E2a

Miten saada rahaa silkroad

SilkRoad on online-peli paljon kuin MMORPGs (massiivisesti Multiplayer Online Role-Playing Game). Kun pelaat SilkRoad, saat taistelemaan erilaisia ​​otuksia kuten lohikäärmeitä. Aivan kuten mikä tahansa MMORPG, tarvitset pelin rahaa niin että voit ostaa eri kohteita parantaa hahmosi. Sinun täytyy tietää, miten voit saada rahaa, jotta voit ostaa kohteita haluamasi pelin. Seuraa alla olevia vihjeitä, jotta saat rahaa SilkRoad.

Tässä muutamia vinkkejä, joita voit käyttää, jos haluat saada rahaa SilkRoad:

Miten saada rahaa silkroad. Etsi tiiviste kohteita.
Miten saada rahaa silkroad. Etsi tiiviste kohteita.

  • Paranna hahmosi. Kun käynnistät pelin, sinun täytyy tehdä se maali ensin parantaa hahmon ja tason ylöspäin. Kun taso ylös, huomaat, että se on helpompi voit tappaa olentoja peliin. Saat myös vähäisemmässä korvauskanteen olentoja lyön. Sinun täytyy tehdä tämä niin, että voit voittaa enemmän olentoja ja saada enemmän rahaa.
  • Destruction Rondo. Käytä tuhoa Rondo pelin aikana kun löydät paljon kohteita varastosi että ei ole mitään käyttöä. Voit saada rahaa näistä asioista, kun käytät tuhoa Rondo. Varmista vain, että ei enää tarvitse kohteet ennen päästä eroon niistä.
  • Eroon kohteita. Eroon esineet, joita sinä et tarvitse kun tarvitset enemmän rahaa. Voit tehdä tämän myymällä markkinoilla. On kuitenkin parempi myydä tuotteita, jos hahmosi on jo korkealla tasolla, koska tulette saamaan enemmän rahaa tällä tavalla kuin jos myyt kohteita, kun olet vielä alhaisella tasolla.
  • Kerää ryöstää. Voit kerätä joitakin ryöstää kun voitat joitakin hirviöitä pelin. Kerää ne ja muuttaa ne alkemia kappaletta. Tuo valikko alkemiaa pelin ja valitse vaihtoehto "Fuse Kaikki". Myöhemmin, mene Grocery Trader pelissä ja ostaa mitätön rondos saada rahaa ryöstösaalis että olet kerännyt ja kääntyi alkemia kappaletta.
  • Etsi tiiviste kohteita. Kun pelaat peliä, voit törmännyt joitakin tiiviste kohteita kuten sinetti auringon sinetti tähti ja sinetillä kuun. Voit käyttää tuhoa Rondo näitä kohteita, mutta et voi saada paljon rahaa. Kuitenkin, jos käytät mitätön Rondo näihin tiivisteen kohteita ja päästä eroon niistä myymällä, saat paljon rahaa.


Nämä ovat muutamia vinkkejä, joita voit käyttää, jos haluat saada rahaa SilkRoad. Jos olet uusi peli, kannattaa vierailla niiden virallisella verkkosivustolla, jotta saat lisätietoja siitä, miten voit edetä pelatessa. Virallinen verkkosivusto peli on silkroadcp.joymax.com . Voit myös kommunikoida muiden SilkRoad Online pelaajia siellä.