E2a

Miten poistaa polttoainetta lähettävän yksikön

Polttoaineen lähetys yksikkö on laite

Polttoaineen lähetys yksikkö on laite, jonka avulla voit tietää polttoaineen määrän autossa. Jos se hajoaa, teidän polttoainemittari ei näin ollen antaa sinulle väärää tietoa. Siksi polttoaineen lähettävän yksikön on oltava aina tiptop muodossa. Ja jos se aiheuttaa sinulle ongelmia, korvaaminen on vaatinut. Mutta ennen kuin voit asentaa uuden polttoaineen lähettävän yksikön, sinun on ensin poistettava toimintahäiriö yksi. Näin voit poistaa sen.

Miten poistaa polttoainetta lähettävän yksikön. Lappo polttoaineen ulos.
Miten poistaa polttoainetta lähettävän yksikön. Lappo polttoaineen ulos.

  • Pysäköidä auton. Etsi tilava paikka pysäköidä auton. Sen pitäisi olla hyvin valaistu, joten voit helposti nähdä ja käyttää mukana osia. Älä myöskään unohda irrota akun miinuskaapeli. On erittäin vaarallista pitää, että kaapeli kytketty, varsinkin jos olet tekemisissä polttoainetta. Edelleen varmistaa turvallisuutesi, varmista, ettei kenenkään tupakointi tai leikkii tulitikuilla ja kevyempiä omalla työalueella.
  • Lappo polttoaineen ulos. Jos poistat polttoainetta, käytät paljon painoa pois auton. Se tekee myös koko menettely paljon turvallisempaa ja helpompaa. Selvitä miten manuaalisesti juoksuttaa polttoainetta tarkistamalla omistajan käsikirjan.
  • Nostaa ajoneuvon. Sinun täytyy nostaa auton takana puolella, joten voit päästä tarvittavat osat. Parasta, jos voit käyttää lattian liittimeen. Mutta jos se ei ole käytettävissä, voit sen sijaan asettaa takapyörien rampille tai koholla osa pysäköintialue.
  • Vahvistetaan polttoainesäiliö. Säiliö on kiinnitetty paikalleen kaksi hihnaa. Sinun tulisi Avaa pultit nämä kaksi hihnaa vapauttamaan säiliöön. Hanki säiliö ja aseta se maahan erittäin huolellisesti. Irrota johdotukset. Sitten unclamp säiliön tulovesiletkun ja polttoaineletkut. Vaikka sitä, voit yhtä hyvin puhdistaa ja huolellisesti tarkistaa polttoainesäiliö. Korjata mitä ongelmia huomaat.
  • Avaa polttoainesäiliön. Muista, että polttoaine lähetys yksikkö on polttoainesäiliö. Joten käyttää sitä, sinun täytyy uncap polttoainesäiliö. Tee tämä ruuvimeisselillä. Käännä sitä vastapäivään kunnes korkki vapautuu. Tarvittaessa voit käyttää vasaraa hieman iskeä ruuvitaltalla ja käännä korkki paljon helpommin.
  • Irrota polttoaineen lähettävän laitteen itse. Nosta polttoaineen lähettävän yksikön pois polttoainesäiliön. Se on yleensä kytketty polttoainepumppu, joten sinun täytyy kierrä polttoaine lähettävän yksikön sitä. Voit helposti paikalla polttoaineen lähettävän yksikön, koska se on tanko. Sauva itse on float toiseen päähän.
  • Asenna uusi polttoaine lähettävän yksikön. Sinun pitäisi kiinnittää uuden polttoaineen lähettävän yksikön kääntämällä poistamisen prosessi. Kaiken kaikkiaan poisto ja asennus kestää noin kaksi tuntia loppuun, ellei tietysti muitakin ongelmia, jotka on vahvistettava tai sinun täytyy ostaa joitakin osia.


Menettely tässä artikkelissa on vain yleisohje poistamiseen polttoaineen lähetys yksikkö. Saadaksesi tarkat ohjeet auton mallin, lue omistajan käsikirja.