E2a

Miten rakentaa hyllyt pois laatikot

Laatikot voi palvella enemmän kuin vain yksi tavoite, jos haluat sen olevan niin. Rakennus Seinähyllyt ulos laatikkoa on hyvä tapa maksimoida huonekaluja ja antaa sille houkutteleva väri. Tässä ovat vaiheet rakentamisessa hyllyt pois laatikkoa:

Miten rakentaa hyllyt pois laatikot. Tarkista mitat seinään ja laatikot.
Miten rakentaa hyllyt pois laatikot. Tarkista mitat seinään ja laatikot.

  1. Tarkista mitat seinään ja laatikot. Aivan ensimmäinen askel sinun täytyy harkita on tarkastaa mitat seinään. Hanki luotettava mittanauha tai viivoitin ja suoraan kaapata korkeus ja leveys seinät. Tämä auttaa sinua seuraavat vaiheet.
  2. Strategioita seinään suunnittelua. Hanki merkki ja merkitse ihanteellinen paikkoja, missä haluat olla Seinähyllyt asennettuna. Käytä väliaikainen markkeri koska tämä voi muuttaa myöhemmin, kun ajatellaan todellisen koon ja muodon laatikot sinua asentaa.
  3. Pick laatikot. Valitse laatikko, joka on hyvin yhtenäinen muoto ja muistuttaa tyypillistä Seinähyllyt näet aikakauslehdissä. Jos olet rohkea ja haluat majoittaa epäsäännöllisen muotoisia malleja, voit tehdä niin, mutta riski maksimoida tilaa. Varmista, että ne sopivat alunperin merkitty ihanteellinen paikkoja ja seinä mitat olet mitannut aikaisemmin.
  4. Koristele laatikot. Maalaa laatikkoa mitä muotoilu järjestelmän uskot olevan tehokkaita tarpeisiisi. Tehdä koristelu, kun se irrotetaan seinään niin, että siellä on liikkumisen helppoutta. Tässä vaiheessa on hyvä, jos olet löytänyt maali värit vastaavat jo olemassa olevan seinän väriä.
  5. Kiinnitä laatikot seinään pulteilla. Käytä pultit kunnolla kiinnittää kulmat ja sivut laatikot seinään. Valitse paras arvosana ruuvit ja kiinnitys mekanismeja, jotka löydät. Älä unohda tarkistaa kapasiteetin pultit.
  6. Tarjoavat saumattoman katsoa vetolaatikot ja seinään. Tässä vaiheessa sinun täytyy tehdä teema seinämän täydellisesti yhteen teema laatikot. Saatat joutua muuttamaan värejä, tehdä joitakin maalaus seinän tai laatikon luo saumattoman ilmeen. Niin paljon kuin mahdollista, jotta se näyttää luonnollisemmalta.
  7. Arvioi yleinen ulkoasu seinään ja laatikot. Ota kuvia teidän seinään ja laatikot eri näkökulmista ja anna sen lepotilaan muutaman päivän. Tule takaisin sen jälkeen muutaman päivän, ja tarkista jos sillä valitus ja tehoste, jota haluat. Myös saada palautetta ystäviä, jotka voivat kertoa, mitä mieltä he yleinen ulkoasu ja antavat lisänäyttöä.

Voit saada Seinähyllyt joka voidaan taittaa tai vetää sisään, kun sitä ei käytetä, jotta voit maksimoida tilaa. Kuitenkin pysyvästi kiinnitetty seinään laatikot pysyvät olla täydellinen valinta tähän projektiin, koska heillä on enemmän kestävyyttä. On myös hyvä aloittaa pienestä ja uskaltautuvat isompi laatikot kun olet enemmän luottaa.