E2a

Miten rakentaa duurissa jazz kitara

Jazz on yksi vaikeimpia muotoja musiikin

Jazz on yksi vaikeimpia muotoja musiikkia. Se juontaa juurensa sen juuret Afrikkalainen Euroopan yhteisö Euroopassa - erityisesti Etelä. Kuitenkin useimmat ihmiset pitävät jazzia osaksi Euroopan kulttuuria, koska se syntyi alle eurooppalaisia ​​vaikutteita, jotka johtuvat suosittu sävelet Euroopassa jo 20-luvulla. Jazz on kaksi suurta vaikutteet: Ragtime ja New Orleans musiikkia. Siinä yhdistyvät tekninen, melodinen, mutta sielukas ääni blues, folk, maaliskuu ja ragtime. Vaikka se ei ole niin suosittu valtavirran musiikkia tänään, voimme silti nähdä, miten se on vaikuttanut musiikin historiaan sen johdannaiset: reggae, rock and roll, sekä rhythm and blues. Jos olet kitaristi, joka haluaa laajentaa tietosi musiikin teoriaa, jazz on yksi parhaista tyylilajit hallita. Se käyttää asteikot ja tilat käytetään useimmissa populaarimusiikin. Useimmat muusikot ovat pelotella ajatus oppimisen jazz. Kuitenkin oikeaa tietoa ja asema, voit oppia jazz helposti. Kun opit, miten rakentaa duurissa jazz kitara, musiikilliset näköaloja ovat rajattomat.

Miten rakentaa duurissa jazz kitara. Tutustu yksinkertaisin duurissa ne kaikki: C-duuri asteikko.
Miten rakentaa duurissa jazz kitara. Tutustu yksinkertaisin duurissa ne kaikki: C-duuri asteikko.

Tässä muutamia vinkkejä siitä, miten rakentaa duurissa jazz kitara:

Opi perusasiat

Opi perusasiat. Sinun täytyy olla vähintään perustiedot kitara, jotta täysin ymmärtää perusasiat jazz. Tämä on syy, miksi useimmat kitaristit ovat pelotella jazz. Tarvitset saavuttaneen jonkin verran taitoa, jotta vetää pois. Jos olet todella kiinnostunut oppimaan kuinka pelata jazz, tämä ei ole ongelma. Jos olet aloittelija, voit kokeilla katsomalla eri kirjoja ja ohjekirjoja oppia teorian jazz. Tarvitset myös harjoitella säännöllisesti sormesi tottua harmittelee ja jousille. Jazz, sinun täytyy tietää teoria, joka voidaan saavuttaa tutkimuksen avulla. Kuitenkin jazz on myös kyse improvisaatio, joten käytäntö on avain.

Tutustu yksinkertaisin duurissa ne kaikki: C-duuri asteikko. Tämä on yksinkertaisin duuriasteikkoa, mutta se on ensimmäinen askel rakentaa duurissa jazz kitara. Tulet huomaamaan, että ei ole ylennys-C Major Scale, joten se on erittäin helppo pelata. Tästä seuraa merkintä, joka on helppo muistaa: CDEFGAB. C tarkoittaa do, d tarkoittaa uudelleen, ja niin edelleen. Voit käyttää tätä muodostettaessa duuri, kaikki sinun tarvitsee vain muistaa tämä yhdistelmä: 2-2-1-2-2-2-1. Nämä ovat etäisyydet kaikkien toteaa C-duuri asteikko. C ja D on kaksi puoli vaiheet, D ja E on vielä kaksi puoli vaiheet, E ja F on puoli askel, ja niin edelleen, ja niin edelleen. Tämä tieto voi olla erittäin hyödyllistä rakentaa ikioma suuria asteikot tulevaisuudessa.

Muista aina, että jazz on kyse teorian ja improvisaation. Kun näitä yksinkertaisia ​​vinkkejä, voit oppia, miten rakentaa ja pelata suurten avaimet jazz kitara ei ole aikaa.