E2a

Miten tehdä elokuvan traileri

Tarkoituksena trailerit on kaupan

Tarkoituksena trailerit on markkinointi. Näytetään katkelmia elokuvan auttaa nostamaan ennakointia elokuva kävijöistä ja päättää haluavatko he katsella sitä tai ei. Siksi monet perävaunujen täytyy olla hyvin luova ja mielenkiintoinen, koska se olisi hyvä myyntivaltti. Perävaunujen tehdään korostaa sitä, mitä on hyvä elokuvan ja vähätellä sen puutteita. Olisi oikein perustaa, jossa katsojat huippu elokuvan lupaus, mutta samalla pitää ne ennakoida, mitä heidän pitäisi odottaa, jos he katsella koko elokuvan.

Alla on muutamia keskeisiä kohtia harkitsemaan, kun luodaan fantastinen elokuvatraileri:

1

1.. Kuten elokuvia, perävaunu tehtävä myös alku, keskikohta ja loppu. Se ei ole tarpeen laittaa perävaunun kuvakäsikirjoituksen enää, vaikka tämä voidaan suositella, koska se auttaa leikata työaikaa. Sinulla täytyy olla perusidea mitä kertoa yleisölle. Sinun on voitava pysyä ruodussa, tekeekö heitä ymmärtämään elokuvan, ilman pois liikaa.

Miten tehdä elokuvan traileri. Pätkiä elokuvista.
Miten tehdä elokuvan traileri. Pätkiä elokuvista.

2. Hyvä perävaunu on seuraavat elementit läsnä, voi välittää viestin täydellisesti:

  • Pätkiä elokuvista. Tietenkin tämä on paras tapa myydä sitä. Valitse hyviä lyöntejä ja vuoropuhelua; poimia parhaat kohtaukset houkutella yleisöä ja saada heidät katsomaan sitä.
  • On jälkiäänitys. Joskus ne voivat olla hyödyllisiä, joskus se ei ole tarpeen. Jos aiot käyttää puheääni varmista, että se on selvästi kuullut ja oikein lausui. Varmista myös, että linjat näistä jälkiäänitys eivät ole kovin pitkiä.
  • On äänitehosteet ja musiikki. Nämä elementit kaksinkertainen jännitystä mahdollinen perävaunu koska se rytmittää sitä. Sinun täytyy kuitenkin olla ratkaiseva valitsemisesta musiikin valitsemalla väärä pilaa sen.

3. Ovat editointiohjelma kätevä ja Master miten sitä käytetään. Editointi ohjelmisto on täynnä täynnä ominaisuuksia. Tämä auttaa tekemään perävaunu paljon jännittävämpää, visuaalisesti. Monet riippumattomat elokuvantekijät luottaa kuvankäsittelyohjelmalla tekemään elokuvia. Kanssa kuvankäsittelyohjelmalla, voit periaatteessa tehdä seuraavat, muun muassa:

  • Vedä leikkeet elokuvan tai liitos se ja laita se yhdessä.
  • Perustaa aikajana niin että sinulla on virtaus perävaunun.
  • Animoida tekstiä ja kuvia.
  • Aikaa musiikkia ja tehosteita kohtauksia ja perustaa sen rytmi.
  • Tallentaa jälkiäänitys.
  • Edit, uudelleen leikattu, ja muutos.

4. Kun olet suorittanut elokuvan traileri, voit esiintyy näitä ensin valita useita ihmisiä saada palautetta. Käytä mitä he kertovat voit parantaa tämän tai leikata ja palaa sitten ohjelmiston muokkaaminen tehdä tarvittavat muutokset, kunnes olet tyytyväinen olet tehnyt hyvin.

Tarkoituksena trailerit on kaupan. On jälkiäänitys.
Tarkoituksena trailerit on kaupan. On jälkiäänitys.

Kun tämä kaikki on tehty, voit markkinoida tätä suuremman yleisön tai lähettää sen asiakkaalle hyväksyttäväksi.