E2a

Miten saada shoebox nukkekoti

Voit varmasti tehdä oman nukkekoti kotona

Voit varmasti tehdä oman nukkekoti kotona. Voit rakentaa sen ulos kenkälaatikot. Ja koska se on melko kevyt, voit asentaa sen seinälle tai näyttää sen hyllylle. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on kerätä oikeat materiaalit ja te kaikki asetettu tehdä tyylikäs nukkekoti. Tässä on yksinkertaisia ​​ohjeita voit seurata:

Miten saada shoebox nukkekoti. Rakentaa oman nukkekoti.
Miten saada shoebox nukkekoti. Rakentaa oman nukkekoti.

  • Rakentaa oman nukkekoti. Selvitä suunnitelma ensin. Kuinka monta huonetta haluat olla oman nukkekoti? Mitä mieltä olet pitäisi tehdä jokaisessa huoneessa? Haluatko seurata tietyssä järjestyksessä? Nämä ovat joitakin kohteita, jotka sinun täytyy harkita kiillotus oman suunnitelman. Yksityiskohtaisemmat voit mennä oman suunnitelman, helpompaa sinun tarpeisiisi voi tulla.
  • Tilillä nukkekoti ikkunoista. Katso oman suunnitelman. Perustuu ideasi, aloita Merkkasit kenkälaatikosta. Käytä lyijykynää, jotta voit valita haluamasi paikkoja. Sitten tuo esiin ruutuun leikkuri. Aloita leikkaamalla ikkunat.
    Jos aiot rakentaa isompi nukkekoti, sinun täytyy laittaa yhteen joitakin laatikoita. Laske säännöksiä, jotka haluat sisällyttää. Ole tarkka. Making karkeita arvioita voi osoittautua epäedulliseksi myöhemmin. Sinulla on jo tarve minimoida muutoksia tässä vaiheessa.
  • Paranna sisällä oman nukkekoti. Voit tehdä tämän heti, kun olet rakentuu oman nukkekoti. Muuten, älä jatka. Saatat löytää se hankalaa kaunistella sisällä jos jotkut kehystys tai rakentaa tehdä. Ole luova. Tee suunnittelu ainutlaatuinen ja kiehtova. Huolehdi värimaailman. Ole erityisesti siitä yksityiskohtaisesti. Punnita vaihtoehtoja ennen kuin päättää jotain.
  • Liimaa laatikot yhteen. Oletko tyytyväinen koristeet? Oletko osuus kaikissa huoneissa, että olet suunnitellut ulos? Jos olet tyytyväinen, mitä olette saavuttaneet, voit aloittaa liimaamalla laatikot. Jälleen kerran käytä oman suunnitelman. Katso millä sivuilla on vastattava.
  • Perustaa yläkerroksissa. Oletko kuvitellut ottaa ylimääräisiä kerroksia? Jos et, kerätä laatikko toppeja. Leikkaa niiden sivut pois. Koska ne ovat litteitä, ne voivat toimia kannet oman ylemmän tason. Tietenkin tarvitset lisää laatikoita, jotta rakentaa vähitellen kerrokset. Ja sitten, jää kaksi laatikko topit palvelemaan olet oman nukkekoti kattojen. Anna niiden nojata toisiinsa ja liimaa ne päälle nukkekoti. Se luo ullakolle ja holvikatot oikealla yläpuolella huoneissa että olet rakennettu. Nauha ja liimaa pitää kaiken paikoilleen.
  • Hioa nukkekoti ulkopuoli. Hanki joitakin mehujää tikkuja. Katkaista heidän pyöreät reunat. Lopulta, liimaa ne kyljessä nukkekoti. Linja niitä ylös tasaisesti ja vaakasuunnassa, joten voit luoda eräänlainen puun sivuraide. Hakekaa mehujää tikkuja uudelleen. Tällä kertaa, älä leikkaa niitä. Liimaa ne katolle jälkeen pystykuvio ja mahdollisuuden yksinkertaisesti roikkua.


Voit edelleen pukeutua nukkekoti käyttämällä enemmän taidetta materiaaleja

Voit edelleen pukeutua nukkekoti käyttämällä enemmän taidetta materiaaleja, maali kangas tähteet. Mahdollisuudet ovat rajattomat. Pidä hauskaa.