E2a

Miten tehdä liekit

Voit oppia tekemään liekit erityyppisiä helposti. Olipa tehty musta-valkoinen tai värillinen, vaikka rankest aloittelijan löytävät helposti piirtää perus ääriviivat kuvaavat liekit ja koristele ne antavat liekit realistisempi ja liikkuvan ilmeen. Noudata yksityiskohtaisen luetellut vaiheet alas alla oppia piirtämään liekit erilaisia.

Vaihe 1

Basic piirustus. Vain paperi ja kynä, voit aloittaa vetämällä joitakin perustietoja liekki linjaukset ja käytännön kunnes olet sen alas pat. Aloittaa sinun täytyy tehdä pari käänteisen S: n muotoinen linjat, jotka täyttävät toisiaan ylä-ja alapäästä. Vaihtoehtoisesti ajattele sitä piirustus vuoret ja laaksot pystysuunnassa. Käyrät pitäisi pyöristää pois ja matalia kuin terävällä ja syvä. Tämä on pääpiirteissään liekki, ja voit tehdä sen missä tahansa koossa.

Vaihe 2

Miten tehdä liekit. Piirustus kynttilän liekki.
Miten tehdä liekit. Piirustus kynttilän liekki.

Piirustus kynttilän liekki. Tämä on paljon yksinkertaisempi ja yleisempi tapa kuvata liekkejä. Voisit syttyy kynttilä tarkistaa tarkan muodon liekin piirtämisen. Liekki tulee muistuttaa ylösalaisin päärynä kapea yläosa ja linjat paisuvia ja kaartuu keskeltä pohjaan muistuttava hehkulamppu. Tämä näkyy niin edelleen liekki. Kuvata jotain liikettä, voit tehdä pulahtaa johonkin puolen käyrät antaa käsitteen liekin vilkkuminen liikkeen kanssa liekki. Käyttämällä väriä eri sävyjä oranssi ja keltainen, voit varjostaa ulos sisäalueelle liekin. Käytä syvemmälle värit ydin, että liekki on peräisin sydämen ja asteittain vaalentaa väriä sävyjä keltainen kohti kehän liekin.

Vaihe 3

Piirustus avotulta kuten nuotio. Tämä on jatkoa piirustus tehnyt vaiheessa yksi, vain te vedätte useita tällaisia ​​linjaukset erikokoisia vieressä ja osittain päällekkäisiä, toisiaan. Annan teille viitekehys alkuperästä ja liekit, voit tehdä joitakin sylinterimäinen linjat kuvaavat puun yläpäät kokouksessa yksi piste, josta liekit peräisin ja alapäät kuin lokit pinotaan vierekkäin toinen viuhkamaisesti.

Vaihe 4

Värien käytössä ja varjostuksen. Kun olet mieluummin hahmotellaan liekki muotoja, voit käyttää varjostusta ja / tai väriä antamaan vilkkuminen liikkeen liekit. Väritys tausta paperi musta tulee heittää kontrastin appelsiinit ja keltainen sävyjä voit käyttää varsinaisen liekit. Tummempia sävyjä olisi käytettävä väri sisäosan liekin, kun taas käyttämällä kirkkaan keltainen ulkopäissä ja kehän antaa oikean kontrastia. Kuten yllä, käytä kynttilää viitekohtana täyttää värejä.


Piirustus avotulta kuten nuotio. Värien käytössä ja varjostuksen.
Piirustus avotulta kuten nuotio. Värien käytössä ja varjostuksen.

Kuten aina, harjoitus tekee mestarin, ja jos olet aloittelija piirustuksen, oppia tekemään yksinkertaisia ​​hahmotellaan ensin käyttämällä vain kynä ja paperia ja siirryt väritys vain kun olet tullut hieman harjoitella piirustusta. Flames on erittäin helppo tehdä, toisin kuin muut objektit, joten sinun ei pitäisi olla liikaa vaikeuksia siirtyessään piirustus väritys vaiheeseen.