E2a

Miten tehdä Troijan hevonen

Troijan hevonen on symboli Kreikan mahtavan kekseliäisyyttä kuin kerrottu Virgil runosta, "Aeneiksessä." Troijan hevonen päällä kreikkalaiset lopulta tunkeutua vahvasti vartioitu Troijan ja voitti eeppinen taistelu. Se oli jättiläinen hevonen - joka oli "lahja" kansan Troy mutta se sisälsi kreikkalaisia ​​sotilaita että väijytykseen niitä kerran hevonen oli sisällä.

Miten tehdä Troijan hevonen. Valmista puhtaalta pöydältä piirrustuspaperi.
Miten tehdä Troijan hevonen. Valmista puhtaalta pöydältä piirrustuspaperi.

Ulkonäkö Troijan hevonen on erilainen piirustus todellinen hevonen, koska sen osuus näyttää lelu - mikä piirtämällä jotenkin helpompaa. Saat piirustusvihkot ja kynät valmiina ja oppia piirtämään eeppisessä Troijan hevonen läpi nämä askel askeleelta ohjeet:

  • Valmista puhtaalta pöydältä piirrustuspaperi. Ota pala puhtaalta pöydältä piirustus paperi ja aseta se pöydän toisella puolella. Varmista, että et käytä kiiltävää paperia tai ohutta paperia, joka voi olla vaikea hyödyntää. Käytä pehmeää kyniä mieluiten 3B tai 2B. Pehmeä kyniä helpompi piirtää muotoja, koska ne eivät luistoon paperille.
  • Aloita piirtämään Troijan hevonen. Oikeassa yläkulmassa alueen oman paperin, piirtää ympyrän, joka edustaa hänen silmänsä. Voit lisätä joitakin yksityiskohtia hänen silmä kuten varjostus ympyrä toinen vaikutus tai voit piirtää pieni oppilas ympyrän sisäpuolella antaa hänelle toinen näyttää.
  • Piirrä pää. Piirrä suorakulmio, joka on pyöristetyt reunat hevosen kuono. Muista, että ympyrän pitäisi olla päällimmäinen on suorakulmio. Liittäminen kuono pitäisi olla harjaansa niin tehdä pieni puoli ruutua yläosassa ja kytke neliöitä linjojen välillä.
  • Piirrä hänen ruumiinsa. Seuraava olisi, että hänen ruumiinsa. Aloita piirustus linjan "leuka" ja laajentaa sitä alaspäin niin se näyttää sen etujalat. Jatka viivan vaakasuoraan (kohtisuorassa "maanpinnan") ja piirrä toinen viiva pystysuoraan ylöspäin loppuun etujalkojen.
    Piirrä samaan tapaan (2 pystysuoraa viivaa ja yksi vaakasuora viiva), jotta hänen takajalat. Varmista, että pituus ja osuus ovat samat. Laita aukko jalkojen välistä niin voit piirtää linja yhdistää kaksi. Että linja olisi hevosen vatsa. Lisää ohut suorakulmio sen takaisin häntäänsä.
  • Laita sorkat. Sanottiin, että Troijan hevonen työntää pyörää sen kaviot. Piirrä puoliympyrällä alareunassa hänen etu-ja takajalkojen ja vetää toisen ympyrän näitä tahoja edustamaan reikä. Varjostaa välinen alue ulomman ja sisemmän piireissä - että olisi pyörät.
  • Hienosäätää oman piirustuksen. Nyt olet piirtänyt hevosen, hienosäätää piirustuksen laittamalla tietoja hänen ruumiinsa. Piirrä pienempiä suorakulmioita kehon edustamaan luukku, jossa Kreikan sotilaat tulivat ulos, kun he olivat kaupungin sisällä. Lisää toinen rivi paksuuntua ääriviivat hänen ruumiinsa tai lisätä varjoja näyttää "syvyyttä".


Se ei ole vain kynä ja pad, että voit kiinnittää Troijan hevonen

Se ei ole vain kynä ja pad, että voit kiinnittää Troijan hevonen. Voit käyttää ohjelmistoa luonnosteluun, kuten Adobe Illustrator tai Adobe Photoshop tepsiä avulla digitaalisen ja kynä. Voit käyttää tätä visuaalista tukea historianläksyillä samoin.