E2a

Miten saada pusero viltti

Hieman luovuutta voit kierrättää juuri mitään

Hieman luovuutta voit kierrättää juuri mitään. Jos villapaitoja tukkeutumisen kaapissa ja et tiedä mitä tehdä niiden kanssa, kannattaa käyttää vanhoja vaatteita tehdä viltti. Seuraa näitä ohjeita tehdä villapaita viltti.

Materiaalit:

Miten saada pusero viltti. Leikkaa kangas tausta.
Miten saada pusero viltti. Leikkaa kangas tausta.

 • Neuleet
 • Sakset
 • Stick nastat
 • Ompelukone ja lankaa
 • Pehmeä kangas tausta (puuvilla, huopa, chenille)
 1. Suunnittele viltti. Kerätä vanhoja villapaitoja yhteen ja aseta ne saada katsoa, ​​mitä sinulla on. Tästä voit päättää sijoittamisesta pusero laastarit ja mitä muotoja haluat kunkin pusero laastari. Suurempi laastarit on helpompi käyttää. Valitse suorakulmainen tilkkutäkki tai ruudullinen etsiä helpompaa ompelemalla tai käyttää sekoitus muodot ja koot eklektinen viltti näyttää.
 2. Leikkaa kangas tausta. Valitse kangas ja päättää koko peitto haluat. Leikata haluttuun kokoon. Äärimmäistä viihtyisyyttä, valitse kangasta, joka on pehmeä mutta kestävä.
 3. Asettele kangas päälle tausta. Aseta kangas kurkistavat tasaiselle alustalle. Suunnittele ja järjestää kangas tähteet päälle tämä tausta. Saksilla leikkaa ylimääräinen osa vanhasta villapaitoja. Käytä nastat turvata kaikille kangaspaikkaa on huopa. Jätä reunaan ½ 1 tuuman kaikilla sivuilla viltti.
 4. Taita yli leikata reunat. Taita yli leikata reunat ja pin niitä. Tämä rajaus auttaa sinua välttämään repeytymiä ja purkautuu leikatut vanhan villapaitoja. Taitettu leikata reuna luo myös tyylikäs ja ammattimaisia ​​reuna.
 5. Ompele villapaitoja tukea. Käytä ompelukone ommella sauman ympärille kunkin neuleita. Varmista Säädä langan paksuuden ja värin tarpeen pusero kankaat käytät niin, että sinulla on turvallinen laastareita viimeistelty ulkonäkö. Kun kaikki saumat on ommeltu ja ovat turvallisia, irrota kiinni nastat.
 6. Koristele haluamallasi tavalla (lisävaruste). Kun neuleet ovat luoneet perus huopa voit tehdä vielä enemmän lausunnon kaunistelemalla suunnittelu. Lisää hapsut, nauha tai muita ulkoasun uuteen viltti. Kiinnitä napit, paljetteja tai kimalteleva elementtejä piilottaa saumat oman mallin tai luoda luova suunnittelu. Hauskaa tässä vaiheessa luoda henkilökohtaisen viltti tai lahjaksi.
 7. Kodikas jopa uuden peiton. Huopa on valmis kiertyä sinä tai läheisesi yksi lämmin ilta.

Muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä ja jotkut luovan suunnittelun, voit kierrättää vanhoja villapaitoja uuteen pusero viltti lämmittää läpi talven. Ole nirso synteettiset kankaat ja huopa on pestävä hyvin.