E2a

Miten tehdä kotitekoinen tuoksukynttilöitä: kynttilän ohjeet

Kokoa kynttilän tekeminen tarvikkeita ja aloittaa

Ostaminen Tuoksukynttilät voi olla hyvin kallista, varsinkin voimakkaat, että säilyttävät tuoksu. Making pilari kynttilän kotona ei ole sen kalliimpaa kuin muutaman dollarin ja voit mukautetun tehdä sille mitään tuoksuja ja värejä haluat. Se voi olla aikaa vievää, ja se voi olla vaarallista, jos asianmukainen turvatoimia ei noudateta, mutta tulokset ovat jotain, joka täyttää sinut ylpeänä. Näin voit tehdä niistä:

 1. Kerää tarvittavat välineet ja tarvikkeet.
  • Ensinnäkin, sinun tulee joitakin vaha. Parafiini on helppo löytää ja on hyvä juuri minkäänlaista kynttilää. Parafiini löytyy ruokakauppaan nimellä Gulf Wax. Voit myös saada kynttilän vaha , joka on tehty soija.
  • Tarvitset myös kaatamalla potti, joka on vain metallia potin kahva, että sulaa vahaa sisään
  • On vahaa tai karkkia lämpömittari kätevä.
  • Kynttilä päätöksenteko edellyttää imevä.
  • Jos haluat vaha on väri, niin sinun täytyy olla joko neste väri, jauhe tai siru väri, joka on kiinteä pigmentti siru.
  • Valitse hometta muotoilla kynttilän. Hobby tallentaa kuljettaa kaikki nämä laitteet, kuten useimmat Wal-Marts. Ebay on hyvä paikka ostaa tarvikkeita niin hyvin, koska ne ovat paljon halvempia kuin mitä löydät myymälässä.
  • Lopuksi, sinun täytyy tuoksu! Tuoksu tulee pari eri muodoissa - nestemäiset ja kiinteät. Neste on vaikeampi käyttää, mutta se on paljon vahvempi ja viipyä pidempään.
 2. Valitse suunnittelua. Kynttilät voi tehdä juuri mitään muotoa, palloja ja pitkä, laiha kapenee. Myös monimutkainen muotit jokaisen muodon kuviteltavissa. Helpoin muoto on pilari kynttilä, joka on paksu sylinteri, joka on tasainen ylä-ja alareunassa. Tämä on tukeva muoto, joka istuu tasaisesti kaikkialla ja on pitkä paloaika. Pilari muotit on helppo löytää edellä mainitussa paikoissa, vaikka se voi viedä enemmän aikaa ja vaivaa löytää monimutkaisempia muotoja.
 3. Etsi lämmönlähde. Sinun tulee lämpö sulattaa vahaa, ja sen pitäisi olla turvallinen lähde, joka on helppo puhdistaa. Lämmönlähteen päätyvät vahalla sitä, niin monet ihmiset eivät pidä käyttää liesi. Käytettäessä kaatamalla potin, on yleensä muutama tippa, joka ajaa alas potin jälkeen vaha on kaadettu. Tämä pysyy neste jonkin aikaa, mutta lopulta kuivuu pinnalle. Se ei ole hyvä ajatus yrittää pyyhkiä nestemäinen vaha, kun se on vielä kuuma, sillä on hyvät mahdollisuudet saada joitakin sormia polttaa. Jos käytät paksua kangasta pyyhkeen yrittää puhdistaa sitä aina, kun se kaadetaan, pyyhe on täysin pilalla, koska vaha ei pese pois kankaasta. On parasta yksinkertaisesti suunnitella vaha, joka rakentaa, koska se kaadetaan, ja yrittää kaataa niin varovasti kuin voit rajoittaa määrään, joka tippuu. Kuuma levy on hyvä lähde, koska se on helppo kaapia vaha pinnasta, ja sitä voidaan käyttää missä tahansa huoneessa, joka on kätevä.
