E2a

Miten saada ilmaiseksi scifi-kirjoja Kindle

Amazon.com kehittänyt ja käynnistänyt Kindle

Amazon.com kehittänyt ja käynnistänyt Kindle. Sen ensimmäinen sukupolvi julkaistiin Yhdysvalloissa vuonna 2007. Se on sekä ohjelmisto-ja laitealusta, jota käytetään ja näyttää e-kirjoja ja digitaalisen median materiaaleja.

Kindle ohjelmistot ovat yhteensopivia Windows , Blackberry , Android , Mac OS X , ja iPhone OS . Samalla sen laitteisto on kolme laitetta, nimittäin: "Kindle", "Kindle 2" ja "Kindle DX". Sen laitteisto toimii e-ink brändi sähköinen paperi näyttö. Näytön esittelee 16 eri harmaan sävyjä.

Miten saada ilmaiseksi scifi-kirjoja Kindle. Amazon.com kehittänyt ja käynnistänyt kindle.
Miten saada ilmaiseksi scifi-kirjoja Kindle. Amazon.com kehittänyt ja käynnistänyt kindle.

Hyödyntämällä US Sprint EVDO Network, alustan voi langattomasti ladata materiaaleja Amazon Whispernet. Kuitenkin uusimmat versiot luottavat AT & T ja sen eri verkkovierailukumppaneita.

Nyt, jos haluat saada ilmaisen sci-fi e-kirjoja Kindle, tässä on joitakin yksinkertaisia ​​ehdotuksia:

1. Vieraile Amazon.com.

2. Siirry Kindle jakson. Sen nojalla, hiiri eri luokkiin. Sinun pitäisi löytää joka sanoo "Kirjat". Sinun pitäisi helposti nähdä sille Kindle Store-välilehti.

3. Vasemmalla puolella, napsauta mahdolliset valinnat. Ensimmäinen vaihtoehto lukee "Fiction". Tämän on "Sci-Fi". Klikkaa, jos haluat lajitella kaikki otsikot käytettävissä Sci-Fi kirjoja. Nopeasti tarkistaa listalta, kun se on käytettävissä, ja jos voit, huomaa ne, jotka haluat.

With kynnyksellä kindle ja muut e-kirjojen lukulaitteet. Vertaa perinteisen kovakantisen kirjoja.
With kynnyksellä kindle ja muut e-kirjojen lukulaitteet. Vertaa perinteisen kovakantisen kirjoja.

4. Tarkastele koko sivuston sivun uudelleen. Tutustu oikealla puolella. Etsi pudotusvalikosta. Sen jälkeen voit järjestää Sci-Fi kirjan listalle mukaan hinta pistettä, alkaen "matala" ja "korkea". Vapaa otsikot olisi helppo löytää. Miksi? Ne ovat listan kärjessä. Ja ne ovat paljon. Sinulla on vähintään 86 Sci-Fi kirjojen nimet, jotka voit ladata ilmaiseksi.

Huomaa kuitenkin, että jotkut nimet ovat saattaneet lueteltu alla väärään luokkaan. Tämä yleensä tapahtuu, etenkin ilmainen e-kirja luokkaan. Mutta tämän ei pitäisi olla suuri ongelma. Yksinkertaisesti Selaa luetteloa ja selvittää otsikot että saalis lukemisen fancy.

5. Aloita lataamalla haluamasi e-kirjojen nimet.

Edellä määritellyn vaiheet ovat varmasti nopeampia ja tehokkaampia verrattuna mielijohteesta-of-the-hetki lukee. Lisäksi säästää arvokasta aikaa, sinun ei tarvitse jakaa aikaa ajatella rahaa uusiin Sci-Fi e-kirjoja tai ryntää alas teidän lähistöllä yhteisöä kirjaston vuokrata tahansa käytettävissä otsikko siellä.

With kynnyksellä Kindle ja muut e-kirjojen lukulaitteet

With kynnyksellä Kindle ja muut e-kirjojen lukulaitteet, saat tuoda "kirjat", että olet todella pidät. Ja prosessi on tulossa paljon helpompi tehdä ja paljon yksinkertaisempi ylläpitää. Nyt voit nauttia useita e-kirjoja matkoilla odottaessa itsellesi aikaa lääkärin vastaanotolla. Lyhyesti, voit lukea mitään missä ja milloin tahansa.

Vertaa perinteisen kovakantisen kirjoja

Vertaa perinteisen kovakantisen kirjoja, e-kirjojen lukulaitteet ovat tuoreen näköisiä ja puhtaita. He eivät koskaan rypisty. Ja sinun ei tarvitse huolehtia menettää kirjanmerkkejä. Jos olet tulossa vakava fani Kindle tai muita e-kirjan lukija saatavilla markkinoilla nyt, oppia olemaan kekseliäitä. Etsi tapoja ladata lisää ilmainen e-kirjoja, Sci-Fi tai muutoin.

Nämä e-kirjan lukulaitteet ovat aina tuoreita ja puhtaita, ei rypisty, ja koskaan menetä kirjanmerkkejä. Jos olet tulossa fani niistä tai ovat jo fani ansiosta Kindle ja tuoreita Kindle 2, sinun kannattaa tietää, mistä löytää joitakin parhaista löytöjä siellä.