E2a

Miten saada leima hiki laatikko

Oletko lähetetty postia ja löytää leima käytetään lähettää varsin mielenkiintoinen leima kokoelma? Jos kyllä, niin tiedät, että poistat leima repimättä sitä voi olla varsin vaikeaa, koska liima vielä tehdä leima kiinni kirjekuoren. Jos näin on, sinun pitäisi tietää, että vain kosteus, korkea se voi hajottaa liima, joka sitten pakottaa leima pois paperi on juuttunut. Mitä tarvitset tämän tulevat toteutumaan on leima hiki laatikko. Pohjimmiltaan tämä on pieni laatikko, tai voi se voi olla kostutetussa sisällä. Sijoitus kirjekuori leima sisälle kostutetaan laatikko rikkoa liiman avulla voit vetää pois leima esteettä. Tässä ovat vaiheet, miten luoda leima hiki laatikko käyttämällä yhteisiä koti-irtaimistoa.

  • Valitse astiaan. Pohjimmiltaan tämä on laatikko, tai voi se voi olla luonnostaan ​​kostutetaan sulkemista se kiinni. Jos ilma pääsee säiliöön, niin sisällä saa luonnollisesti kostea. Paras astia käyttö on muovinen mikroaaltouunin laatikko, joka voidaan suljettu ilmatiiviisti. Esimerkiksi kaikki Tupperware astia on loistava vaihtoehto edellyttäen, että se on kansi. Ne on suunniteltu ilmatiivis, joka on tarpeen tämän hankkeen.
  • Liota pari sienet. Jotta säiliön sisällä kostea ja kostea, sinun tulee sijoittaa jotain märkää. Pari sienet liotetaan vedessä kelpaa mainiosti. Yksi sieni on sijoitettu säiliön pohjaan ja toinen päälle kirjekuori leima. Koska et halua kirjekuori ja postimerkki kastua, sinun täytyy löytää erotin.
  • Etsi jakaja. Periaatteessa voit käyttää mitä tahansa erottaa kirjekuori sienet. Voit käyttää pullon korkit, muoviset laatikot, tai paksu sideharso. Yksi ehdotus olisi käyttää korkkeja molemmin puolin. Laita sieni, jonka jälkeen pullon korkki, sitten arkki sideharso, kirjekuori, toinen arkki sideharso, toisen pullon korkki, ja lopuksi muut sienellä. Tämä kokoonpano pitäisi riittää.
  • Aseta hiki laatikko ylös. Kun kaikki tarvittavat osat paikoillaan, aloita kokoamista hiki ruutuun. Kuten aikaisemmin on mainittu, alkaa märällä sienellä alareunassa. Laita pullon korkki tai muovinen laatikko päälle sienellä. Asettele arkki sideharsotyynyn päälle. Päälle, että, aseta kirjekuori leima siihen. Laita toinen sideharso, pullon korkki tai muovinen laatikko, ja viimeinen liottaa sienellä. Tiivistä laatikko tiukasti ja jätä se kostuttaa.


Muista tarkistaa postimerkkejä edistymistä aika ajoin

Miten saada leima hiki laatikko. Aseta hiki laatikko ylös.
Miten saada leima hiki laatikko. Aseta hiki laatikko ylös.

Muista tarkistaa postimerkkejä edistymistä aika ajoin. Voit tehdä tämän, voit käyttää läpinäkyvään säiliöön. Nosto kansi, kun kirjekuori ei ole kostutettu tarpeeksi voi haitata edistymistä. Joka tapauksessa jätä ruutu koko päivän. 24 tunnin kuluttua, avaa se ja löytää leima helppo kuoria.