E2a

Miten saada hiekkaveistostyöpajan

Hiekka veistos on taidetta veistämällä hiekkaa haluamasi muoto ja rakenne. Trendikkäimmät aihe hiekka veistos, erityisesti lasten ja amatööri hiekkaa kuvanveistäjiä, on hiekkalinna. Äskettäin huippuluokan kilpailuja suuria hintoja hiekka veistos on alkanut tulla suosittu. Nyt on aika tasolle asti rakentamasta yksinkertainen hiekka linnoja monimutkaisemman hiekkaveistostyöpajan. Auttaa sinua on osattava miten tehdä hiekka veistos, tässä on joitakin ohjeita.

Miten saada hiekkaveistostyöpajan. Opi eri ominaisuuksien hiekkaa.
Miten saada hiekkaveistostyöpajan. Opi eri ominaisuuksien hiekkaa.

  • Opi eri ominaisuuksien hiekkaa. Tutkimus noin hiekkaa Internetin tai mennä kirjastoon. Hiekka on väline hiekka veistos. Joten sinun täytyy tietää, miten tunnistaa hyvä hiekka hiekka veistos koska kaikki hiekka ovat hyviä hiekka veistos. Hyvä hiekkaa hiekkaveistostyöpajan on sekoitus hiekkaa, lietettä, savea ja vettä. Tällaisesta seoksesta pitää hiekan kompakti ja valmis muotoiluun ja suunnitteluun. Hiekkaa kuvanveistäjä käyttöön vesiliukoisia liima-tai akryyli-materiaalien pitää hiekan seistä pidempään.
  • Tee suunnitelma. Hiekka veistos ei ole vitsi. Sinulla täytyy olla suunnitelma, joka toimii teidän suunnitelma. Jokainen osa haluamasi muotoilu on yksityiskohtaisesti teidän sininen tulostaa. Näin se on helpompi voit korjata ja korjata hiekka veistos, jos se on vahingoittunut prosessissa.
  • Materiaalit valmistautua. Spray pullo, taltat, lastat, astiat, lapio, lusikka, veitsi ja kauha muutamia tarvittavien materiaalien rakentaa hiekka veistos.
  • Muodostavat perustan. Ensimmäinen asia tehdä rakennuksen hiekka veistos on muodostaa perusta. Pohjan tulee olla kiinteä ja leveä tarpeeksi tukea korkeus haluamasi muotoilu. Softpack ja handstacking ovat kahdella tavalla pakkaamalla hiekkaa. Valita yksi, joka on helpompi tehdä.
  • Rakentaminen hiekka veistos. Muovata muodon haluamasi muotoilu, käytä Suurkonttia. Täytä säiliö hiekalla sen huuleen ja käännä se ylösalaisin aiotusta pohja. Nosta säiliö hitaasti. Koputtele säiliön auttaa hiekan liukua tasaisesti ulos säiliöstä. Jos eri puolilla haluamasi muotoilu ovat erikokoisia, käytä pienissä astioissa erikokoiset multaa sen. Carve suunnittelu teidän hiekka veistos käyttäen lusikat, taltat, lastat tai muulla terävällä materiaaleja. Käytä mielikuvitustasi veistämällä monimutkaisia ​​kuvioita. Vaikka ylimääräisiä, vesisuihkulla tai veden ja vesiliukoisten liimaa pitämään kosteutta hiekkaa. Kuiva hiekka on vaikea käsitellä. Voit myös koristella hiekka veistos käyttäen koralleja tai improvisoida koristeluun valmistettu hiekasta myös.
  • Keskustele hiekkaveistostyöpajan ohjaaja. Sand veistos on monimutkainen tehtävä. On mahdotonta tehdä täydellinen hiekka veistos yössä. Keskustele ja antaa ammattimaisen hiekkaveistostyöpajan oppia vinkkejä ja tekniikoita, joiden tiedetään vain kokemuksen hiekka kuvanveistäjä. Verkkosivuilla, Sandcastlecentral.com tarjoaa luettelo hyväksytyistä hiekkaveistostyöpajan ohjaajien kanssa rantoja, joilla ne harjoittavat luokissa. Katso.


Edellä mainitut vinkkejä siitä, miten tehdä hiekkaveistostyöpajan eivät riitä tekemään sinulle vakavan hiekka veistos. Kärsivällisyyttä ja jatkuva käytäntö on plus tekijä.