E2a

Miten saada piipunpuhdistin dinosaurus

Se on helppo luoda dinosauruksia käyttäen piipunpuhdistin

Se on helppo luoda dinosauruksia käyttäen piipunpuhdistin. Se on sotku ilmainen veneet projekti, että nuoremmat lapset ja nuoret sydän nauttia tekee. On olemassa lukemattomia asioita, joita voit tehdä piipunpuhdistin ja mitä ihanaa on ne tulevat paljon värejä, joten se on varmaa, että lapsesi nauttivat siitä, ja se on mukava tapa parantaa mielikuvituksellisia prosessi. Piippurassit ovat halpoja ja helposti saatavilla tahansa veneen tallentaa. Vaiheet ja oppaita auttavat sinua luomaan sumea ja söpö Brontosaurus joka on kietoutunut elin. Yksinkertaisia ​​ohjeita, voit lopettaa hankkeen useita minuutteja.

Miten saada piipunpuhdistin dinosaurus. Kääri jokainen pitkä varsi lopussa noin lyijykynän luoda tiukka kela.
Miten saada piipunpuhdistin dinosaurus. Kääri jokainen pitkä varsi lopussa noin lyijykynän luoda tiukka kela.

  • Luo pitkä varsi. Twist yhdessä 4 kappaletta putkeen puhdistusaineita. Chenille varret ja piippurassit tulevat monivärinen sarjaa. Päällekkäin putki siivoojia tuuman joten he pysyvät yhdessä. Vinkkejä piippurassit saattaa olla teräviä niin kumartua paljas johto saksilla tai leikkuri turvallisuutta.
  • Kääri jokainen pitkä varsi lopussa noin lyijykynän luoda tiukka kela. Poista lyijykynä. Se luo kaulan dinosaurus toiseen päähän varren, kun häntä sen toiseen päähän. Älä suoristaa kaksi piippurassit keskellä oman dinosaurus ruumis.
  • Tee body dinosaurus lihavampia. Se tekee projektin houkutteleva. Voit tehdä sen kiertämällä pitkä varsi 2 center piippurassit noin laaja merkki. Liukuu merkki.
  • Luo jalat oman dinosaurus. Taivuta 2 putki siivoojia V-muoto. Kääri loppuun V-muotoinen noin lyijykynä joten voit tehdä pieni kierre. Aseta 2 jalat oman dinosaurus, joita V-muotoinen perustaa oman dinosaurus ruumis. Twist jalat useita kertoja pitämään sitä paikallaan.
  • Luo kaulan teidän dinosaurus. Venyttää lopussa body dinosaurus luoda sen kaula. Tiivistä loppuun kaulan joten voit luoda pää oman dinosaurus. Vedä toinen pää pidentää häntää oman dinosaurus.
  • Luo edessä oman dinosaurus. Liimaa tai teippaa google silmät pään teidän dinosaurus. Voit ostaa google silmät harrastus ja veneet myymälöissä. Muista, että ei ole mitään rajaa luovuuteen. Voit laittaa nenä ja hymyilevät kasvot päähän luomuksesi joten voit olla ystävällinen dinosaurus.
  • Opi muita malleja ja tehdä muita luomuksia käyttäen askartelupunoksia. Voit aloittaa T-Rex sijaan Brontosaurus, se riippuu valintasi. Sinun tarvitsee vain kuvitella T-Rex ja olla luova. Luominen dinosaurus käyttäen piippurassit voi olla ponnahduslauta lapsesi luoda etukäteen malleja. Jos et ole varma oman veneen tekeminen taitoja, sitten on joitakin käytännössä ennen opetat lapsesi, jotta he voivat oppia helposti.


Jos haluat opettaa lapsesi tulla luova, sitten opettaa heille varhain, koska se on ikä, jossa ne ovat erittäin uteliaita. Learning miten tehdä piipunpuhdistin dinosaurus on ihana alku.