E2a

Miten rakentaa Amish barn

Amish lato lisääminen on perinne, joka tuo koko Amish yhteisö yhdessä, joko rakentaa navetan vastanainut pari tai korvata lato vahingoittunut tuuli, tulipalon tai ikä. Perustettu vuonna 1693 joukko Sveitsin Mennoniitat johti Jacob Amman, Amish elää hyvin yksinkertainen elämäntapa maaseudulla Pennsylvania, Ohio ja Indiana. Huolimatta rakennettu ilman sähkötyökaluja tai sähköä, Amish ladot ovat niin tukeva ja hyvin muotoiltu, että jotkut ovat yhä pystyssä, että rakennettiin lähes kaksi vuosisataa sitten.

Rakentaa lato Amish tyyli, rakenne on perhekeskeinen tapahtuma, joka tapahtuu yhden päivän aikana. Vaikka miehet ja pojat tekevät raskasta rakennustyöt, naiset ja tytöt valmistautuvat runsaita määriä ruokaa ja juomaa niiden ylläpitämiseksi ja tarjoamalla ensiapua apua tarvittaessa.

Vähintään kolme päivää ennen varsinaista navetta nostaa

Miten rakentaa Amish barn. Vähintään kolme päivää ennen varsinaista navetta nostaa.
Miten rakentaa Amish barn. Vähintään kolme päivää ennen varsinaista navetta nostaa.

Vähintään kolme päivää ennen varsinaista lato lisäämisen, betonialusta on kaataa ja antaa noin 72 tuntia kuivua kokonaan. Päivänä nostaa koko lato, nurkkatolppien pystytetään ensin ankkuroitu noin kaksi metriä betonia. Nosto säätiö palkit on ensimmäinen askel rakennettaessa Amish lato.

Vain käsityökalut voidaan luoda ja oikein sovi perusta ja kattopalkit. Säätiö palkit voidaan kädenvääntöä paikoilleen käsin, mutta kattopalkit edellyttävät vasa nostamiseen paikoilleen. Tässä vaiheessa sinun tulee jokaisen saataville käsi työskentelee konsertissa kuin Amish lato hitaasti alkaa muotoutua.

Kun säätiö palkit on pystytetty, runko tulee seuraavaksi, luotu liittämällä hallitusten puutavaraa säätiön ja kattopalkit käyttäen vasarat, naulat, tulpat ja kynnet. Pegs sijaan ruuvit ovat ainutlaatuinen ominaisuus Amish navetan rakentaminen, mikä on enemmän työvoimavaltaista, mutta todellisuudessa luo vankemman rakenteen.

Miten rakentaa Amish barn.
Miten rakentaa Amish barn.

Tässä vaiheessa navetta näyttää ikään kuin se on puuta luuranko ympärillä sen ääriviivat. Nyt tyhjät tilat on täytetty kahdella-by-nelosta tai kaksi kerrallaan säleen puutavaraa luoda seinämiin barn. Perinteisessä Amish lato suunnittelu, nämä listat ajaa vaakasuunnassa (ylös ja alas) eikä pystysuunnassa (sivusuunnassa). Hammers ja kynnet lentävän nopeasti, kun kaikki avoimet tilat ovat pysäyttäneet jopa luoda vankka seinä puutavaraa, jota voidaan sitten maalata tai jäädä luonnollista.

Katto Amish navetta on rakennettu kaksi-by-nelosta ja päättynyt pois vyöruusu. Katto on huolellisesti rakennettu kestämään raskaan tuulet ja sateet.

Viimeinen pala nimellä Amish lato on valmis ripustaa: navetan ovet, jotka on sijoitettu hyvin levelly niin, että ne voidaan kääntää auki ilman mitään esteitä.