E2a

Miten tahra paperi teepussit

Taide on aina hauskaa

Taide on aina hauskaa. Lapset rakastavat sitä. Aikuiset rakastavat sitä. Monille se on heille keino vapauttaa itsensä stressistä ja yksinkertaisesti rentoutua. With käytön taidetta, voit tehdä asioita näyttää erilaisilta mitä ne todellisuudessa ovat käyttämällä materiaaleja, jotka löytyvät kotona. Yksi esimerkki tällaisesta taiteen värjäys paperinpala teepussit, jotta se näyttää antiikin. Kun projekti on valmis, paperi näyttää ikään kuin se tuli toiseen aikakauteen. Tämä on hauska tapa saada lapsesi taidetta tekemällä jotain uutta näköiseksi. Joten nämä ovat ohjeet tehdä pala tylsä ​​paperille näkyviin antiikki.

Miten tahra paperi teepussit. Kaada kuuma vesi paistovuokaan.
Miten tahra paperi teepussit. Kaada kuuma vesi paistovuokaan.

  1. Kerää kaikki materiaalit tarvitset. Nämä materiaalit ovat teepussit, kuuma vesi, paperi, ja paistaminen pannulla tai pannulla missä paperi mahtuu.
  2. Kaada kuuma vesi paistovuokaan. Dunk teepussit kuumaan veteen, jonka useita minuutteja tai kunnes vesi muuttuu ruskeaksi. Pöllytä teepussit ympärillä antaa sen väri levinnyt ympäri koko pannulla.
  3. Anna istua kun se jäähtyy. Varmista, että se on kokonaan jäähtynyt tai on haaleaa, kun alatte työskennellä sen kanssa. Pidä lapsia koskemasta siihen, kun se on vielä kuuma.
  4. Hanki paperinpala. Paperin voi olla mitä tahansa. Dunk se kokonaan pannulle hienoja teetä. Anna dip muutaman sekunnin. Vedä se ulos ja aseta se tasaiselle alustalle kuivumaan.
  5. Tarkista, onko paperin värin on vain tarpeeksi sinulle. Jos haluat sen olevan tummempi sävy, kastaa sen uudestaan ​​teetä. Toista tämä rutiini kunnes olet saavuttanut haluamasi väri.
  6. Voit odottaa paperin kuivua tai voit vain heittää sitä mikroaaltouunissa nopeuttamiseksi sen kuivumista. Jos käytät mikroaaltouuni kuin kuivausmenetelmä, aseta paperi tasaiselle lautaselle. Kuumenna noin 10 minuuttia. Ole varovainen, kun otetaan se pois mikroaaltouuni koska se on liian kuuma vain paljain käsin. Käytä uunikintaita tai kankaalla suojata kädet lämpöä. Jos se ei ole kuivunut jälkeen, anna sen istua avoin tila muutaman minuutin, kunnes se on vapaa kostea. Älä anna lasten koskea sitä, samoin, kun se ei ole jäähtynyt.
  7. Jos et halua käyttää tätä menetelmää käyttää pensseli sijaan. Aseta paperi puhtaalle ja tasaiselle alustalle. Kasta sivellin osaksi teetä. Harjaa teetä päälle paperinpala kunnes olet harjattu koko paperin. Varovasti käännä se ylösalaisin, jotta se ei rikkoa tai repiä erilleen. Toista sama toisella puolella paperia.

Yksi vinkki, kun teet tämän hankkeen olevan niin lempeä kuin mahdollista

Yksi vinkki, kun teet tämän hankkeen olevan niin lempeä kuin mahdollista. Märkä paperi on erittäin hauras ja voi helposti repiä. Jos se kyyneleet, sinun täytyy redo prosessi upotus ja ruskistamatta.