E2a

Miten puhdistaa ruoste pois auton moottori

Auton moottori on todennäköisesti kaikkein tärkein osa

Auton moottori on todennäköisesti kaikkein tärkein osa, koska se toimii virtalähteenä ajoneuvon liikkua. Ottaen huomioon tämän, sinun pitäisi olla käsitys siitä, miten pitää moottorin kunnossa. Yksi yleisempiä syyllisiä liittyvä moottorivaurion on ruostetta.

Miten puhdistaa ruoste pois auton moottori. Ihanteellinen ympäristö työsi on huoneen lämpötila.
Miten puhdistaa ruoste pois auton moottori. Ihanteellinen ympäristö työsi on huoneen lämpötila.

Katsokaa miten voit päästä eroon auton moottori tämän tuhoisan osa luonnon tapoja.

1. Tutustu eri vaihtoehtoihin. On kaksi tapaa voit venture ottamatta kaikki osat moottorin ja ruoanlaittoon jokainen. Ensimmäinen on hiekkapuhallus. Siihen liittyy liikuttamiseen hienoa bittiä materiaalin puhdistaa pinnan. Se on yleisesti suorittaa käyttämällä suurilla nopeuksilla. Hiekka käytetään olla pääasiallinen materiaali painanut, mutta siitä lähtien breakout molvan tauti silikoosin joka aiheuttaa laajennettu hengittämisestä pölyhiukkasten muiden materiaalien kuten jauhettua hioma, teräshiekan ja kupari kuona ovat olleet osa hiekkapuhallus kohtaus. Toinen on vuokrannut painepesuria paikallisesta vuokraamosta. Sen pitäisi olla vuonna 3000 PSI ja lämmitetty. Kun aiot mennä toisen vaihtoehdon varmista pääse vettä laturin koska näin ei ole merkitsisi enemmän rahaa.

2. Mikään muu suuntaan mennä vaan ulos. Jos todetaan vaihtoehdot eivät mene hyvin teidän standardeja sitten on aika repimään moottoria ja kokki sitä. On suunniteltu yksiköitä hyödyntää kokata moottoria ylös.

Auton moottori on todennäköisesti kaikkein tärkein osa. Upota moottorin astiaan.
Auton moottori on todennäköisesti kaikkein tärkein osa. Upota moottorin astiaan.

3. Voit työskennellä oman seuraamalla näitä yksinkertaisia ​​ohjeita:

  • Varovasti pura moottori ja poista irtonaiset lika ja roskat näköpiirissä. Voit käyttää letkua toteuttaa tämän menettelyn kunnolla.
  • Ihanteellinen ympäristö työsi on huoneen lämpötila. Kun olet varma, että olet yksi, voit aloittaa täyttämällä suuri säiliö höyrystyy Rust jonka voit helposti hankkia verkkokaupat. Se on biohajoava tuote, joka on osoittautunut turvalliseksi yleiseen käyttöön.
  • Upota moottorin astiaan. Varmista, että joka puolella ja osa moottorin oikein sijaitsee.
  • Laajuus ruosteen kehittämisen ja keskittymisen sanelee aika moottorin viettää säiliön sisällä. Kuitenkin standardit mukaan ruostuneita osia pitäisi liottaa keskimäärin 2-24 tuntia.
  • Kun olet saavuttanut tekemisestä kartoitettu aikataulu, voit ottaa osia höyrystyy Rust ratkaisu, jotta onko ruoste poistetaan asianmukaisesti. Jos tulos menee teidän standardeja pese ratkaisu letkun avulla keskitytään poistamiseen Irtokivet ja ruoste. Käytä rievulla kuivattaa moottoria.
  • Voit joko valita uudelleen liota moottori höyrystyy Rust ratkaisu lyhytaikaisen suojan tai voit mennä pitkän aikavälin päällystämällä moottorin anti-syövyttävä aine. Joko niin olet laivan kapteeni niin päätät mitä tehdä.

4. Outo mutta tehokas tapa edetä on kaatamalla koksi yli oman moottorin. Anna seistä useita minuutteja. Hankaa pölysiveltimellä ja huuhtele vedellä.

Vaikka moottori on yhteinen painopiste, kun se tulee auton osia ei saa ottaa itsestäänselvyytenä muita komponentteja, jotka tekevät auton toiminto tuottavasti. Siellä pitäisi olla tasainen jakautuminen huolenpitoa ja huomiota, jos haluat varmistaa sujuva ajo päivittäin.