E2a

Miten tehdä Bysantin kuvakkeet

Icons aikana perustettiin Bysantin

Icons aikana perustettiin Bysantin valtakunnan. Bysanttilaiset osoittivat kiintymystä ja uskonnollisuuden kautta nämä kuvakkeet tunnettu Bysantin kuvakkeet, jotka ovat pyhiä aarteita ortodoksinen kirkko. Kuvakkeet yleensä keskittyä Pyhän Jumalanäidin tai Pyhä Maria, Jeesus, enkelit ja pyhät. Nämä voivat olla mosaiikki, maalauksia tai seinämaalauksia. Bysantin kuvakkeet ovat symbolisia kirkkaita tai kirkkaat värit ja usein kulta taustat symboloi jumaluuden Jumalan. Suosittu esimerkki symbolinen kuvake on kuva Jeesuksen Kristuksen kanssa pieni suu ja suuret korvat. Suuret korvat symboloivat Häntä kuulla kaikkien ajatukset ja rukoukset ja pieni suu tarkoittaa, että hän puhuu pyhää sanaa. Jos haluat piirtää Bysantin kuvaketta, toimi seuraavasti:

  • Valitse Bysantin kuvake haluat piirtää. Voit tarkistaa kirjoja ja Internet kuvien piirtää. Jos tämä on ensimmäinen kerta tehdä, voit valita kuva, jossa vain pää aihe tai hänen vyötäröstä ylöspäin. Varmista valita kuvan, joka näkyy sekä silmien ja ainakin yksi korvat.
  • Kopioi kuvake. Jos olet löytänyt kuvan Internetistä, klikkaa hiiren oikealla kuvaa ja valitse "copy image", avaa sitten Word-asiakirjan, liittää kuvan ja tulostaa. Jos kuva tulee kirja, voit valokopio sitä.
  • Tutkimus kuvaa. Tarkista kuvaa, antaa enemmän huomiota yksityiskohtiin. Jos olet perehtynyt aihe, se on helpompi tehdä se ja varmista, että et unohda jotain.
  • Luo ristikot. Käyttämällä hallitsija, luoda verkkoon neliöt (noin 1x1 cm) kuvan päälle valitsit. Verkot toimivat oman opaskirja kuvakkeen.
  • Piirrä. Kopioi tai piirtää kuvaketta materiaalia (esimerkiksi valkoinen paperi tai kartonki) osa kerrallaan käyttäen ruudukko neliöt oppaasi.
  • Viimeistele. Kun kuva on valmis, käytä väriaineita, kuten maali, lyijykynä väri tai akvarelli tuoda elämään piirroksen. Voit halutessasi kiinni alkuperäinen väri vaate käyttämä kuvake, koska se symboloi hänen persoonallisuutensa. Uskotaan, että sisäinen vaate edustaa hänen yksityiselämäänsä ja vaippansa edustaa elämänsä tiedossa yleisölle. Voit kuitenkin valita haluatko värit olla kirkkaampi tai vaaleampi.


Voit aina tehdä oman tulkinnan ja tehdä joitakin muutoksia

Miten tehdä Bysantin kuvakkeet. Valitse Bysantin kuvake haluat piirtää.
Miten tehdä Bysantin kuvakkeet. Valitse Bysantin kuvake haluat piirtää.

Voit aina tehdä oman tulkinnan ja tehdä joitakin muutoksia. Etsiminen historian valitsemasi kuvan voi auttaa sinua ymmärtämään paremmin aihe ja sen yksityiskohtia. Piirustus Bysantin kuvake voi olla haastavaa erityisesti aloittelijoille. Voit kuitenkin pitää harjoitella ja hitaasti, sinun ehdottomasti nähdä parannusta.