E2a

Miten tehdä oma käärepaperi

Useimmat meistä harvoin käyttää paljon lahjoja

Useimmat meistä harvoin käyttää paljon lahjoja, joten se on käytännöllistä olettaa, että meidän täytyy säästää jopa lahjapaperi käytämme. Se ei ole halpaa, mutta taloudellisesti, ja on olemassa monia tapoja tehdä omia kotitekoisia käärepaperi näyttävät kallista ja tyylikäs. Se lisää myös persoonallista lahjaksi, jolloin vastaanottaja tuntevat erityistä tietäen, että olet viettänyt aikaa ja vaivaa antamalla heille lahjaksi.

Tässä on muutamia ehdotuksia:

Miten tehdä oma käärepaperi. Voit ostaa rullina ruskea tai voimapaperi paikalliselta art tarjonnan tallentaa tai voit käyttää materiaaleja olet makaa talon ympärillä.
Miten tehdä oma käärepaperi. Voit ostaa rullina ruskea tai voimapaperi paikalliselta art tarjonnan tallentaa tai voit käyttää materiaaleja olet makaa talon ympärillä.

  1. Voit ostaa rullina ruskea tai voimapaperi paikalliselta art tarjonnan tallentaa tai voit käyttää materiaaleja olet makaa talon ympärillä. Voit aloittaa leikkaamalla se iso neliö ja sitten maali piirtää suunnittelee niitä. Kun piirustus tai maalaus teidän lahjapaperi, käytä sapluuna ensin, jotta sinulla on selvä malli maalata, tai voit piirtää abstrakteja kuvia, jos se sopii sinun makuusi. Kaavain voidaan tehdä käyttämällä rakentamisen paperia tai mitä tahansa pahvi-, kuten paperia. Piirrä sablonikuvio ja leikattu ja sen ympärille saksilla tai leikkuri.
  2. Varmista myös, että sinulla on sanomalehti-katettu työalue, koska taide ei tarvitse olla sotkuinen. Voit tehdä "splatter-maalattu" käärepaperi kastamalla hammasharjaa maalin säiliöön ja sitten ajaa sormi läpi harjakset niin maali roiskia paperille. Voit myös käyttää stensiilit muodostaa erilaisia ​​"roiskia malleja", vain varmista annat maalin kuivua ennen kuin siirrät stensiilit ympärille niin ettei levyn "splatter mallit". Tapa luoda syvemmälle sävyjä splatter on käyttää pensseli. Kasta harja maali ja sen sijaan napauttamalla ylimääräisen takaisin maalin säiliöön, paiskata se paperille itse. Kokeile ja pidä hauskaa sen kanssa ja sinun on yllättynyt lainkaan mielenkiintoisia kuvioita voit luoda.
  3. Jos splatter kuviot ovat liian sotkuinen oman maun, voit käyttää yksinkertaisia ​​postimerkkejä että olet ostanut, tai voit tehdä omia postimerkkejä pois vanha vauva kenkä tai vihanneksia. Käytä akryylimaali ja nähdä missä mielikuvitus vie. Sienet voidaan käyttää myös luomaan sileä kuvioita, kuten aallot, pilvet ja sateenkaaria. Erityisiä tapahtumia, kuten joulua tai häät, suuri kärki on käyttää kultaa tai hopeaa maali.
  4. Toinen hauska tapa tehdä oma käärepaperi, on käyttää vanhoja lehtileikkeitä ja kollaaseja tavalliselle paperille. Tämä on hienoa, jos haluat oman käärepaperi olla hauskaa ja ärtyisä. On hienoa lahjoja annetaan teens ja nuorille, ja he todella tuntevat erityistä jos kollaasi sopii heidän persoonallisuutensa.

Voit myös käyttää tehdä omia lahjapaperit kuin varainkeruun

Voit myös käyttää tehdä omia lahjapaperit kuin varainkeruun. Tämä on loistava tilaisuus säästää ja olla luova, jotta vastaanottaja tuntevat erityistä. Se on todella hauska projekti ja kuten kaikki luovuuden eri aloilla, meidän täytyy ajatella ulkopuolella ruutuun, tai tässä tapauksessa, mieti sen ympärillä.