E2a

Miten saada maalata pois auton ikkunasta

Jos olet jo hankkinut unelmiesi auto, pahin painajainen, että voit mahdollisesti olla herää eräänä aamuna ja löytää splotches maali-auton ikkunasta. Voit kukkuraksi, huomaat, että ilkivallan on vain muutamia lapsi alas lohko, joka ei ole edes työtä.

Jos tämä on todella tapahtunut sinulle

Jos tämä on todella tapahtunut sinulle, hengittää syvään ja rauhoitu. On olemassa helppoa tapaa, joita voidaan käyttää päästä eroon maalin. Älä tunne säikähtää prosessin joko. Seuraa näitä ohjeita saada maali pois auton ikkunasta.

Miten saada maalata pois auton ikkunasta. Kauhan lämpimällä ja saippuavedellä.
Miten saada maalata pois auton ikkunasta. Kauhan lämpimällä ja saippuavedellä.

Asetoni ja rätti: Siirrä autosi hyvä ilmanvaihto pidät ajotieltä ja saada asetonilla ja rievulla. Sovella asetonia rätti ja kostuta se huolellisesti, mutta muista ei hengittää asetoniin; käyttää jonkinlaista maskin tarvittaessa. Levitä kasteltu rätti on auton ikkunasta ja aloittaa pyyhkimällä asetonilla koko ikkunan. Tee tämä johdonmukaisesti ja maalin lopulta liukenee. Tämä tekniikka on erittäin suositeltavaa, jos maali Käytettävä oversprayed eikä levinnyt ympäri auton ikkunan,

Kauhan lämpimällä ja saippuavedellä: mietoa pesuainetta, kuten auto-pesuliuoksella tai astianpesuaineella voidaan käyttää maalinpoistoainetta alkaen auton ikkunasta. Käytä rievulla kastettu ämpäri saippuavedellä, ja sitten hangata maali ikkunasta.

Razor veitsi: Kun maali paksu auton ikkunaan

Razor veitsi: Kun maali paksu auton ikkunaan, partakoneen terä voidaan käyttää poistamaan maalin. Romu maali pois auton ikkunasta vaan olla varovainen, kun teet tämän, koska ylimääräinen saattaa pudota tai pudottaa auton tuuletusaukkoja. Scrappings voidaan pyyhkimän tyhjössä tai rätillä.

Jos tämä on todella tapahtunut sinulle. Soita vakuutusasiamies ja body shop.
Jos tämä on todella tapahtunut sinulle. Soita vakuutusasiamies ja body shop.

Toista vaihe 1: Kun maali on romutettu koko ikkunan ja joitakin jälkiä maali on vielä jäljellä, käytä asetonia ja rätti tehdä viimeistelee auton ikkunasta ja sitten se pestään vedellä ja saippualla. Jos et ole sillä tuulella tehdä nämä vaiheet, katso tätä viimeistä vaihetta.

Soita vakuutusasiamies ja Body Shop: Joskus voit saada hieman hermostunut, kun päästään eroon maali pois ikkunasta. Jos et luota tee mitään mainittujen menettelyjen toistaiseksi, soita ammattilainen arvioimaan vahinkoja auton. Hän voi myös poistaa maalin edellä kuvattujen ohjeiden avulla itse tai hän voi myös ilmoittaa, että auton ikkunan pitäisi olla kokonaan tai osittain maalataan, riippuen paljon vaurioita. Ilkivalta tulisi kattaa, jos sinulla on kattava vakuutus tai kattavuutta niin voit jättää korvausvaatimuksen tätä.

Edellä mainitut vaiheet ovat halvempia ja helpompia tapoja poistaa maali pois auton ikkunasta paitsi viimeinen askel. Edelliset vaiheet vain käyttää asioita, jotka voidaan nähdä kotoa etkä käytä rahaa tehdä niitä. Viimeinen vaihe on käytännöllistä, jos sinulla ei ole aikaa tehdä sitä itse.