E2a

Miten saada auto insurance

Auto vakuutus on tosiasia, monet valtiot vaativat ajoneuvon omistajan kuljettaa minimaalinen määrä vastuuvakuutus suojelemiseksi muut kuljettajat tiellä.

Miten saada auto insurance. Vieraile paikallistason virasto.
Miten saada auto insurance. Vieraile paikallistason virasto.

Kun etsit autovakuutuksia, yksi ensimmäisistä asioista sinun täytyy tehdä, on ostoksia noin tarjouksen. On olemassa kolme yhteistä tapoja saada autovakuutuksia lainaan.

  1. Vieraile paikallistason virasto. Agents toimivat edustajat suurempien vakuutusyhtiötä. Aine on edessä yritys ja yleensä voidaan sijoittaa kautta keltaiset sivut tai paikallisia mainoksia. Saadaksesi lainaus läpi paikallistason virasto, ota yhteyttä viranomaiseen puhelimitse ja perustaa tapaamisaika aikaa, jolloin voit istua alas viraston henkilökunnan ja tarkistaa autovakuutuksia tarpeisiin.
  2. Internetin kautta. Lähes kaikki vakuutusyhtiöt, tarjoavat nyt lainauksia suoraan niiden verkkosivuilla. Ohjaa selaimen joitakin suurempia harjoittajan sivustot ja klikkaa linkkiä "saada lainaan." Sinua pyydetään antamaan joitakin tietoja ajoneuvon olet vakuuttamisesta sekä ajoneuvon kuljettaja. Jotkut lentoyhtiöt tarjoavat sinulle tarjouksen välittömästi, toiset viittaavat tietosi edelleen paikallista asiamiestä, joka ottaa sinuun yhteyttä tarjouksen.
  3. Puhelimitse. Kolmas yhteinen vaihtoehto saada tarjous autovakuutuksia on soittaa vakuutus harjoittaja puhelimitse. Yritykset kuten Geico ja 21. vuosisadan ovat perustaneet suuria hätäkeskukset joka vie tiedot ja antaa sinulle tarjouksen välittömästi puhelimitse.

Saatuaan lainausmerkkejä autovakuutuksia, sinun täytyy tarkistaa peittoihin, joita tarjotaan jokaiselle quote varmista, että olet verrataan samankaltaisia ​​tuotteita. Jotkut yritykset tarjoavat palveluita kuten tiepalvelun, hinaus, vuokra korvaus kattavuus ja lääketieteen maksu kattavuus. Varmista huomata mitä palveluja ovat mukana, samoin kuin mitä rajoituksia vakuutuksen ollaan toimiteta lainaus.

Internetin kautta. Puhelimitse.
Internetin kautta. Puhelimitse.

Lopuksi, muista tarkistaa rajoja kattavuus harkittaessa joka rahdinkuljettajan lainaus valita. Useimmat auto vakuutukset tarjoavat kattavuus teidän ajoneuvon "todellista rahallista arvoa", joka on määritelty käypä arvo auton, kun otetaan huomioon poistot. Rajat vakuutus tulee kuvaan, kun otetaan huomioon edellä todetut palvelut sekä oman vastuun kattavuutta. Vastuu kattavuus on paljon kattavuus sinulla on omaisuusvahinkoja tai loukkaantuu, että sinä tai kuljettaja auton aiheuttaa kolmannelle osapuolelle.

Tarkistettuamme lainausmerkkejä ja katsot eroja politiikkoja, voit nyt tehdä tietoisen päätöksen teidän autovakuutuksia politiikan.