E2a

Miten sekoittaa polyesterihartsin

Polyesterihartsipohjainen on tunnettu sen monia käyttötarkoituksia ja kiistaton kestävyys. Se on yleensä vedonnut puuttua crack ja reiänpaikkauslaite erityisesti vaativat vesitiivis viimeistely. Se on johdonmukainen komponentin valmistuksessa veneitä, kajakkeja, lainelaudat, ja muut veden ajoneuvoja. Koska sen toimivuutta olisi suurta hyötyä teidän olla käsitys siitä, miten oikea sekoitus polyesterihartsin tehdään. Katsomaan.

Miten sekoittaa polyesterihartsin. ½ oz.
Miten sekoittaa polyesterihartsin. ½ oz.

1.. Suorita ihanteellisissa olosuhteissa. Polyesterihartsipohjainen on palava yhdiste. Jolla on tietoa sinun tulisi välttää käsittelyn ja sekoituksen tätä ainetta ympäristöön äärimmäisissä lämpötiloissa. Sinun pitäisi olla varoa lämmönlähteitä, jotka voivat johtaa mahdollisen räjähdyksen. Lisäksi suorittaa sekoitusmenettelyyn alueella on hyvä ilmanvaihto. Hyvä esimerkki on avoin autotalli tai ulkona laitokseen.

2. Tuo MEKP. MEKP tai metyylietyyliketoniperoksidin on katalyytti yhdistettynä polyesterihartsia aloittaa vulkanointia. Käytä raskaan ämpäri tai amme mahtuu sekoitus kahden yhdisteet. Varmista, että noudatat oikea suhde. Standardien mukaan gallona polyesterihartsin tulee pariksi tippaakaan MEKP. Tapauksissa, että pieniä määriä tarvitaan voit tutkia näiden suhteiden:

  • ½ oz. MEKP jokaista 64 oz. polyesterihartsin
  • ¼ oz. MEKP jokaista 32 oz. polyesterihartsin
  • 1/8 oz. MEKP kaikille 16 oz. polyesterihartsin
  • 20 tippaa MEKP jokaista tippaakaan polyesterihartsin

3. Varo sekoittaen. Aloita sekoittaen syrjähyppy käyttämällä puinen sekoitin. Muista tehdä se hitaasti ja varovasti, jotta voidaan varmistaa asianmukainen liitto kahden yhdisteet. On aikoja, jolloin sinun pitäisi Sekoita astian pohjalle, kuten polyesteri hartsi taipumus sijoittaa itsensä päälle seoksen. Oma tavoite on saada aikaan johdonmukaisuus samanlainen kuin hammastahna. Tämä olisi keppiin määritettäessä, jos molemmat tuotteet ovat täysin yhdistetään.

Tällä kertaa kemialliset reaktiot voivat olla erittäin epävakaa ja arvaamaton. ¼ oz.
Tällä kertaa kemialliset reaktiot voivat olla erittäin epävakaa ja arvaamaton. ¼ oz.

4. Lisää väriä maaliin. Voit lisätä väriä yhdistelmä, mutta muista noudattaa määrätty määrä kuten valmistajan etiketti. Kun olet onnistuneesti sovellettu polyesterihartsin voit lisätä hehkua pintaan käyttämällä vaha jauhe. Muista noudattaa ilmoitettua määriä jotta päästään haluamasi tuloksen.

5. Ajoitus voi estää hävikkiä. Se kestää noin 15-20 minuuttia ennen hartsiseos kovettuu joten varmista, että olet sovellus ennen kuin aika loppuu. Olisi jopa parempi, jos saat lähelle arvio siitä, kuinka paljon tarvitset projektin, koska näin et vain säästää rahaa ja materiaalia, mutta saat lopettaa työsi ilman toivottuja ja tarpeettomia viivytyksiä.

Tällä kertaa kemialliset reaktiot voivat olla erittäin epävakaa ja arvaamaton

Tällä kertaa kemialliset reaktiot voivat olla erittäin epävakaa ja arvaamaton. Siksi sinun täytyy harkita oman turvallisuuden ja toisten samoin. Koskaan ei noudata suuntaviivojen mukaisesti valmistajien tuotteen sinun täytyy käyttää. Yksinkertainen virhe voi rinnastaa hyvin traumaattinen ja hengenvaarallinen tilanne.