E2a

Miten tehdä vaiheessa tarpeistoa

Stage Props

Stage Props - tai tarkemmin sanottuna ominaisuudet - ovat kohteita, jotka toimijat käsittelevät tai vuorovaikutuksessa lavalla. Johtaja voi halutessaan käyttää monta, vähän tai ei rekvisiittaa ollenkaan. Valinta on yleensä perustuu tyyppi pelata tai tunnelma johtaja haluaa tuottaa.

Miten tehdä vaiheessa tarpeistoa. On olemassa useita nyrkkisääntöjä.
Miten tehdä vaiheessa tarpeistoa. On olemassa useita nyrkkisääntöjä.

Useita näytelmiä tyypillisesti suoritetaan ilman rekvisiittaa tai muutamalla (George Orwellin "1984" ja Thornton Wilderin "Our Town", esimerkiksi). Olen kerran toiminut Shakespearen "Measure for Measure" täysin ajan puvut ja vuoropuheluun, mutta ei teatterilavastukset. Näytelmän asetettu yksinomaan nyrkkeilykehässä.

Puute teatterin rekvisiitta pakottaa yleisön huomion vain päälle toimijoita. Se voi antaa pelata syvyyttä ja lisäsi psykologista laatua. Huomaan usein rekvisiitta häiritsevää, jos niitä ei käytetä luonnostaan. On myös joskus vaikea nähdä tai erottaa ne toisistaan.

Kuitenkin monissa tuotannoissa

Kuitenkin monissa tuotannoissa, rekvisiitta ovat välttämättömyys. Ne ovat tärkeitä satuja, arvoituksia ja tontti-driven draama (näytelmiä, jotka ovat tunnettuja vahvoja juoni ja tarina enemmän kuin toimiva). Pohjimmiltaan, rekvisiitta pitäisi parantaa ymmärrystä ja nauttia show. Saduissa, tarinoita muista kulttuureista ja mysteeri, rekvisiitta kuten wands, jalokivi, kultainen pikarit, aseita, ja rekvisiitta ovat johtolankoja lisää nautintoa. Lastenteatteria usein vetoaa ihana tarpeistoa.

Kuitenkin monissa tuotannoissa. Materiaalit, tarvitset: puu, metallit, kangas, koristeet jne.
Kuitenkin monissa tuotannoissa. Materiaalit, tarvitset: puu, metallit, kangas, koristeet jne.

Tässä muutamia ohjeita suunnitella oma.

  1. Tee kattava luettelo kaikista rekvisiitta tarvitset.
  2. On olemassa useita nyrkkisääntöjä, kun se tulee teatterilavastukset.
   • Liioitella hieman, jotta ne näkyväksi yleisölle.
   • Joissakin rekvisiitta olisi tehtävä jäljitellä niiden todellisen, tosielämän paino; se olisi vaikea käyttää erittäin kevyt broadsword vakuuttavasti. Ole varovainen koskaan vaarantaa turvallisuuden, tosin.
   • Tarvittaessa on pelata, tehdä rekvisiitta värikkäitä paremman näkyvyyden. Käytä liimaa-on helmiä, metallisia spraymaali, pehmopaperin ja hopealanka tehdä niistä katseenvangitsija.
  3. Ensinnäkin, ennen kuin teet mitään, jotkut scrounging varten lainattu tarpeistoa. Varmista nämä ovat eriä ole itseisarvo, muuten ne on vakuutettu.
  4. Seuraavaksi miettiä, mitä voisi ostaa halvalla mistä halpahalleista. Tarkista Liikearvo valaisimet, peilit, kirjat, astiat, vuodevaatteet, tyynyt, kukkarot, urheiluvälineet jne.
  5. Kun nämä mahdollisuudet on käytetty, luetella, mitä sinun tulee tehdä.
  6. Materiaalit, tarvitset: puu, metallit, kangas, koristeet jne. Hobbylobby.com on suuri lähde koristeet. Saatat myös harkita keräämällä vanhoja loma koristeet.
  7. Tutkimusta, jossa voit saada parhaat hinnat. Pidän bargain jäteastioita klo kangas myymälöissä kuten Joanne kankaita ja puutavaraa metriä ( Menard n , esimerkiksi). Jos olet onni on romutus lähistöllä, tarkista siellä.
  8. Oikea suunnittelu varmistaa, että saat eniten rekvisiitta rahaa, esimerkiksi pala materiaalia.
  9. Kankaiseen rekvisiitta (verhot, bannerit, ja vaatteet), nämä on perus ompelukone. Jos joku on pääsy koneeseen saumurilla (se leikkaa ja ompelee ammatillinen saumat), tämä olisi erittäin hyödyllistä suurille rekvisiittaa kuten bannereita.
  10. Puisten rekvisiitta, perus vannesaha voidaan käyttää. Jigsaw on myös hyödyllistä.
  11. Suunnittele puinen rekvisiitta tuottaa erikoistehosteita saranoilla. Puinen rekvisiitta voi olla erittäin tehokas - Näin kerran ihana tuotanto, jossa lentokone simuloitiin muiden maisemia ja rekvisiitta on teatterin lavalla, juuri ennen yleisön silmissä.
  12. Leikkaa puukappaleiden voidaan irrottaa ja asentaa tarvittaessa.
  13. Metallin rekvisiitta, käytä tylppä, turtuneet metallijätettä. Meillä oli joitakin erittäin kunnioitettava miekat meidän tuotantoa "Lion, Witch ja Wardrobe" valmistettu metallista kääritty sähköteipillä ja koristeltu liimaa-on jalokiviä.
  14. Joissakin rekvisiitta voidaan valmistaa vaahtoa. Jos näytelmä vaatii prop voidaan kännissä tai raunioina, voit tehdä siitä kiinteä potkuri ja samanlaisella leikkaa paloiksi ja koota uudelleen. Kun se on rikki, käytä lasin Smashing ääniefekti nauhalle.
  15. Sumu tai kuplan kone tekee loistavaa vaikutus veden tai maagisia elementtejä pelata.

   Teatteri on maaginen maailma illuusion ja lumous. Nauti tuotanto!