on mitä lehden edellyttää; jos ei, ohita tämä kärki). Jos olet hyvä graafinen suunnittelu käyttämällä ohjelmia kuten Adobe Photoshop, sitten mennä eteenpäin ja tehdä mitä olet hyvä, vain varmista, että työsi ei ylitä tiedostokoko että lehden hyväksyy.
  • Tiedä muut tarvittavat tiedot. On tärkeää, että saat selville, onko kuvassa on lehden omaisuutta, kun he ovat hyväksyneet sen jättämisen (merkityksessä, et voi koskaan käyttää mitään muuta ilman lupaa). Jos näin on, yleensä sinun pitäisi antaa suurempi maksu. Puhutaan maksuja, sinun olisi tietenkin selvittää, kuinka paljon haluat saada, ja ne voivat käyttää piirroksia muihin tarkoituksiin omaa lisäksi se on julkaistu lehden. Voisit myös odottaa ei saada maksettua teidän huomautuksia erityisesti jos olet juuri aloittamassa kuin taiteilija. Mieti, onko maksut ovat sinulle tärkeitä tai jos kokemusta tai yhdessä lehden on tärkeämpää.


Siellä on se

Miten tehdä kuvasta lehden. On luettelo lehtiä että olet kiinnostunut lähettämään työsi.
Miten tehdä kuvasta lehden. On luettelo lehtiä että olet kiinnostunut lähettämään työsi.

Siellä on se! Nämä ovat tärkeitä suuntaviivoja esittää kuvitusta lehden. Muista, että sinulla olisi otettava huomioon kaikki näkökannat, päivämäärät mukaan ja kirjaa oman vastaavuustaulukko. Sinun pitäisi myös olla asetettu aika tehdä oma seurannat, ja olla valmis vähän hylkäämistä, too! Onnea!