E2a

Miten tarkentaa romu hopea ja kulta

Paljon ihmiset tietävät kulta ja hopea ovat jalometallit

Paljon ihmiset tietävät kulta ja hopea ovat jalometalleja. Harva kuitenkaan ymmärtää, kuinka monta kohdetta sisältävät kultaa ja hopeaa ympäri taloa. Kulta ja hopea ovat yleisesti käytössä elektroniikka, kuten sähkö johdot tai liittimet huippuluokan äänentoistolaitteet. Kulta ja hopea käytetään myös metalliteollisuuden kuten haarukat ja lusikat. Jos sinulla on määrän kultaa talon ympärillä, voit tehdä helppoa rahaa, jos tarkentaa niitä. Näin se tapahtuu.

Kerätä

Miten tarkentaa romu hopea ja kulta. Kerää.
Miten tarkentaa romu hopea ja kulta. Kerää.

Kerää. Aloita keräämällä tähteet pinoihin. Sinun täytyy tehdä vähintään neljä paalut. Kaksi paalut annetaan kultaa ja kaksi paalut annetaan hopea tähteet. Yksi paalut sekä kulta ja hopea on puhtaan tähteet, kun taas yksi paalut tulee olemaan likainen tähteet. Puhtaus tähteet ovat niitä, joita ei ole yhdistetty muiden metallien. Nämä tähteet kultaa ja hopeaa yleensä saada sinut paremman hinnan. Dirty tähteet, toisaalta, ovat ne, jotka on yhdistetty seokset tämä sitä, että kulta ja hopea ovat yhtä keskittynyttä ja näin ollen vähemmän arvokkaita kuin puhdas tähteet.

Punnita

Punnitaan. Seuraavaksi sinun tulee punnita kultaa ja hopeaa kappaletta, jotka olet kerännyt. Huomaa nämä alas ja olla tietoinen siitä, että hinnoittelu kultaa ja hopeaa tähteet päätetään spot-hinta ja puhtaus materiaaleja, jotka olet puhdistettavaksi. Esimerkiksi puhdasta kultaa ja puhdasta hopeaa kohteet tietenkin arvokkaampaa kuin ne, jotka on jo sekoitettu seokset. Spot-hinta myös määrittää arvon kulta ja hopea tähteet. Yleensä kullan ja hopean maailmanlaajuisilla markkinoilla kasvaa ja on melko vakio. Mutta muista, että vaihtelut hinta tähteet joskus huippunsa tai syöstä riippuen markkinavoimille. Hinta kullan ja hopean päätetään spot-hinta päivä, että jalostamot ovat saaneet kultaa ja hopeaa tähteet, ei päivä, että olet lähettänyt paketin.

Merkitse

Merkitse. Yleensä, kulta ja hopea jalostusliiketoimilleen lähettää sinulle paketin, jossa voit sijoittaa lajiteltu romu hopea ja kulta. Lisää yksityiskohtaisen luettelon tuotteista, että olet mukana pakkauksessa, ja yrittää lisätä lyhyt kuvaus tuotteita sekä, kuten kuinka puhdasta kultaa on ja onko se likainen romu tai puhdasta romua.

Yhteys

Paljon ihmiset tietävät kulta ja hopea ovat jalometallit. Punnitaan.
Paljon ihmiset tietävät kulta ja hopea ovat jalometallit. Punnitaan.

Ota yhteyttä. Kun olet lopettanut pakkaus kultaa ja hopeaa tähteet, viimeinen vaihe on mail nämä kultaa jalostusliiketoimilleen. Varmista, että otat yhteyttä puhdistamoille etukäteen, jotta he tietävät, että paketti on lähetetty. Myös valita maksutavan, kuten jos haluat saada käteisvaroja, luotto-, tai jopa kultaa.

Kun nämä vaiheet, sinun pitäisi pystyä tekemään useimmat romu kultaa ja hopeaa makaa talon ympärillä. Huomaa myös, että maksut yleensä tehdään vasta kulta on jo puhdistettu, joka on ainoa kerta, kulta voidaan tarkasti punnittuna ja luokiteltuna.