E2a

Miten saada irti AAA jäsenyys

Lähes jokainen

Lähes jokainen, joka on auton todennäköisesti on pysyvä jäsenyys Euroopan autoteollisuuden yhdistys, mutta ei paljon ihmiset tietävät tavallista palvelut AAA. Useimmat ihmiset ovat luultavasti kutsuttu hätänumeron tiepalvelun ja korjauksia, mutta tiesitkö, että voittoa tavoittelematon organisaatio on myös paljon muita palveluita sen uskollinen jäsenille? Kun ottaa 24 tunnin tiepalvelun palvelu voi olla suuri asia joku on aina liikkeellä, saatat olla hyvä tietää, miten voit täysin maksimoida hyödyt jäsenyytesi.

Seuraavassa on muutamia tapoja, miten saat eniten irti AAA jäsenyydestä.

Miten saada irti AAA jäsenyys. Paikallinen luvuissa.
Miten saada irti AAA jäsenyys. Paikallinen luvuissa.

  • Paikallinen luvuissa. Siirry virallisilla verkkosivuilla AAA ja nähdä yleiset suuntaviivat jäsenyyttä. Useimmat yksikköinä AAA on hajautettu ja säädökset, joten voit halutessasi löytää verkkosivuilla paikallisen luvun samoin. Voit tehdä tämän antamalla postinumeron päälle sopiva kenttä verkkosivuilla. Tämä yksinkertainen tehtävä olisi ohjata sinut vastaavalle sivulle.
  • Hotelli-ja matka-alennuksiin. Sen lisäksi, että luotettava päivystys jos autossa ongelmia, voit myös käyttää AAA jäsenyys keinona helpottaa tulevien matkat ja matkat. On erityisjaoston verkkosivuilla, joka huolehtii tämän sinulle. Ei vain sinä varata hotelleja, jotka ovat kumppanuuteen kanssa AAA, olet myös saada parempaa vastinetta rahoille kautta alennukset, että jotkut yritykset ulottuvat AAA jäsenille.
  • Laina apua. Thinking saada uuden auton? Tiesitkö että AAA voi todella auttaa sinua? On myös toinen erityinen osio verkkosivuilla, että huolehtii jäseniä, jotka haluavat tehdä tehdä autolainan. On paketti kaikille.
  • Auto arvosteluja ja vertailuja. Kuten arvata saattaa, AAA sivusto on myös laaja valikoima autoja. Näitä listauksia voi suuresti auttaa jäsen, joka on ajatellut ostaa uuden auton. Kommentit muista jäsenistä AAA voi myös antaa sinulle oivalluksia käsittelyä, ajoneuvojen historiasta ja yleistä suorituskykyä. Sen lisäksi antaa sinulle mahdollisuuden oppia uutta tietoa haluamasi autoa, tämä voi myös muodostaa arvokkaita yhteyksiä ja kumppanuuksia jäsenten AAA.
  • Automaattinen korjaus alennukset. Monia autokorjaamoissa ja osa liikkeissä, jotka ovat sidoksissa AAA. Jäsenet saavat usein alennuksia tuotteista ja palveluista joten varmista, että tiedät mikä ja kaupat ovat lähellä aluetta. Tietäen kuinka kallista useimmat auton osat, olisi hyvin edullista ostaa näiden kanssa huomattavan alennuksen. Tehtäviä, kuten öljyn vaihto, moottorin virityksiä tai jopa autopesula voi tulla suhteellisen edullista, kun alennus on sovellettu.
  • Säilytä alennukset. Alennukset eivät lopu tähän. On paljon muita yksinmyyjien, vaatekauppoja ja palveluntarjoajat, jotka tarjoavat alennuksia AAA jäsenille, vaikka tuote tai palvelu ei ole mitään tekemistä autojen.

Kysymällä muita ystäviä ja perheenjäseniä liittymään AAA tuo sinulle paljon lähempänä, koska yhteisiä kokemuksia. Kun kaikki edut, jotka he saavat, olen varma, että he kiitos siitä.