E2a

Miten tehdä oma pöly liinoja

Kun siivoat talon, mikä on enemmän ärsyttävää kuin pölyä

Kun siivoat talon, mikä on enemmän ärsyttävää kuin pölyä? Löydät ja nähdä pölyn lähes kaikkialla kodissasi. Muutama päivä ilman puhdistusta tai pölyämisen huonekalu on tarpeeksi pölyä saada kaikkialla, erityisesti tummat kalusteet. Markkinoilla on paljon mattoja ja liinoja, jotka voivat kerätä ja pitää pölyn, mutta ne ovat melko kalliita, ja sinun täytyy viettää paljon rahaa ostaa niitä. Voit tehdä oman pölyä vaatteita, jotka eivät maksa paljon rahaa. Käsiteltiin liinaa voi vähentää allergioita, koska pölyhiukkaset kerätään sen sijaan leviää ilmaan. Seuraavat vaiheet voidaan seurata tehdä oman pöly liinoja.

  1. Valmistele kaikki materiaalit-kaksi ruutua pieniä pyyhkeitä tai liinoja, neula ja lanka, sanko tai sekoitusastiaan, öljy sitruuna ja vesi.
  2. Hanki kaksi ruutua Kankaan, langan ja neulan. Laita liinat ja ompele kolme sivua muistuttamaan taskuun. Toinen puoli on auki liukua kätesi.
  3. Sekoita sitruuna öljyä vedellä ämpärissä tai kontti. Liota ommeltu kangas liuoksessa sisälle sangon ja purista ylimääräinen vesi.
  4. Hang kankaalla kuivua.

Sen sijaan uusia liinoja tai pyyhkeitä

Miten tehdä oma pöly liinoja. Hanki kaksi ruutua kankaan, langan ja neulan.
Miten tehdä oma pöly liinoja. Hanki kaksi ruutua kankaan, langan ja neulan.

Sen sijaan uusia liinoja tai pyyhkeitä, vanha käyttämättömiä materiaaleja talossa voi tehdä. Nämä voivat olla vanhoja flanelli vaippoja, flanelli jäänteitä, vanhoja t-paitoja, lenkkeily fleece, ja vanha vauva saa huopia. Vanha flanelli vaipat, flanelli jäänteitä, ja vanha vauva saa huopia voidaan leikata ja ommella mukaan koon pölyn liinoja käytit on. Saat paksumpi pöly liinoja, flanelli vaipat voi vain taittaa ja ommella niin, että mitään osa menee hukkaan. Sama pätee muiden vanhoja materiaaleja välttää tuhlausta.

Sitruuna öljyä ja vettä ratkaisu auttaa tuomaan pölyt kiinni pöly liinoja. Se kiillottaa huonekaluja ja jättää raikkaan tuoksun sisälle taloon. Puhdistuksen jälkeen pöly liinat lämpimällä vedellä ja pesula saippua. Niitä on pidettävä kuivina ja käyttövalmiina ensi puhdistuksen aika.

Kun pöly kangas on upotettu sitruunaöljyä ratkaisu, se on aina öljyä kostea, että vaikka sinulla ei ole sitruuna öljyn ja veden liuosta, liinaa antaa aina kiillottaa ilmeen huonekaluja. Kuitenkin, se on paljon helpompi kerätä pölyä, jos kangas on äskettäin upotetaan liuokseen ja puristetaan kuivana.

Tehdään oma pöly liinoja ei ole vaikea tehtävä

Kun siivoat talon, mikä on enemmän ärsyttävää kuin pölyä. Sen sijaan uusia liinoja tai pyyhkeitä.
Kun siivoat talon, mikä on enemmän ärsyttävää kuin pölyä. Sen sijaan uusia liinoja tai pyyhkeitä.

Tehdään oma pöly liinoja ei ole vaikea tehtävä. Ompelu on yksinkertainen peruskoulun toimintaa. Yksi ei tarvitse osallistua ompelu luokkiin, jotta kotitekoinen liinaa. Lisäksi ratkaisu on hyvin yksinkertainen. Sitruunaöljyä voi ostaa supermarketista. Sekoittamalla se veteen ei vaadi taitoja tehdä ratkaisun. Pesu liinaa jokaisen toimintaa ja kuivaamalla se on myös yksinkertaisia ​​tehtäviä. Mikä voisi olla ongelma, joka saattaa pitää sinua tekemään oman pöly liinoja?