E2a

Miten saada tasoitus pysäköinti pass

Seuraavassa on muutamia ohjeita, miten saada pysäköinti pass vammaisille:

Miten saada tasoitus pysäköinti pass. Allekirjoitettava lomake.
Miten saada tasoitus pysäköinti pass. Allekirjoitettava lomake.

  • Tiedä minne mennä. Ensimmäinen asia mitä voi tehdä on mennä oman valtion laitoksen ja tiedustella, miten saat vammaisille-pysäköintiluvan. Ne voivat myös tarjota sinulle asianmukaista tietoa tarkat vaatimukset saamisessa tässä. Ne myös tunnistaa, jos olet oikeutettu saamaan haitta-pysäköinti pass. Voit varmasti saada, jos käytät kannettavaa happea tai pyörätuoli. Jos et voi kävellä yli 200 metriä ilman epämukavuutta, niveltulehdukset ja sydänongelmia sinulla olisi pätevä saada kulkea samoin.
  • Mene lääkäriin. Sinun täytyy saada todistus lääkäriltä tai lääkärin ensin, että olet oikeutettu saamaan tätä etuoikeutta. Kerro lääkärille, että saat haitta-pysäköinti kulkea ja pyytää pysyvän varmuuden että tarvitset sitä. Lääkäri tunnistaa asiakkaan oikeus saada saada lupa. Joten, voit mennä lääkärille, jos tunnet tarvetta riippuen fyysinen kunto. Jos olet tilapäisesti poissa käytöstä, voi halutessaan saada tilapäisen vammaisten pysäköintiluvan, joka on hyvä 6 kuukautta.
  • Hanki hakulomakkeet. Seuraavaksi sinun tulee suorittaa tai täytä joitakin hakulomakkeita ja valmistautua vaatimukset käsittelyn pysäköintiluvan. Joillekin valtioille voit saada tämän hakulomakkeet paikalliselta moottoriajoneuvo osasto. Voit siirtyä suoraan osastolle moottoriajoneuvoja saada allekirjoittamalla lomake tai mennä verkkosivuilla ja katso jos voit ladata lomakkeen ja allekirjoittaa se siellä. Vain löytää sivusto paikalliseen DMV (lueteltu onlinedmv.com ) lisätietoja.
  • Allekirjoitettava lomake. Sinun täytyy sisällyttää joitakin perustietoja tietoa vammaisuudesta, että olet täyttämällä ja allekirjoittamalla lomake. Täytä hakemuslomake tarvitaan. Tämä saattaa vaatia sinua antamaan tietoa ajoneuvon teillä, yhdessä auton numero ja tyyppi julisteen että pyydät. Se vaatii sinua antamaan henkilökohtaisen kontaktin numero ja aivan erityisesti joudut anna kunnon mukaan vamma olet. Ja lopuksi, maksaa käsittelymaksu, että valtio voi vaatia.
  • Harkitse saada vammaisten rekisterikilpi. Jos tiedät, että haitta edellytys on pysyvä, sitten voi olla saada vammaisten rekisterikilpi. Voit hakea vammaisille rekisterikilpi saada tarpeeksi esteettömyyden oman kunnossa. Kuten aiemmin mainittiin, haitta-pysäköinti pass olisi usein kestää niin kauan kuin kuusi kuukautta vain. On parasta voit saada haitta lisenssin mukavuutta sinun tulee koko eliniän. Kuitenkin jotkut valtiot olisivat vain antaa yksi pysäköintipaikka pass lupaa yksilön. Jos sinulla on muuta autoa, et saa antaa toista sertifiointi muita autoja, joten sinun täytyy käyttää vain yksi auto saada tasoitus pysäköinti Pass etuoikeus.


Ottaa vamma ei tarvitse olla hyvin vaikeaa

Ottaa vamma ei tarvitse olla hyvin vaikeaa, kun se tulee saamaan hyväksi varsinkin kun saat ulkopuolella oman kodin. Hallitus antaa yleensä tarpeeksi huomiota ihmisiä tämän ehdon. Tämä on tehdä heidän elämänsä helpompaa, koska he ovat niitä, jotka kärsivät useammin syrjintää. Tarjoamalla heille tällaista hoitoa ja etuoikeus, he olisivat jotenkin helpottaa heidän mielensä kiertää muita ihmisiä ja paikkoja.