 4. Sulata vaha. Tyypillisen pilari kynttilän, tarvitset vähintään puoli kiloa. Tämä resepti on yksi kiloa, ja jos teet suuremman kynttilän, yksinkertaisesti suhteellisesti lisätä ainesosia. Aseta vaha kaatamalla potin, ja kiinnitä lämpömittari kylkeen. Anna sen sulaa, mutta älä anna lämpötila ohittaa noin 300 astetta. Wax syttyy tuleen noin 375 astetta, ja se on parasta pysyä hyvässä että kynnys pitäen sitä nestettä.
 5. Color vahaa. Jos olet päättänyt väriä, lisää väriä neste ja sekoita. Väri voi olla neste, jauhe tai siru väri, joka on kiinteä pigmentti siru. Jälkimmäinen on ylivoimaisesti helpoin käyttää ja on erittäin tehokas väritys vaha. Yhden punnan, käytä yksi täysi timantti siru, jos se on mitä on. Jos sinulla on pitkä lohkon yksivärinen, katkaista noin neljännes lohkon mukava, rikas väri. Jos etsit enemmän pastelli sävy, käyttää noin puolet näistä määristä. Voit sekoitetaan mitä haluat, tai voit kahlata potin varovasti sekoittaa vaha ja väri.
 6. Lisää tuoksu. Jos käytät nestemäistä tuoksu, lisää noin unssi vahva, rikkaasti tuoksulyhtyyn. Tai lisätä vähemmän hienovaraisempaa lopputulos. Jos käytät kiinteää, lue ohjeet, kuinka paljon tarvitaan puoli kiloa vahaa. Sekoita tai kahlata potin.
 7. Valmis muotti. Jos muotti on sydänlanka reikä pohjassa kiinnittää sydänlanka reiän mukaan suuntiin. Jotkut muotit tulevat kitti tai liima auttaa pitämään sitä paikallaan. Kun sydän on sijoitettu reikä, tie huipulle sydänlanka ympärille jotain, kuten pitkä lusikka, tai keppiä. Alkio sijoitetaan silloin yläosassa, pitää sydänlanka suoraan.
 8. Kaada vahaa hitaasti muottiin. Hitaammin ja huolellisesti kaada sinä, vähemmän ilmakuplat tulee olemaan. Kun kaikki se kaadetaan varovasti Koputtele muotin vapauttamaan kaikki kuplat.
 9. Anna voiteen jäähtyä vähän aikaa, tarkkailun takaisin usein varmista, että se jäähtyy tasaisesti. Useimmat kynttilät uppoaa hieman keskellä kuin vaha kovettuu, niin enemmän vahaa täytyy todennäköisesti kaataa keskellä edes sitä. Jos se on erittäin suuri kynttilä, tämä täytyy toistaa useita kertoja.
 10. Ota se pois. Kun kynttilä on täysin jäähtynyt ja kovettunut, joka voi kestää jopa päivän koosta riippuen, ota se pois muotista. Pilari muotit ovat hieman kalteva, jotta vaha jää jumiin, ja sivut ovat sileä, jotta se liukuu helposti. Se tulee ulos kaksi päät sydänlanka törröttää. Osa sydämen, joka on kiinnitetty pohjaan muotti on yläosassa kynttilän. Leikkaa se noin puoli tuumaa pitkä, ja leikkaa sydänlanka pois toiselle puolelle.

Miten tehdä kotitekoinen tuoksukynttilöitä: kynttilän ohjeet. Kerää tarvittavat välineet ja tarvikkeet.
Miten tehdä kotitekoinen tuoksukynttilöitä: kynttilän ohjeet. Kerää tarvittavat välineet ja tarvikkeet.

Olet kynttilä on valmis! Näyttää sen ylpeänä. Nyt kun tiedät miten tehdä kynttilöitä, voit kokeilla kaikkia eri kokoisia ja muotoisia. Nämä ohjeet auttavat sinua luomaan hauskaa, henkilökohtainen lahja ideoita. Lisää nauha tai hauska tupsu teidän käsintehtyjä kynttilöitä muokata niitä.