E2a

Miten tasapainottaa RC helikopterit

Mukaan kokenut lentäjien

Mukaan kokenut lentäjien, lentävät helikopteria kaukosäädin on lähes yhtä vaikeaa kuin lentävät todellinen helikopteri. Kaukosäädin on melko paljon samanlainen todellista valvontaa todellinen chopper. Kuitenkin, jopa maustetaan pilotit on vaikea käsitellä RC helikopteri. He sanovat, että vaikeus piilee tasapainottaa koko juttu kun lennon. Jos etsit tehdä lentävät RC helikopterit kuin uusi harrastus, sinun täytyy ymmärtää, että tasapainottaa se voidakseen lentää kunnolla on taidetta, että te vain hallita ja usein käytännössä. Seuraavassa on muutamia vinkkejä siitä, miten lentää RC helikopteri upeat tasapainossa.

Miten tasapainottaa RC helikopterit. Tutki ja kokeile kaukosäädintä.
Miten tasapainottaa RC helikopterit. Tutki ja kokeile kaukosäädintä.

  • Lukaista käsin. Ostaessasi RC helikopteri pakki, avaan sen ja kiskaista esiin käsin. Varmista, että olet lukenut ja ymmärtänyt kaiken kirjoittaneet siitä. Kiinnitä huomiota segmentit viittaavat lentämisestä ja valvontaan. Tämä segmentti on oltava ohjeet siitä, miten käyttää kaukosäädintä jotta helikopteri ottaa pois ja viet. Varmista lukea miten lentää tätä lelua turvallisesti samoin. Et todellakaan halua sitä kaatua ensimmäisestä aikavälillä ja aiheuttaa tulipalon.
  • Tutki ja kokeile kaukosäädintä. Kun olet lukenut käsikirjan, saat kaukosäätimen ja tutustu painikkeilla ja vivut sitä. Katso ohjeita jos on painikkeita, jotka sinun täytyy selventää.
  • Kokoa RC helikopteri. Jälleen kerran, tämä segmentti vaatii voit lukea ja viitata käsin, kun laitat chopper yhdessä. Upouusi sarjat edellyttää voit koota useita osia, jotta lelu lentää. Sinun täytyy täyttää sen kanssa polttoaineen samoin.
  • Aloita chopper. Kun RC kopteri on koottu ohjeiden mukaan käsin, aseta se maahan ja askel poispäin siitä. Yövy vähintään 7 metrin päässä lelu. Varmista pyrstö katkoja on suunnattu sinulle. Älä koskaan käynnistä chopper kanssa edessä oikealla edessä. Käytä kaukosäädintä aloittaa chopper ja saada terät pyörivät optimoitu ja suositteli nopeus lentoa. Saatat pitää harjoitella useita kertoja ennen kuin saat roikkua sitä.
  • Nosta pois. Kun terät pyörivät halutun nopeuden nosta, aloittaa kaasun kaukosäätimen. Tämä antaa Jumpstart varten chopper nostaa pois. Heti kun chopper saavuttaa ilman korkeus noin 1 jalka hitaasti vapauta kaasuvipu pisteeseen, jossa on vain tarpeeksi virtaa katkoja pysyä lennon ja leijuu. Jotta se maa, vapauta kaasuvivun täysin.

Toista sama prosessi kunnes halu korkeutta

Toista sama prosessi kunnes halu korkeutta, jossa voit tehdä paljon enemmän asioita ja alkavat liikkua chopper ympärillä. Jälleen "harjoitus tekee mestarin", joten varmista, että pitää sitä ja käytäntöä kunnes saat roikkua sitä. Kun leijuu on taidetta, että olet oppinut, aloita siirtämällä chopper ympärillä kunnes voit lentää pitkiä etäisyyksiä.