E2a

Miten poistaa rasvatahrat sisällä auton takakonttiin

Useimmat meistä kantamaan työkalulaatikot

Useimmat meistä kantamaan työkalulaatikot, hydrauliset liittimet, vararenkaat ja muut auton korjaus tarvikkeiden sisällä meidän takakonttiin niin ottaa rasvatahrat ei ole mitään uutta. Runko on luultavasti osa auton, joka vastaanottaa ainakin huomiota, kun puhdistukseen. Toisin auton rungon ja sisustus, auton omistaja on luultavasti ainoa henkilö, joka saa nähdä mitä on sisällä. Tämä jättää takakonttiin yhtenä filthiest osien autoa - ei, että useimmat ihmiset välittävät tarpeeksi vaivautunut tämän, vaikka.

Jos tahroja auton runko on jo tulossa sinua, voit seurata näitä ohjeita puhdistaa sotkea itse.

  • Imuroi irtonainen lika. Aivan kuten mikä tahansa prosessi poistaa tahroja tahansa pinnalla, ylin kerros auton tavaratilaan on ensin puhdistettava. Imurilla, tyhjennä alalla irtonaiset roskat, lika tai muu asia, joka voisi estää sinua pinnan puhdistukseen. Näitä löysä materiaalit voidaan upottaa kiinni auton tavaratilassa on vuori, jos et poista niitä ennen saada pinta märkä.
  • Astianpesu ratkaisu. Vesi ei ole tehokas rasvaa, sillä tahra ei liukene veteen. Yhteinen koti kohteen, joka voi päästä eroon rasvatahrat vaikka on antelias auttaa Astianpesukoneiden ratkaisun. Nämä siivoojat ovat suunniteltu riisua pinnat rasvasta ja öljystä joten nämä pitäisi toimia kuin noiduttu auton tavaratilassa.
  • Kostealla kankaalla, kostea värjätään alue kevyesti ja varmista, että saippua tihkuu tykö puhdistettavalle pinnalle. Älä työnnä liian kovaa pinnalla, koska näin toimimalla voi pakottaa tahra kankaan läpi, jos se olisi paljon vaikeampi poistaa. Kun tämä tapahtuu, saatat joutua muuttamaan vuori päästä eroon tahra.
  • Scrub. Voit nyt käyttää hangata harjalla työskennellä vaahdossa pinnalla. Käyttää pyöreää liikkeen vahingoittumisen minimoimiseksi kankaan. Going vaaka-ja pystysuunnassa yksinomaan voi vetää ja taivuttaa kangas.
  • Hanki toinen pala kostealla liinalla ja taputtele pintaan uudelleen. Tämän jälkeen voit vetää tahra helposti. Jos et voi, olet saattanut käyttää liian vähän pesuohjelman ratkaisun. Voit lisätä enemmän haluttujen tulosten saavuttamiseksi.
  • Kuivaa runko. Kun tahra on nostettu pois pinnasta, jätä runko auki kuivumaan. Älä yritä kuivata pintaa hiustenkuivaajalla. Ylimääräinen lämpö kuivurin voi vääntyä kankaan aiheuttaa värin vuorin muuttaa.
  • Voit estää vastaavia tapauksia toistuminen, lisätä suojamuovia tai folio kattaa suojata sisäosat teidän trunk. Näin puhdistaminen on yhtä helppoa vain poistamalla että suojakalvo ja antaa sille hyvän huuhtele.

Miten poistaa rasvatahrat sisällä auton takakonttiin. Imuroi irtonainen lika.
Miten poistaa rasvatahrat sisällä auton takakonttiin. Imuroi irtonainen lika.

Jos olet väsynyt kun luet tämän artikkelin ja mielestäni se on jotain, että et voi tehdä itse, ei tuskailla. On auto yksityiskohtaisesti kauppoja, jotka voivat tehdä runko rasvanpoisto sinulle pientä maksua vastaan.