E2a

Miten tankata kaasusäiliö

Jos et tiedä

Jos et tiedä, miten tankata kaasusäiliö, se ei ole ongelma - se ei ole vaikea prosessi läpi lainkaan. Ensinnäkin, sinun täytyy tietää paras tyyppi kaasun autoosi. Jos olet uusi kuljettaja ja tämä on ensimmäinen auto, olet menossa halua puhua myyneeltä sinulle auton, tai olet ehkä halua puhua henkilö, joka omistaa auton. Useimmat kompakti ja keskisuuret autot kestää tavallista lyijytöntä bensiiniä. Suuri SUV-ajoneuvoissa ja luksusauto ottaa palkkion tai ultra premium bensiiniä. Tämäntyyppiset bensiinin ovat paljon kalliimpia kuin lyijytöntä.

Seuraavaksi pään huoltoasema

Seuraavaksi pään huoltoasema. Pysäköi autosi auton tankkiin päin pumppujen. Siellä on yleensä pieni vipu viereen kuljettajan istuin. Se on yleensä graafinen joka näyttää kaasupullon tai vähän hana tipalla tulevat ulos osoittavat kaasua. Vedä tätä vipua. Tämä avaa kaasusäiliö. Monet pumput näinä päivinä vaativat sinua maksamaan kaasusta ennen pumppausta. Voit maksaa teidän kaasu kahdella tavalla: joko pyyhkäisemällä kortti kaasun pumpun, tai maksaa käteisellä tai luottokortilla sisälle.

Jos käytät luottokorttia pumpun

Miten tankata kaasusäiliö. Seuraavaksi pään huoltoasema.
Miten tankata kaasusäiliö. Seuraavaksi pään huoltoasema.

Jos käytät luottokorttia pumpun, aseta se luotto lukija ohjeiden ja seuraa ohjeita. Jos haluat maksaa milloin rekisteri käteisellä, kassa yleensä pyytää sinua laittaa 25€ -60€ alaspäin koosta riippuen auton. Voit myös määrittää tarkka määrä kaasua haluat, kassanhoitaja voi asettaa pumput lopettaa tähän määrään. Jos olet laittaa riittävästi rahaa alas, voit pumppaa kaasua kunnes säiliö on täynnä. Pumppu klikkaa ja kaasun tulo lakkaa, kun säiliö on täynnä. Jos sinulla palautusta tulossa, palata kassalle ja hän antaa tukea, esimerkiksi jos talletettu 40€ ja se maksaa 25€ tankata tankkiin, saat 20€ muutoksessa kassalta.

Jos maksat täysi säiliö kaasun luottokortilla, kaasu pumppu klikkaa ja kaasun tulo lakkaa, kun säiliö on täynnä. Korttisi siis vain veloitetaan oikea määrä. Kun itse pumpata kaasua, joskus täytyy nostaa vipua että pumppu on päällä voidakseen aloittaa polttoaineen virtaus. Muina aikoina sinun täytyy vain painaa nappia.

Varmista muistaa laittaa kaasun säiliön kansi takaisin. Sulje läppä kunnolla, ja olet valmis.

Se on melko yksinkertainen prosessi tankata tankkiin

Jos käytät luottokorttia pumpun. Se on melko yksinkertainen prosessi tankata tankkiin.
Jos käytät luottokorttia pumpun. Se on melko yksinkertainen prosessi tankata tankkiin.

Se on melko yksinkertainen prosessi tankata tankkiin. Tunnet itsenäinen ja valtuudet, jos olet uusi kuljettaja ensimmäisen kerran teet tämän. Turvallinen ajo ja voi saada, jos sinun täytyy mennä itse on yksi palkitsevaa kokemuksia elämässä.