E2a

Miten saada sims vampyyreiksi sims 2: yöelämä

Sims 2 Nightlife on laajennus Pack Sims 2

Sims 2 Nightlife on laajennus Pack Sims 2. Tässä lisäosa, yksi merkkiä käyttöön on vampyyri. Vampyyrit Sims 2 on kalpea iho ja hampaat. He eivät ole nähneet päivisin ja ne voivat muuttua lepakot. Ne eivät ole heijastuksia peilit. Et voi tehdä sim vampyyri, kun käynnistät pelin, mutta on joitakin tapoja tehdä tämä, kun pelaa. Koska vampyyri on edullista, koska heidän tarpeensa eivät vähene aikana yöllä, joka voi olla hyödyllistä lisätä oman simoleons. Selvitä, miten tämä noudattamalla näitä ohjeita.

  • Rakenna suhde vampyyri. Ensimmäinen vaihtoehto, että sinulla on saada vampyyri purra sinua. Voit tehdä tämän, sinun täytyy olla hyvä suhde vampyyri ensin. Anna sim nukkuvat päivisin niin, että voit mennä ulos yöllä. Valitse yksi yöelämän paikoista ja mennä sinne. Etsi vampyyri ystävystyä. Vuorovaikutuksessa vampyyri kunnes tulet ystäviä. Voit sitten pyytää vampyyri purra sinua. SIM sitten muuttuu vampyyriksi.
  • Marry vampyyri. Etsi vampyyri määrä tai kreivitär naapurustossa aikana yöllä. Paranna suhde vampyyri. Kun se on tarpeeksi suuri, voit mennä kihloihin ja naimisiin vampyyri. Voit sitten pyytää vampyyri purra sinua. Etu tähän on, että vampyyri lisää paljon simoleons sinulle, kun naimisiin. Lisäksi sinulla on mahdollisuus saada vampyyri jälkeläisiä.
  • Tapaa ottelussa. Luo uusi sim. Jotta toiveet ja puolestaan ​​lisäosat, sinun täytyy valita vaihtoehtoja ilo ja vampirism. Pelaa peliä. Soita matchmaker ja anna hänen tehdä ottelun. Kun toive ja päälle, että valitsit, olet todennäköisesti etsitään vampyyri. Jos ei, yritä uudelleen kunnes saat vampyyri. Treffeille kanssa vampyyri lisätä suhde prosentteina. Voit sitten vampyyri purra sinua käännyt vampyyri.
  • Hanki vampyyri. Voit myös saada vampyyri ilman yksi purra alkuperäinen sim. Voit tehdä tämän, ystävystyä vampyyri ensin ja sitten kutsua hänet kotiisi. Käytä erilaisia ​​taktiikoita tappaa vampyyri. Yksi asioista, joita voit tehdä, on rakentaa uima-allas, on vampyyri uima-altaassa ja poista tikkaat. Kun vampyyri kuolee, käytä "henkiin o" nomitron "elvyttää vampyyri. Muutoin tämä henkiin vampyyri ja sitten lisätä niitä paljon.


Miten saada sims vampyyreiksi sims 2: yöelämä. Rakenna suhde vampyyri.
Miten saada sims vampyyreiksi sims 2: yöelämä. Rakenna suhde vampyyri.

Nämä ovat temppuja, joita voit tehdä, jotta sim osaksi vampyyri Sims 2. On myös haittoja, joiden vampyyri sim. Sinun täytyy varmistaa, että vampyyri sim nukkuu arkussa päivällä, koska tarvetta baareja vähenevät paljon nopeammin päivällä. Jos haluat palata takaisin vanhaan sim, voit olla vampyyri sim juo taikajuoman että voit ostaa matchmaker.