E2a

Miten tehdä vihainen sarjakuva ilmauksia

Katselu sarjakuvia on mennyttä aikaa, että ketä tahansa iästä nauttii

Katselu sarjakuvia on mennyttä aikaa, että joku kaiken ikäisiä nauttii. Piirustus sarjakuvia toisaalta ei ole. Se vaatii tiettyä taitoa pystyä tekemään yksinkertaisia ​​sarjakuvia ja yksinkertaisesti piirtämällä sarjakuvia tai sarjakuvahahmoja omasta on jo melkoinen saavutus. Kuitenkin lisäämällä ilmaisuja kuten viha on paljon vaikeampaa. Sinulta piirros yksityiskohtaisesti hahmon kasvot: silmät, kulmakarvat, ryppyjä, jne. Tässä on muutaman askeleen, joka voi auttaa sinua Miten tehdä vihainen sarjakuva ilmauksia.

  • Katsokaa peiliin. Paras tapa tehdä sarjakuva ilme on perustaa se sinun. Tartu peili ja tehdä ilme. Pidä ilmaisun ja katsoa kaikki yksityiskohdat naamasi. Katso missä se ryppyjä. Katsokaa muoto silmäsi, huulet, nenä, korvat, jne. huolellisesti tutkia jokainen asia näette kasvot ja muistaa. Visualisoi se ensin pään jatka tehdä. Yritä löytää taulukon, joka on lähellä seinää peiliin ja tehdä siellä. Tämä helpottaa voit tarkastella yksityiskohtia kasvojen teet lausekkeen. Voisit myös jonkun mahtuu peili sinulle.
  • Hanki muusa. Jos sinun on vaikea pitää taaksensa peili viiden sekunnin välein kun piirtää, sinun pitäisi saada muusa. Pyydä joku ystävistäsi tai perheenjäseniä tekemään vihainen kasvot sinua kun tutkia niitä. Kuitenkin pitää muistaa, että jos vedät mies tai nainen tietyssä iässä, varmista, että Muse sopii laskun (esim. jos haluat piirtää teini miehen ilme, varmista, että Muse on teini mies).
  • Katsokaa toinen sarjakuva. Jos sinun on vaikea piirtää todellisen ihmisen ilme, kiinnittää toisen sarjakuva ilme. Etsi kuvia minkä sarjakuvahahmon esittelee samalla tunteita haluat piirtää tai löytää sarjakuvahahmo osoittaa sama ilme televisiossa. Tällä kertaa voit käyttää sarjakuvahahmo kuin Muse. Voit tarkastella ominaisuuksia tietty luonne ja käyttää sitä pohjana hahmosi.
  • Piirrä kasvot. Kun visualisointiin kasvosi ja katsoa sitä kun Emote, on aika tehdä. Piirrä sarjakuvahahmo on vihainen kasvot pitäen mielessä miten osat kasvosi (esim. nenä, silmät, kulmakarvat, jne.) on sijoitettu.
  • Piirustus osoittaa. Voisit kokeilla myös etsivät verkossa tai televisiossa osoittaa, että opit piirtämään. Nämä osoittaa, kuten "Art Attack", voi opettaa sinulle heidän tekniikoita piirustus sarjakuva ilmeitä (esim. onnea, surua ja vihaa).


Piirros ei ole jotain, joka tulee helposti

Miten tehdä vihainen sarjakuva ilmauksia. Katsokaa toinen sarjakuva.
Miten tehdä vihainen sarjakuva ilmauksia. Katsokaa toinen sarjakuva.

Piirros ei ole jotain, joka tulee helposti. Joten aina muistaa pitää harjoitella piirustusta sarjakuva kasvoja ja ilmeitä. Muista vaiheet edellä mainitut he varmasti auttaa sinua. Kuka tietää, ehkä sen jälkeen kun, voit olla luoda omia sarjakuvahahmo.