E2a

Miten punk joku

"Punked" on

"Punked" on, kun teet hienostunut kepponen jonkun. TV-sarja perustettiin vuonna 2003, jossa juontaja Ashton Kutcher tulisi keksiä erilaisia ​​järjestelmiä punk tiettyjä kuuluisuuksia. Sen tärkein idea on vain vetää temppu nämä julkkikset kun sitä kuvattiin kameralla.

Jotta punk joku

Miten punk joku. Valitse "uhri".
Miten punk joku. Valitse "uhri".

Jotta punk joku, sinun täytyy tehdä se näyttää uskottavalta saamalla osasyyllisiä. Voit kysyä ystävät "punkee" tai henkilö, jota yrität punk liittymään kepponen. Voit vetää realistisia kepposia joku hyödyntämällä käytettävissä olevia resursseja varsinkin ne, jotka liittyvät henkilö haluat punk kuin missä he työskentelevät, missä he asuvat, missä he ostavat päivittäistavarat, jossa he työskentelevät jne. Sinun täytyy laittaa hänet / hänen tietty asetus, jossa jotain outoa tai erilaista tapahtuu tavallisuudesta rutiinia. Varmista, että olet odottaa oikeaa hetkeä ennen todella varoin ilmoittaa s / hän on punked.

Tässä on muutaman vinkin siitä, Miten punk joku.

  • Valitse "uhri". Tämä voisi olla joku hyvin lähellä sinua ja joku tietää paljon asioita. Sinun täytyy olla varma, kuka olet menossa punk koska et halua päätyä pilaa vitsi tai tosiasiallisesti ovat vaikeuksissa juuri siksi, että ihminen ei voi tehdä hyvää punking.
  • Hanki yhteistyössä juonittelija. Ilmeisesti et voi saada joku, joka ei tiedä mitään yksi on punked. Hän on joku, joka yksi, on hyvä huumorintaju, kaksi, yksi, joka on luova auttaa sinua suunnittelemaan kepponen, kolme, joka on myös lähellä "punkee" jotta se näyttää se todella tapahtuu.
  • Suunnittele "hyökkäys". Ennen itse vetää kepponen, tämä on hyvin harkittuja. Sinun täytyy olla luovia ja varmistaa, että suunnitelma ei onnistu. Voit käyttää useimpia uhrin kamaa kuin hänen / hänen auto esimerkiksi. Sinun tulisi myös suunnitella tämä aikana "punkee n" päivittäistä toimintaa tai rutiinia niin hän / hän saa epäilyttäviä aivan alusta. Tarvitset myös miettiä, miten uhri reagoi tilanteeseen niin estää todellisen vammoja tai poliisin raportteja.
  • Katso, kun se tapahtuu. Kun olet tehnyt kaikki suunnittelu-ja juonii, voit nyt katsella kun se otetaan pois. Nyt tässä tilanteessa, voit joko olla suoraan mukana ja olla osa toiminnan tai voit olla katsomassa kaukaa tai piiloutuvat pensaat ja katsella kun suunnitelma herää henkiin. Varmista, että tapahtumasarja on tehty ja jokainen on harjoitellut ne toimivat taidot, jotta tämä toimisi. Kenenkään ei pitäisi kiljua, nauraa, tai anna mitään viitteitä yksi on punked että hän / hän vedetään kepponen.
  • Astu ulos pensaita. Kun vihdoin nähdä, että ystäväsi on noin räjähtää, päästä pois, missä olet piilossa ja paljastaa, että kaikki on kepponen vai vitsi. Varmista, että hän / hän nauraa se pois ja ei ota sitä vakavasti tai saatat päätyä menettää ystävänsä tänä vuonna. Just tarkistaa jos kaikki on ottaa hyvä nauraa ja tiedät että suunnitelma toimi.