E2a

Miten saada kannettava lapset käsityökeskus

Tutkimukset osoittavat, että keskimääräinen keskittymiskyky ihmisiä voidaan laskea näin: henkilön ikä, ja seitsemän minuuttia. Jos sinulla on viisivuotias lapsi, esimerkiksi, voit odottaa hänen huomionsa span olevan noin 12 minuuttia, max. Siksi aikana perheen parissa, kuten pitkä tie matkoja, se voi osoittautua haaste pitää lapsesi miehitetty tarpeeksi pysyä istuimeltaan. Siksi investoimalla aikaa luoda kannettavan lasten käsityökeskus että voisit tuoda mukanasi perheen matkoja on kannattavaa liikkua. Tässä muutamia vinkkejä, joiden avulla voit tehdä tämän:

  • Käytä laatikko, jossa on kansi, ja lisää materiaaleja. Tämä hanke ei tarvitse olla monimutkainen, kaikki mitä tarvitset on laatikko kansi ja sisältö käsityökeskus. Voit myös käyttää kangasta kontteja joka voi kaksinkertaistaa kuten pelata matto, kuten Octapockit kannettava lelulaatikko.
  • Harkitse etuja lapsesi. Se on parasta, jos voit räätälöidä sisältöä lasten käsityökeskus perustuu erityisiin mieltymysten lapsi se on. Tarkkaile lapsesi etuja ja rakentaa käsityökeskus ympärillä mitä nämä intressit ovat. Esimerkiksi, jos lapsi on visuaalisesti suuntautunut, haluat ehkä sisällyttää värikkäitä käsitöitä materiaalien ja paljon kuvakirjoja. Jos lapsesi osaa jo lukea, voisit sisällyttää kirjoja, jotka sopivat hänen käsittelyssä tasolla.
  • Tiedä tavallista kohteita, joita voit käyttää. Joitakin esimerkkejä materiaaleista, joita voit käyttää sisällyttää käsitöitä materiaaleja (ks. alla), palapelit, kirjoja ja vähän leluja. Tärkeintä on, että käsityöt ovat erilaisia, ja niin paljon kuin mahdollista, tarvikkeiden tulisi olla ominaisuuksia lapsesi vaan olisi riittävän haastava samoin.
  • Käytä myös avoin materiaaleja. Se on parasta, että käytät materiaaleja, jotka on virtuaalinen rajattomat mahdollisuudet. Joitakin helppo esimerkkejä ovat paperi, tylppä sakset, värikyniä ja muita väriaineita, taidepaperi ja muita käsitöitä kohteita. Näin on olemassa monia tapoja, että lapsesi voi viihdyttää itseään, ja sinun pystyä kannustamaan hänen luovuuttaan.
  • Käytä edullisia tai jopa ilmaisia ​​tuotteita. Käytä käytettävissä olevien resurssien täysillä. Yksi suuri voimavara? Internet, tietenkin! Etsi värityskuvia kirjoittamalla alas lastesi suosikki sarjakuvahahmo, jota seuraa maininta "printable värityskuvia". Esimerkiksi? "Dora tulostettava väritys sivua."
  • Tiedä mitä oheistarvikkeet sisällyttää. Varmista, että käytät käsityökeskus pieniä roskapussit, matto suojaamaan pintoja aikana käsitöitä ja paljon kudosten ja vauvapyyhkeet pyyhkiä sotkut.
  • Tietää joitakin yleisiä suuntaviivoja valittaessa materiaaleja. Vältä valitsemasta liian monimutkaisia ​​pelejä, jotka voi olla vaikea pelata liikkeellä ollessasi. Sinun tulisi myös välttää sijoittamasta lautapelejä liian pieniä esineitä (lapset saattavat tuntea houkutusta niellä niitä), ja tietenkin harkita turvallisuus valitessaan materiaaleja (tylppä sakset, koskaan terävä niistä!).


Siellä on se

Miten saada kannettava lapset käsityökeskus. Käytä laatikko, jossa on kansi, ja lisää materiaaleja.
Miten saada kannettava lapset käsityökeskus. Käytä laatikko, jossa on kansi, ja lisää materiaaleja.

Siellä on se! Nämä ovat joitakin suuntaviivoja muistaa tehdessään kannettava kids käsitöitä keskustasta. Muista, on niin paljon resursseja, että voit käyttää, että tämä hanke olisi varsin nautittavaa ja hyvin toteutettavissa yksi sinulle. Onnea, ja toivottavasti tämä auttoi!